Срещу 3 бона: Биячът на слепи туристи е на свобода

Болест карала 21-годишният мъж да налита на бой
6 юли 2017 20:36,
147

Снимка: Булфото

Биячът на слепи туристи от Несебър няма да лежи зад в ареста. Районният съд в Несебър наложи на 21-годишния Тодор Николов мярка за задържане "парична гаранция" в размер на 3000 лв.

Чистото съдебно минало на студента по икономика и сериозни заболявания, които имал още от 14-годишен, станаха причина Тодор да не бъде върнат в ареста.

Още по темата

Стана ясно, че младежът страда от хипоталамична дисфункция, което се отразява зле на цялостното му състояние и провокира кардиологични и ендокринни проблеми.

Той е с нисък праг на дразнимост, лесно избухлив и често изпада в сръвхемоционални състояния, установили вещите лица, изготвили съдебно-медицинската експертиза за здравословното състояние на обвиняемия. Това са двама лекари от Сливен, след като нито едно вещо лице от Бургас не се съгласило да изготви въпросната експертиза.

Според сливенския невролог д-р Тома Чаушев, плегледал Тодор, ако той бъде оставен в ареста има опасност хипертоничните му кризи да зачестят, а заболяването му да се задълбочи.

"Зависи какви са условията в Бургаския арест, но там не е СПА център и условията са неподходящи за болни", коментира наврологът.

Запитан от наблюдаващият прокурор Радост Бошнакова пречат ли заболяванията на Тодор да шофира, д-р Чаушев отговори, че те са такива, че не забраняват управлението на МПС.

Прокурор Бошнакова поиска постоянна мярка "задържане под стража" за 21-годишния несебърлия, съобщи "24часа"

"Държавната власт защитава обществото и една от тези мерки е задържането под стража", аргументира се прокурорката. Тя окачестви постъпката на Тодор като дръзко и брутално деяние, с последвала бурна обществена реакция.

"Той е здрав за нагли престъпления, а е болен, когато трябва да изтърпи наказанието си", заяви още Радост Бошнакова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мазно *** бил болен я дами падне на мен да му покажа откъде го грее слънцето а уш имаме държава само като и покажеш пари и те забравят , и те са буклуци продажници няма да има държава а СМЕТИЩЕ.
120
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше подобен *** дето не попадна ба слепи и умря накрая
119
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кметски син...от болните...
118
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ми се иска да ми попадне един такъв на улицата да го науча на хватки...*** гаден .. извратен бандит...ела при бате...
117
1
 
9
 
! Отговори
истината преди 6 години
Този маимун бияч , на слепи Е СИН НА ПОЛИЦАЙ и няма начин да бъде ОСЪДЕН
116
1
 
7
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Чудно как нито един от такива като тоз индивид вкупом с съдебните заседатели не влязоха 1 път в тоалетната на село да запнат там барбекю заедно .Нали не помнят .В Европа сме били ето пример Германия веднага 3 години ....................изводите сами си направете
115
0
 
2
 
! Отговори
Трудно мисля,но знам преди 6 години
До АнонименСамо какви кметове и съветници си избирате :D----искаш да кажеш само какви кметове и съветници ни избирате. Че има черни овци в града не мога да го отрека, но да затриваш цял град, защото си мистър разбирач...Като не можеш ти да ми хванеш логиката взе се поинтересувай за собственика на "Принц Кирил" в стария град, от къде е и какво направи. Ай със здраве г-н разбиращ и мислещ. Едно е да гараеш, съвсем друго е да знаеш, а ако не знаеш да се интересуваш.
114
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименпоследните 15 години Несебър се напълни със ***.-----Май ти е трудно да ми схванеш логиката?! Не е трудно, но на теб явно ти е трудно да мислиш! Не съм писал, че проблема е в ***! Така, че София, Пловдив, Варна, Бургас не подлежат на сравнение с измета в Несебър! Само какви кметове и съветници си избирате :D
113
0
 
29
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Нагла и мазна селска несебърска мутра. Освен това - страхливец. Защо "болестта" не го накара да налети на здрав и як мъж, а на жени и безпомощни слепи? Но това което ме вбесява е друго - този е диагноза на болното ни общество - разложената като медуза на слънце "съдебна" система която смърди от километри, продажните и подкупни "медицински експерти", правещите се, че няма такъв случай политици и най вече скапаните, страхливи и треперещи несебърски *** около него. Клоака ***.
112
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен...Ако искаме пак да стане част от България, по добре преди това местното население да бъде унищожено!...-----последните 15 години Несебър се напълни със ***. Значи по твоята логика трябва да унищожим и местното население и в София, Варна, Бургас и всички големи градове.... Като не сте запознати и не можете да мислите не се опитвайте!
111
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво мазно и нагло ***. Дано слеващия, на който се издърви, да е напълно зрящ боксьор, да го видиме тогава юначното джудженце колко е ербап.Егати измeтта се навъди в България - ритат баби, бият слепи. Какво се случи с българския мъж... Или е метросексуален, или е агресивна и нагла мутренска креатура с интелекта на червей.Бог да ни е помощ.
110
1
 
27
 
! Отговори
Цинично преди 6 години
Ей заради такива новини, като чуя че някой лекар е бил бит, хич не ми става жал.
109
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Районният съд в Несебър"Община Несебър отдавна не е част от България! Само жмел и дроб живее там.. Ако искаме пак да стане част от България, по добре преди това местното население да бъде унищожено!
108
0
 
32
 
! Отговори
МУНЧО преди 6 години
Защо така бе ДОКТОРЧЕТА? Как така този дивак стана изведнъж много тежко болен? Ами като е толкова агресивен и като студент цяла година дали не е нападнал и шамаросал някой доцент? Дали в университета избухва така или се държи гаменски само там където е не наказуем? Сега ще се види що за Лай/няна държава сме след като шведа ще съдим жестоко,а този БОК...Лук ще оправдаят с болеста. ЖАЛКА РАБОТА!
107
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдията пак се влюби в подсъдимия!
106
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
> Той е с нисък праг на дразнимост, лесно избухлив и често изпада в сръвхемоционални състояния, установили вещите лицаОоооох. Нима? :) Студент по икономиска значи. Ще го видим на 15-ти септември иф ИУ-Варна.
105
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя може и да го намерят преди той да намери биячите си и да види как ще се разболее със счупени крака и ръце. И майка му и баща му са за бой, никой не иска детето си в пандиза, но като биеш беззащитни хора защото си се надрусал трябва родителите да го оставят да си излежи присъдата ако искат да стане човек. Но в Несебър е трудно да намериш здравомислещи хора, на хора, които ги мързи да отидат до банката, за да внесат наема от къщата няма как да се очаква друго
104
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като има заболявания защо кара кола, ако му прилошее и избие повече хора, кой ще е виновен. Пратете го в панделата да се лекува!
103
0
 
21
 
! Отговори
Гост преди 6 години
ПЪЛЕН *** !!!
102
0
 
6
 
! Отговори
Гост преди 6 години
ПЪЛЕН ***...