Убиецът на Виола в серия от буйства: Запалил и килията си

Мъжът натрупал вестници и ги подпалил със запалка
20 юли 2017 18:49,
77
Убиецът на Виола в серия от буйства: Запалил и килията си
Снимка: архив "Булфото"

Стефан Станев, мъжът, който уби с особена жестокост красивата си приятелка Виола, е предизвикал не един, а серия от инциденти в ареста.

Освен че наръгал с химикалка в окото свой съкилийник, Стефан подпалил и килията си.

Както Dnes.bg писа преди около седмица убиецът се скарал със съкилийника си, а после забил химикалка в окото му. Мъжът припаднал от болка, откаран е в болница, откъдето все още не дават гаранция за зрението му.

Още по темата

Веднага след инцидента Стефан бил настанен в самостоятелна килия, съобщи bTV.

Още на следващия ден той се опитал да подпали помещението – натрупал вестници върху дюшека и възглавницата си и се опитал да ги подпали със запалка.

Охраната е предотвратила по-сериозен пожар.

От правосъдното министерство пък уточниха, че химикалката и запалката са сред вещите, с които арестантите могат да разполагат.

Преди дни Софийският градски съд постанови Станев да бъде въдворен в психиатрично заведение. Той вече е настанен в болницата към затвора в Ловеч.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
44
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
На кадърните куки, само това може да им дойде да акъла. Да затвоврят психопат в една клия с друг човек. Пък му дали и химикалка и запалка. Нямам думи, иначе заплатите им все им малки, а мозъка им много.
11
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"наръгал с химикалка в окото свой съкилийник""натрупал вестници върху дюшека и възглавницата си и се опитал да ги подпали със запалка"Аз ли не съм на ясно или когато си в ареста трябва да ти вземат всички остри предмети с които можеш да се нараниш? Заедно с колана и възките на обувките за да не се самоубиеш.
10
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 3 КЪДЕ СЛАГАШ САЩ до Русия и живееш с митове. Вече има малая Русия..2.В САШ този нямаше да стигне до затвора. В Русия убииството му е домашно престъпление и не е подсъдно от 1г. имат приет закон.
9
3
 
27
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Не, просто нормалните хора не са способни на такава жестокост като него .Колко от Вас хора, биха направили и част от това, което той е направил? Бихте ли могли ????
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига улавщини.
7
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мама момченцето... Колко ли ей такива,като тоя се разкарват на свобода?!Само дето не са убили още...все още...
6
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали писахте в коментарите, че в затвора щели да издевателстват над него? Е, не познахте. :) Той е шефът в затвора, защото е най-лудият и никой не може да му каже нищо!
5
1
 
54
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
ПСИХОПАТ НЕ ОЗНАЧАВА ЛУД ! ТОЙ Е САМО ПСИХОПАТ И МНОГО ДОБРЕ ОСЪЗНАВА ДЕЙСТВИЯТА СИ ,НО ЯВНО ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ГО ИЗКАРАТ ЛУД !
4
1
 
29
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Ей парче по парче да го режат му е малко на тоя
3
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В САЩ или в Русия вече щеше да е направил опит за бягство и охраната да му е попречила с десетина изстрела в гърба.
2
1
 
46
 
! Отговори
Mindreader преди 6 години
Тъй като е повече от ясно,че този няма да се поправи никога и тъй като обществото няма нужда от подобни зловредни създания решението е едно.Бийте му една последна инжекция и отървете хората от този п.сихопат!Бързо и ефикасно!
1
2
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Тоя,вместо да го оковат във вериги,запалка му дали.Как може в затвор да има такива неща?Че той утре може и нож да извади .