Прокурор хвърли оставка заради убитата Виола

Петър Белчев напуска шефското си място в знак на отговорност
Обновена: 25 юли 2017 21:34 | 25 юли 2017 21:34, Камелия Цветанова
26
Прокурор хвърли оставка заради убитата Виола
Снимка: Булфото, архив

Районният прокурор на София Петър Белчев е подал оставка пред главния прокурор Сотир Цацаров в знак на отговорност за убийството на студентката Виола Николова от приятеля й Стефан Станев, казаха пред "24 часа" от прокуратурата.

Още по темата


Колегите на Белчев отказали да образуват досъдебни производства по 4 сигнала срещу Станев от бившата му съпруга, която също е била честа жертва на тормоз от негова страна.

Преди седмици възмущението си по случая изрази лично Цацаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
Браво преди 6 години
Браво ! Само така мога да нарека тази истинска; бих казал героична и дори ... себеотрицателна постъпка. Достоен жест на един истински българин, който поради някакви ментални проблеми е решил да поеме нелекият път на прокурора ! Нищо, сега ще стане адвокат и със същата страст ще защитава своите доскорошни пациенти, само дето сега ще бъдат клиенти, каквито примери в СРП дал господ ! Явно тоз прокурор не си е купил мястото, затова се маха ! А другите до 4 ? Всички да ги махнем !
19
1
 
1
 
! Отговори
Янчо преди 6 години
Ако бяха реагирали псевдо прокурорите можеше да не се стига до убийството! А това ненужно мекотело трябва да гние в адски мъки!!!
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами писнало му е да е началник и е намерил удобен момент за да се махне.
17
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По скоро е подал оставка защото обвиненията се разпадат. Май са набедили грешния човек. Пак замесени дечица на висши политици?
16
5
 
14
 
! Отговори
по цоко преди 6 години
При Милен Цветков казаха че по ли ция та в Добрич работи за мафията гер б и изнудва бизнеса!п.п. изглежда по ли ция вече е срамна дума и за нея банват или ти спират нета .
15
10
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Само зали чета статията правилно или всички тук не са у ред? Пише че той поема отговорност заради негови колеги! Сиреч не той не е завел делото, но той се чувства отговорен!Не си показвайте макар и анонимно дребните душици дето могат да съдят и определят само зад компютъра!
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми то хубаво хвърлил оставка, ама не трябваше той да си я хвърля, а да му я поискат и да бъде съден за неизпълнение на служебните задължения. И той, и тези под него, които са забатачили жалбите и не са им обърнали внимание. Крайно време е в България да се научат хората, че в 21ви век, жените не са животни, които да са нечия собственост, а са пълноправни човешки същества. Когато се оплачат за насилие е редно да бъдат защитени, а не да се излиза със "семейни работи".
13
6
 
4
 
! Отговори
Дали/има/такава/БГ? преди 6 години
"в знак на отговорност"...Силен жест, но дали отчаянието или интереса е водещ?При първото-този,при едно демократично управление трябва да се издигне,или при второто да е водач на кервана,който си върви.Случая е показателен-стотици 'мацки" "обичат" "мъжаги", с "мъжественост", напомпана от богати близки(и малко аптеки).Случая е невероятно ПРЕЕКСПОНИРАН-ами сестро това е живота-да си бе "взела" беден и комплексиран "ентелегент",и свекървището да е бедно като теб, мари ломска...Ей ПРОКУРОРА!!!
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА ВСИЧКИ ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО КАКВА ПРЕСТЪПНОСТ СЕ ШИРИ В ПРОКУРАТУРАТА!!!!!!!И ЗАЩО ШЕФА А НЕ ПОДЧИНЕНИТЕ КОИТО СА ВИНОВНИТЕ!!!!!!!
11
2
 
18
 
! Отговори
свинска лой преди 6 години
Всички в парламента са на суджукова диета!!!! А народа яде камъни и не излиза да протестира! Българина обича да е роб.
10
1
 
20
 
! Отговори
Бахмаамо и държава преди 6 години
Моя близка имаше проблем с бившия си съпруг при упражняване на родителските права.Цял месец прокуратурата"неуморно работи"и накрая пророрка от Ботевград и беше заявила,при условие на влязло в сила съдебно решение:"Държавата се е разкапала и Закона не може да ви защити".Наложи се с извън законови способи да принуди алкохолика да изпъкни съдебния акт.
9
1
 
11
 
! Отговори
Наглеци преди 6 години
Пълен цирк!Значи,не хвърля оставка заради корупцията,в който е затънал този съд и на който е ръководител,а за нещо,за което си процесуален ред за разрешаване.
8
2
 
18
 
! Отговори
Затвор преди 6 години
Една уставка не връща погубения човешки живот.За такива затвор за да вземат да си вършат работата както трябва.
7
2
 
28
 
! Отговори
Един преди 6 години
Ако наистина се чувства виновен - да влезе сам за 20 години в затвора. Всичко по-малко е лицемерие ...
6
1
 
51
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Сестра ми имаше подобен проблем.След побой и закани подаде жалба до прокурор МВР . Отговора беше това са битови скандали оправяйте се сами.Късмет че сестра ми и малката и дъщеря дойдоха при мен.Същата нощ апартамента и беше залят с керосин и подпален.Всичко изгоря до панел.Престъпника получи коридор и изчезна в чужбина.
5
2
 
38
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Не е особено учудващо, че Виола е стояла при тоя - млад , красив и богат . Само дето принца на бял кон е само в приказките. А тук историята е направо ужасяваща , кръвожадна и смъртоносна . Ех Виола сега можеше да си жива и здрава. Смъртта ти е била много страшна, дано на онзи свят намериш покой .
4
1
 
59
 
! Отговори
и само това ли ..... преди 6 години
Той и Искров си хвърли оставката след аферата КТБ ....Съдебна отговорност никой не търси в БГ , за това сме на тоя хал
3
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е,и?!?!Престъпно НЕИЗПЪЛНЯВАНЕ на служебни задължени-хвърлил оставка и готов??Докторът уморил пациента-оставка и готов??Съдия от В.С. записан с СРС за сговор с престъпници-оставка и готов??КОГА ЩЕ ГИ ВКАРВАТЕ В ЗАТВОРА,ДА СЕ ГУШКАТ С МОРАВИТЕ??КОГА???
2
1
 
39
 
! Отговори
до кога преди 6 години
Само той ли?убитата няма да се върне а тези правят шоу за ***.....
1
3
 
33
 
! Отговори
+ преди 6 години
Боршоши, суджуци и побои - лицето на по-малкото зло, което сами си избрахте. Кой не скача е червен.