Двама остават в ареста след побоя на тийнейджъри в Монтана

Третият, участвал в мелето, е с мярка "парична гаранция"
11 юли 2017 07:45,
18
Двама остават в ареста след побоя на тийнейджъри в Монтана
Снимка: bTV

Двама от тримата мъже, обвинени за нанасяне на побой на скейтборд площадка в Монтана, остават в ареста. Съдът обяви решението си в понеделник вечерта след искане на прокуратурата за постоянното им задържане.

Още по темата

То бе уважено спрямо 47-годишния Максим Колов и 51-годишния Георги Георгиев. Мярката на третия участник в масовото сбиване – 22-годишният Мирослав Славков, е променена в "парична гаранция" от 2000 лева, съобщава bTV.

При побоя в сряда вечерта пострадаха двама тийнейджъри, един от които все още се възстановява след комоцио.

Причината за побоя е, че скейтбордист е блъснал случайно малко момиченце. Вместо да се разберат обаче спокойно, бащата на момиченцето решава сам да раздаде правосъдие и напада 18-годишния Денис. След това си вика и подкрепление от още двама мъже.

Георги Георгиев бил в съда с покрита глава. Останалите двама били доведени от болницата, където се озоваха след внезапно влошилото им се здраве.

Определението на съда подлежи на обжалване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Zlatko преди 6 години
Този Мирослав Славков е син на директорката на РИОСВ МОнтана. Тя май трябваше да си е подала оставка вече.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей ама има някакъв вирус в панделата, изведнъж всеки се оказва много болен.
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 11Пропускаш нещо. Фонтана пред НДК метисчетата го ползват като безплатен басейн в жегата. За тях може.Така че, друже, ЗА НЯКОИ ДЕЦА все пак се полагат грижи!
14
1
 
9
 
! Отговори
Само двама ли? преди 6 години
А другите 10, които са гледали сеир?Те явно са убедени, че щом някой е отказал да дари цигара на ром, трябва задължително да бъде пребит до осакатяване!Намериха се л/йнени устенца, които да питат защо не са помогнали на пребития в Смолян младеж намиращите се наоколо момчета. Никой от журналистите не разбра /или не попита/, че за кратките секунди на побоя те са търсили подръчни "оръжия", как иначе да се справят с въоръжени с колове?Сега питам, защо останалите 10 роми не спряха биячите?
13
5
 
0
 
! Отговори
123 преди 6 години
Еееее, голем кеф беше кога дават по телевизията Вечер на Културата на Северозападна България. Те таквиа са ората там. Кибритлии. Веднага скачат на бой. Но ако бащата на сополанкото със скейта беше от друга страна щеше да реве, че му похабили детето и т.н. Като кроткото дете, което попадна на Поничките. И то кротко, ама те натрупали повече опит и станали по-кротки. Пак май бяха от този регион
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие не разбрахте ли че политиците НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ЗА НАС. Гледат да си вземат парите, струпват нещо и ......хайде ето, направихме нещо за вас. НИЕ СМЕ СИ ВИНИОВНИ ЧЕ ГИ ТЪРПИМЕ.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Община Средец. Градинката на Солунска я превърнаха в кръчма. Пред бившия хотел Рила всичко поломиха и само малките метисчета се събират там. Пред НДК наляха мисля, че 16 милиона за реконструкция и няма нищо. Тук таме подменени плочи. Няколко рампи за инвалиди и пуснаха вода във фонтана. За ШЕСТНАДЕСЕТ МИЛИОНА.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За центъра на София няма детски площадки. Пред народния театър една. Люлка за бебета и по големи по един брой. Една пързалка за всички. Това е. Пред църквата седмочисленици съоръжения съобразени само за деца над три години и всичко е в окаяно състояние. При паметника на съветската армия има само някакъв пясъчник и това е. Идва ред на борисовата. Там има разни неща. Е няма кьораво дърво. Това са бели кахъри. Да им пука главата от жега. Е къде да се водят тези деца. Това е на територията на
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От общините постоянно разни женички и мъжленца ни обясняват какви хубави места за деца правят. Градинката на Борисовата градина вече е за ремонт. Миналата година я правиха. Настилката се рони, несъобразени пособия и оформени кътове. Деца в бебешка възраст и деца на седем осем години трябва да играят заедно. И това което кара колело да пази сега прохождащото бебе. Ама някой ще каже, че бебето има родители и да си го пазят. Оградки сакън. Това не е редно. Да се бутат и трепят това е живота
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт е, че по средата на парковете има такива съоръжения, абсолютно необезопасени. И в тях и около тях летят младежи със сейфове. И минава човек и трябва да има очи и на гърба да се пази. Пример е площадка до паметника на съветската армия. Сложена е на самата алея. А в градската градина няма обособена площадка, но пак си летят на воля и блъскат и възрастните, които вървят. Може би остаряват много разбиранията ми, ама като е така да направят и по една площадка и за дрифт.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората изтрещяха, никой не търси вината в собствените си постъпки , ами другия път да заведе щерка си на строителна площадка. И пак другите да са му виновни.
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига прах в очете на хората,присъдите искаме да видиме!!!
5
1
 
1
 
! Отговори
Злиябухал преди 6 години
Бре а сига де
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственото хубаво нещо след всяка несправедливост е, че вътрешната нетърпимост на хората се покачва. А когато налягането стане критично, някой на високо ще плаче.
3
2
 
24
 
! Отговори
КОйфоа преди 6 години
Значи, когато детето ми падне на улицата, имам пълно право да скоча и да разбия няколко глави! Аз тази статия така я разбирам.
2
3
 
36
 
! Отговори
Жоро с моторо преди 6 години
Нищо няма да произлезе! Максим е недосегаем. Ще постои в ареста докато се шуми, след два дни ще излезе по търлици и всичко ще е по старо му. Не му е първото сбиване в което е главно действащо лице, няма и да е последното. Самия сценарии на случката обяснява що за хора са тея "мутри". Скачат да бия деца, понеже случайно са съборили момиченце на рампата за скеитборд. Някой да им беше обяснил предварително, че това три годишно момиченце няма работа на тая рампа???
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тези обжалвания.Винаги намират начин побойниците да бъдат оневинени.А жертвите пред кого да се жалват,като съдът го няма.