Глоба за румънец, свалил гащи в ресторант на хотел

Съседът ни бил пиян, възмути с поведение жени и деца
21 юли 2017 16:00, Красимир Ангелов
9
Глоба за румънец, свалил гащи в ресторант на хотел
Снимка: Булфото

Районният съд в Балчик наложи глоба на румънски турист за непристойно поведение на публично място в черноморския комплекс "Албена", съобщиха от Съдебната палата в Добрич.

29-годишният мъж е признат за виновен, че на 17 юли около 18 часа в ресторант на хотел в курортния комплекс е нарушил обществения ред и спокойствието на присъстващите туристи и персонала като, е събул късите си панталони и бельото.

До проявата се стигнало, след като сервитьори направили забележка на чужденеца, че влиза в ресторанта във видимо нетрезво състояние и гол до кръста, обут в шорти.

В съдебната зала мъжът обяснил, че е възприел забележката, но тъй като не разбирал езика, си събул панталона, за да покаже, че това не е бански, а панталон и под дрехата има бельо.

Според показанията на един от свидетелите обаче летовникът се е съблякъл на два пъти като втория път събул и бельото си, което предизвикало възмущението на присъстващите, между които е имало и деца. При опит да бъде изведен от ресторанта чужденецът бутнал единия от сервитьорите.

Румънският турист не е обжалвал наложеното му административно наказание и вече е заплатил глобата от 100 лева за хулигантската си постъпка, посочват от Съдебната палата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А пияни руски *** са исквернили православен храм в Несебър.
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те румънците отдавна са над нас!Всички ни имат за един пропаднал долен к ***ф!То си е така де!
5
0
 
14
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Законите ли не са в ред, съда ли? Бай *** е дошъл на море с пари - една бутилка водка да купи или да се повози на джет, ето ти 100 лева. Те му правят евала и стимулират и други да си направят просташкия кеф за дребна сума. Колко струва идването на патрул и съд по бързата процедура? - май над 100 лева. Да изчисти тоалетните на някой социален дом и ще ходи с 5 чифта ***, и няма да си помисли да близне алкохол.
4
2
 
21
 
! Отговори
Пратете преди 6 години
го в някоя анадолска кръчма, там да си свали гащите!
3
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
чудя се защо нито един от всички луди за които пишат и показват по твне вземе една мотика и започне да копа а убива или се бие каква е тази лудостпо балканските ширини
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай *** румънеца е сериозна конкуренция на нашенския.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо 100 лева,трябваше 100 жилави пръчки по голя дирник и друг път няма да се съблича на публично място.