Тихомълком, по терлици... ритачът Ралф под домашен арест

Шведът е настанен в хотел, но не е ясно кой и къде
Обновена: 21 юли 2017 07:36 | 21 юли 2017 07:30,
56
Тихомълком, по терлици... ритачът Ралф под домашен арест
Снимка: архив, Булфото

Бургаският окръжен съд е пуснал под домашен арест шведа Ралф Сундберг, изритал камериерка в главата. Това се е случило на 18 юли в пълна тишина - никой не е разбрал за определението на новата мярка за неотклонение.

За това се разбра от ъобщение на Бургаския окръжен съд, който е разрешил да се промени адресът, на който да се изтърпява домашният арест по искане на адвоката на Сундберг.

Още по темата

Съдия Светлин Иванов е разрешил вместо в София, шведът да бъде затворен в студио в апартхотел в Слънчев бряг. Управителят обаче отказал да го приеме. Същото се случило и в други хотели, в които пробвали.

По-късно шведът все пак е бил настанен в хотел, но не е ясно кой, пише "24 часа".

На 3 юни Сундберг изрита в главата камериерка в хотел в Слънчев бряг.

След гнусния инцидент, който бе заснет от камерите в хотела, кадрите се разпространиха в наши и чужди медии. Ралф многократно помоли да бъде освободен, обясни, че не си спомня нищо от въпросния момент, тъй като преди това, докато пътувал за страната, изпил голямо количество алкохол.

Той поднесе извиненията си към българите и пострадалата жена, като изрази готовност да й помогне по всякакъв начин - да й предостави всичко, от което има нужда.

В интервю призна, че е разбрал, че дори неговите сънародници го винят за постъпката и желаят най-строго наказание. Ралф приема това като съвсем естествено и призна, че дори той се мрази заради случилото се.

"Да, на кого би му харесало това, което направих? И аз не се харесвам, мразя се дори", категоричен бе той.

Той заяви също, че се чувства виновен за стореното, потвърди, че е вменяем и осъзнава какво се е случило, но не помни абсолютно нищо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
7
 
! Отговори
ХКНХФ преди 6 години
До Неи НЕ САМО ГО ПОМИЛВАХА но англичанина подаде жалба с/у България в Европпарламента която бе допусната с НАРУШЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЗАКОНИ
19
0
 
21
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Кой съдия взе подкупа ? Моля,журналистите,проучете !!!
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добре де, да го сложиме в наш затвор, да го гледаме 2, 3 години да го превъзпитаваме с наши средства. ок. да го дадеме на шведите те да си го гледат в техен затвор.то ни така, ни иначе.е, какво наказание се иска все пак от обществото. смъртна присъда ли. 20 години затвор ли. "бой с тояги ли". нека да се произнесат компетентните.
17
0
 
17
 
! Отговори
Aaaaa преди 6 години
България
16
0
 
32
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
Скоро родните съдии ще пуснат от пандиза и убиеца на Алекс.
15
0
 
17
 
! Отговори
Юриста преди 6 години
Словосъчетанието "домашен арест" предолага че мярката следва да се изпълнява там където е дома на обвиняемия. Домът на Ралф се намира в Швеция, за това не се учудвайте ако той вече е там. Друг е въпроса има ли право дадена община да дава адресна регистрация по настоящ адрес на лице, което се намира в следствения арест или в затвора.
14
0
 
23
 
! Отговори
Прос Селендур преди 6 години
Ама наистина ли има хора които да вярват че тоя швед ще лежи в затвора...
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има престъпление, има законно наказание за това престъпление. Какъв е проблема да се отсъди? Наши пари се харчат за това разтакане. Как да се боят от наказание престъпниците, то е цяло приключение да те съдят, любопитно и интересно!
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня турски тираджия дето прегази и уби мотористи преди време също нямаше опасност да се укрие, но още в същия ден драсна към Германия. Какво се случи с него? Някой разбра ли? Някакви протести имаше, но до там. Полицай ли му са вързали, че ще е под наблюдение? Адвокатите в нс, пишещи законите са за пребиване.
11
1
 
15
 
! Отговори
Случайна овца преди 6 години
Бееееееее!
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Drugiq pat ne palete samo parlamenta ami i sadebnata palata
9
1
 
23
 
! Отговори
Не преди 6 години
се палете! Всички помним как приключи сагата с ония английски *** Майкъл Шийлдс или както там му беше глупавото име. Осъден за опит за убийство, но британците натиснаха, съответно великият български съд реши, че трябва да си излежи присъдата в Англия, и още със слизането от самолета беше помилван! Нека никой не си прави илюзии! За такива като нас комшиите имат хубава дума-гьотверен!
8
0
 
13
 
! Отговори
м даа преди 6 години
Същия е като родителите на 16-годишния, дето прегази група туристи- излязаха пред медиите и се извиниха на пострадалите, извиниха се за това че са му дали колата, извиниха се че го крият толкова време и казаха че са готови да помогнат на пострадалите след което дариха кръв като жест на отговорност за случилото се.
7
0
 
18
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Тихомълком ще напусне страната и ходи го търси. Загубена работа ... Понякога наистина ми се иска да не се бях раждал тук :(
6
5
 
2
 
! Отговори
Алкохолев преди 6 години
Агресията е дошла след употреба на евтин български алкохол. Като пие у дома това не се случва, затова го пуснете.Няма такава държава - да ама има!
5
0
 
14
 
! Отговори
Хех преди 6 години
"... обясни, че не си спомня нищо от въпросния момент" - Еми публикувайте тук името на хотела където е отседнал, и най- вероятно след няколко дни той не само че ще си спомни всичко, но и ще си спомни и усети какво е изпитала и жертвата му.
4
0
 
27
 
! Отговори
цецо преди 6 години
При толкова явна доказана агресия трябваше по бързата процедура да е вече в затвора, както стана в Германия с нашенеца. Ама наште продажни съдилища чакаха да се отвори вратичка и да го пуснат. Дали още е в България? Следят ли го?
3
0
 
16
 
! Отговори
eвроатлантик преди 6 години
Айде да си заминава в Швеция че има бостан да обира.
2
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето за това никой не бива да спазва законите в България.След подобни ОЧЕВАДНИ престъпления да няма последицизначи че само ***. би се съобразявал със законите.Както го каза един престъпник , "Закона е врата у полето".......И е бил прав......
1
0
 
68
 
! Отговори
Юда преди 6 години
прокурори съдии само куршуми за тая престъпна клика