Биячът на "Тракия" - привлечен като обвиняем

Мъжът има и друга условна присъда за побой
20 юли 2017 18:40,
11
Биячът на "Тракия" - привлечен като обвиняем
Снимка: Архив, Булфото

Районна прокуратура - Пловдив привлече като обвиняем 57-годишния Цветан П. за побой, извършен на АМ "Тракия", и за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, съобщиха от пресцентъра на институцията.

На 19 юли 2017 г. сутринта на магистралата в посока София, в района на Карловски надлез, е възникнал конфликт заради засичане.

Шофьорът на "Фолксваген" със софийска регистрация препречил пътя на лек автомобил "Опел" с бургаска регистрация и го принудил да спре.

Двама мъже - Цветан П. и Петър П. /на 59 г./ слезли от първата кола и нападнали с удари 31-годишния шофьор и 20-годишната му бременна приятелка от другия автомобил.

Без да бъдат предизвикани, обвиняемият и неговият спътник нанесли удари с юмруци по главата и тялото на мъжа., който при опит да се защити ударил в лицето Петър П.

Той е настанен в болница и му предстои оперативно лечение, заради което не е привлечен като обвиняем към настоящия момент, уточняват от прокуратурата. Разследва се още дали е било упражнено насилие спрямо жената.

Обвиняемият Цветан П. е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

До момента той е осъждан за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди, като му е било наложено условно наказание "лишаване от свобода" с изпитателен срок, в който е извършено настоящето деяние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със тия леки телесни повреди и дребни хулиганства ВСИЧКИ управляващи и прокурори досега направиха от бай *** един неандерталец готов на всеки светофар да псува и млати момченца, жени, старци...но при вида на големите черни Жипове и лимузини е кротко писенцеБСП за няколко мандата - никакъв интерес, ГЕРБ - също (естествено,нали това са двете страни на същата мафия) ..а положението става все позле ако *** си изливаха комплексите не на пътя а в парламента върху тези които го държат беден
5
0
 
3
 
! Отговори
Асен преди 6 години
За това на възрастните хора не трябва да се пусла филма "старчета разбойници"
4
0
 
6
 
! Отговори
Емо преди 6 години
Колко трябва да си ***, нагъл и безочлив, за да имаш условна присъда за телесна повреда и пак да налиташ да биеш. Тук в случая прошка не трябва да има. Двамата "смелчаци" са решили, че ще раздадат правосъдие и лесно ще пребият един с момиче, но тоя път - ядец. Нека единия полежи в болницата, но операцията да е баз упойка, а после в реанимацията да ну сменят и подлогата, а другия да потърка 2 месеца в следствения арест, като за начало.
3
1
 
34
 
! Отговори
Новините са супер преди 6 години
Страхотни новини ... или само на мен ми прави впечатление колко е изпростял народа.Положението е меко казано трагикомично и на никой не му дреме. Пребити, убити, надрусани, простреляни туристи, крадливи, лъжещи, големците присвояват млн за сметка на народа. Държава кошмар,
2
0
 
48
 
! Отговори
Христо преди 6 години
Нарушил е условната присъда....Значи е време за ВЪЖЕ около врата.Този е непоправим и безполезен БОК....ЛУК и няма нужда да живее..
1
0
 
51
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
След толкова престъпления от изтърпяващи условна присъда разбрах,,че не трябва да има такава присъда-условна.Само затвор и нищо друго!