Бащата, пребил лекарка, пред съда: Нямате доказателства срещу мен!

Стоянов остава в ареста, но не си призна да е нападнал д-р Гагова
Обновена: 4 юли 2017 17:01 | 4 юли 2017 17:01, Камелия Цветанова
94
Бащата, пребил лекарка, пред съда: Нямате доказателства срещу мен!
Владимир Стоянов в съдал Снимка: Кадър Нова тв

Заради високата обществена опасност на деянието му Софийският районен съд остави за постоянно в ареста Владимир Стоянов, който нападна лекарката Албена Гагова от болница "Шейново", защото отказала да му даде плацентата на новороденото му дете.

Още по темата
Мъжът е обвинен за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнението на служебните му задължения, за което Наказателният кодекс предвижда наказание "лишаване от свобода" от една до пет години.

Стоянов, който не се призна за виновен, може да обжалва решението пред Софийския градски съд.

Пред разследващите Гогова е разказала, че при разговор със Стоянов, изведнъж е изгубила съзнание, като е усетила силен удар в областта на главата.

Заради удара, лекарката е получила мозъчно сътресение, счупване на носни кости, а устната й била сцепена. Тя била намерена изпаднала в безсъзнание.

При разглеждането на мярката за неотклонение на Стоянов стана известно, че срещу него има няколко висящи дела - за случаен палеж, грабеж и за укриване на нелегални мигранти.

Обвиняемият има и присъди, по които вече е реабилитиран.

Стоянов заяви пред съда, че е невинен и че няма доказателства срещу него.

Заради агресията срещу колежката им, медици днес излязоха на протест пред болница "Шейново". Те се обявиха против насилието над лекари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
5
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
До Виготурае то по таз логика , едно време като нямаше камери, трябва да не е имало един осъден:-))))
82
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а, и тоя е от вежливите хора от армията на путинчо
81
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина има закон и ред, който трябва да се спазва. Колко лекари има до сега за убийство от немарливост на пациент, които да лежат в затвора, плащайки обезщетения доживот? Законно ли е да ме рекетират за рушвет? Като искат големи заплати да поемат голямата отговорност.
80
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо като стане дума за починал от лекарска грешка пациент не могат 15 експерта да открият причина, а на тая вече 15 диагнози, че е пребита, и поставиха? Драги докторчета, каквото повикало, такова се обадило. Дикато свестните от вас не разкарат изметта няма да получите истинското уважение, което ви се полага. Помислете за това следващия път когато защитавате някоя *** в бяла престилка с докторска диплома.
79
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Била намерена изпаднала в безсъзнание??? А нали оная бившата здравна крадла обяви, че я е намерила в локва от кръввВВВ!!!!! Къде отиде локвата? Кървавата локва къде отиде? Да не се окаже накрая, че някой и е бил шамар за да я свести, щото е припаднала от жегата, а тая да си търси неплатения рушвет?
78
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя бунак и жена му сега да им вземат бебето и да го дадат за осиновяване, нека детето бъде отгледано от нормални родители, които могат да му предоставят любов и възпитание!
77
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вероятно самия той има нужда от тволови клетки, и за това му трябва плацентата, но не е знаел процедурата, или поне това е единствено логично обяснение за неговото избухване причина за живот и смърт.Или просто е поредния луд и няма никакво логично обяснение.Не оправдавам поведението му дори и това да е причината, просто е трябвало да спази процедурата, и се решава този проблем, Лекарката няма никакво право да раздава плаценти по нейно усмотрение .
76
4
 
12
 
! Отговори
Закон и рд преди 6 години
До Шоп Има закон ред, който трябва да се спазва при предоставяне на биологичен материал! Чудя се защо ставате особено хрисими и спазвате всички закони в чужда страна?! Лекарката е учила 10 години, докато ти си си бъркал в носа и сега се чувстваш особено важен в качеството на критик ! Никой няма право на физическо и вербално насилие, ( дано разбираш второто)
75
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щял да вечеря с плацентата. Глупавите винаги се подиграват с онова, което не разбират. Позайнерисувай се малко и тогава коментирай. Или си от ония "баламите , гдето се правят на луди, правят си майтап със сериозни неща, защото така им изнася. Да постави оня, който търси истината да се почуства не ловко да го унизи. Познати са ми подобни екземпляри. Противна работа.
74
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя дали е щял да вечеря с плацентата? За какво му е?
73
5
 
9
 
! Отговори
Тексарско клане преди 6 години
До ШОП-Прав си шопе пъпната връв и плацентата,трябва да се дават на родителите при тяхно желание другото което е по-лошо че като се роди детето трябва да се изчака поне 7 минути да се изтече плацентата от майката с цялата имунна система на детето а те веднага режат пъпната връв!
72
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без нищо,просто ей така - без повод,няма да е проявил агресия.Но в статиите винаги се дава едната страна на нещата,фактите винаги трябва да се разглеждат и от двете страни,затова нямам коментар.
71
6
 
7
 
! Отговори
Виготура преди 6 години
Само по свидетелски показания не могат да го осъдят. Няма камери, няма ДНК, няма оръжие. Не знам как ще го осъдят тоя олигоф.рен
70
2
 
13
 
! Отговори
Нинджа преди 6 години
Защо се крие ако е невинен.... ;)
69
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, доктори, я го пребийте тоя да види колко е хубаво. Какво ще чакате полиция и съд да ви свършат работа. А в гетото с лично оръжие ходете. Гледката на пищова е много възпитателна: аз ще те гърмя и после ще те лекувам. На този докторски хумор никой няма да устои. С про.стака по просташ.ки. Държавата е безсилна, корупцията се вихри и човек сам трябва да се погрижи за себе си.
68
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Арестуваният е явно с белезници на ръцете отзад. Как си е сложил тогава плика на главата. Или полицаите предлагат и такива услуги. Качулка, суичър, плик... Какви ли са тарифите?
67
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И вече съм твърдо против безплатното здравеопазване - да се накарат да подписват договор какво имат право да получат срещу парите си, а ако не искат - да *** безплатно.
66
3
 
3
 
! Отговори
до71 преди 6 години
Добър закон.Освен да се изкашлям за информацията.
65
7
 
23
 
! Отговори
До ШОП преди 6 години
Ти да си чувал нещо за биологичен ***. Всичко, което се получава след операции, манипулации и т. н. се предава на лицензирана фирма, която извозва тези биологични отпадъци за унищожаване. Това се прави с оглед предпазване от зарази. Въпросната плацента също е биологичен *** и който мисли друго е невежа.
64
6
 
8
 
! Отговори
А Ученият, биолог, преди 6 години
научен сътрудник ( такава е "легендата" за него, а ИСТИНАТА?)В.Стоянов не е ли ЧЕЛ някъде, че "плацентата след раждане се ЗАМРАЗЯВА по ЖЕЛАНИЕ на родителите, като се плаща определна сума( преди около 10-13 години беше 2-3000 лв., не си спомням точно)При нужда може да послужи за лечение НЯКОГА.Това беше съвсем нова услуга и не зная сега каква е таксата.Абсолютно съм сигурна, защото официално има статии в пресата.НИКЪДЕ В.Стоянов НЕ ЗАЯВЯВА, че е предложил ДА ПЛАТИ,а ИСКА и БИЕ! Това е все едно