Съдът в Пловдив остави Перата в ареста

Петър Низамов е с две повдигнати обвинения
14 юли 2017 07:22, Александър Попов
38
Съдът в Пловдив остави Перата в ареста
Снимка: Булфото

Петър Низамов – Перата бе оставен в ареста след над 4-часово заседание на Окръжният съд в Пловдив. Той бе задържан след нападение над оператор на bTV по време на протестите в Асеновград. Съдиите се мотивираха, че има реална заплаха той да извърши друго престъпление.

Адвокатите на Низамов заявиха, че ще искат изменение на мярката му.

Още по темата

Срещу Низамов са повдигнати две обвинения – за хулиганство и за причиняване на телесна повреда на оператора Петър Джанаваров.

Ако бъде признат за виновен, за двете престъпления се предвижда наказание "лишаване от свобода" съответно до две и до три години, заяви прокурор Мирослав Христев.

Негови симпантизанти пък го подкрепиха с присъствие пред съда и настояваха да бъде освободен.

По време на делото показания даде и сестра му, но по време на нейното изслушване не бяха допуснати медии, тъй като тя разкрила интимни и корпоративни тайни за Перата.

В сряда Низамов декларира, че е социално слаб, не притежава недвижимо имущество и леки автомобили и, че семейството му се издържа само с доходите на съпругата му – 508 лева.

Преди протестите в Асеновград той се снима в луксозна кола, която се оказа на името на 72-годишната му майка. На нейно име са регистрирани две фирми и склад за дърва за огрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Петър Низамов-Перата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо никой не провери, с какви пари, а те са 1.2 милиона евро, Свинетка купи вила в Китцбюел? Да си ходи на ски през зимата, миличката. Този Перата ли е проблема на България? Нека да разкрият кои ограбиха КТБ. Къде потънаха 4.5 милиарда? В кои сметки. Тогава да се заемат с Перара. А Борша, за три години е гушнал 25 милиона от НДК. И кво, нищооооо. Щото е заделял за лелката социоложка и любима, за Батко Буби и му дреме. Той си се визи на Лексъса, харчи си паричките и ни се смее. Нема такава държа
22
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да е всякакъв този Перата но отиде и зашлеви една пестница на поръчковите журналисти от БурсаТВ. И Бурса ТВ и Нова, се трудиха как да омаловажават протеста, как да провокират с въпроси деца на около 15 години, с каква цел са на протеста. Няма по-продажни и купени медии от БТВ и НОВА!! Даже в този сайт беше написано, "Ромчета се сбили с деца?" Ромчета, а, видяхте ли какви "ромчета" бяха. И властта се плаши от такива като Перата и без причина го задържат. Малко му е на оператора!
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво проверявате момчето от къде има пари ,вас кой ще провери от къде са ви милионите само замазвате очите на народа с хора който ви казват истината за България ,не ви е удобна истината и моя фейсбук изтрихте щото истината боли и триете да не гледа народа написаната истина за да може да задълбавате България още повече ***.
20
4
 
2
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 22Дано се чувстваш по-добре след беззъбата си обида :)
19
2
 
4
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 21Не е само Сорос на този свят глупчо ..
18
4
 
18
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До къде я докарахме. Мутрите си имат фенове... Перата, Динко ... Бойко. Не виждам да се оправим скоро с този масов умствен багаж :(
17
4
 
8
 
! Отговори
БГ профет преди 6 години
Всички с прякор - в затвора.Да доказва всеки след това дали че е невинен.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перата е с турски произход. Низамов. Ама оператора също е с турска фамилия. Джанаваров.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко и той вчера беше в ареста за 24 часа. Набил свой работник- шофьор. Хванал го да краде нафта. И вика на репортера: И тебе да те хвана да ме крадеш и на теб ще прехвърля керемидите" Муахааххааха...Голям!
14
4
 
12
 
! Отговори
Безработен с 3 джипа преди 6 години
Кога ще е следващото бдение в подкрепа на Низама?Готови сме да дойдем веднага, цена - по споразумение....
13
6
 
10
 
! Отговори
, преди 6 години
Ей много "патриоти" имало в тая държава от *** до по - ***.
12
2
 
3
 
! Отговори
Факт преди 6 години
До АнонименИсках да кажа ареста,а не затвора,моя грешка.Но това не променя нищо-не трябваше да пускат ония в следващите поне 6 години.Пълна л.уд.ост!
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 15 Факт, спокойно бе какъв затвор те гони. Излиза срещу гаранция и ще му бъде наложена глоба и условна присъда най-много. То остава и да влезе в затвора за един шамар.
10
12
 
10
 
! Отговори
хахаха преди 6 години
Тия две карикатури Перата, какъв е тоя и ония Динко още ли не са в затвора, съда да се размърда. Да си постоят псевдо "патриотите" на топло.
9
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко и той беше в Асеновград, но далеч от камерите. Оказа се по-умен от тоя смоттаняк.
8
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Низамов? Каква истинска българска фамилия! Еничара в затворааа!
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз в ареста, *** дето едва не убиха момчето са на свобода ...
6
12
 
15
 
! Отговори
DDD преди 6 години
Някай от вас замислял ли се е какво точно означава фамилията на тоя калмук? Низам - войник от редовната войска в османската империя. И тоя *** ще представлява Родината ми? Някой друг път! В затвора това жи.вотно!
5
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя див сеуанин да го бутнат за 10-15 зад решетките и да не ни занимават повече с неговите лични драми.
4
11
 
12
 
! Отговори
DDD преди 6 години
Ихааааааа! Майка му на 72, луксозен ахтомобил, две фирми, склад, а той, миш.ока му ниеден, "социално слаб"? Къде по-точно живее тая женица, да и отида на гости?