Освободиха от ареста с "подписка" Анелия Велева

Нямало категорични данни, че е участвала в трафик на мигранти
Обновена: 26 юли 2017 19:11 | 26 юли 2017 18:56, Красимир Ангелов
46
Освободиха от ареста с "подписка" Анелия Велева
Снимка: 24 часа

Бившият координатор на НФСБ Анелия Велева бе освободена от ареста от Пловдивския районен съд, съобщи bTV.

Причината е, че няма категорични данни срещу нея, че е участвала в канала за трафик на мигранти. Заради това на Велева е наложена най-леката мярка за неотклонение – "подписка".

Още по темата
По-рано адвокатът на Велева подчерта, че тя е натопена.

В ареста обаче остават Калина Иванова, Дилян Николов, Калин Василев, сочени като организатори, както и двамата шофьори Любомир Тодоров и Николай Дюлгеров. Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Окръжен съд Пловдив.

Както е известно, Анелия Велева бе сред задържаните на магистралата при опит да превозят нелегални мигранти от турската граница към София.

От НФСБ излязоха веднага с декларация, с която остро осъждат всяко участие в престъпния трафик на хора. От патриотичната партия припомнят, че точно те са внесли през 2015 г. предложенията за промяна в закона, с които драстично са увеличени санкциите за трафиканти на хора.

"Анелия Велева е била избрана за председател на НФСБ в Костинброд от членовете на местната партийна структура.

НФСБ осъжда остро каквото и да е участие в криминалното престъпление трафик на хора. От патриотичната партия припомнят, че точно те са внесли през 2015 г. предложенията за промяна в закона, с които драстично са увеличени санкциите за трафиканти на хора.

След приключване на работата на разследващите органи и установяване на фактите относно съпричастността на Анелия Велева към подобно деяние, ръководството на политическата сила ще излезе със свое становище", се чете в позицията на партията на Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: арестАнелия Велева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз съм зачеркнал отдавна България като правова държава , особенно прокуратура , откакто водих дело с мотопфое който ми взеха и продадоха автомобил който съм изплатил съм се отказал от правосъдието
15
4
 
37
 
! Отговори
Започна се преди 6 години
Започна се с цирка ... да не се окаже че някак си тези сирийци са били ужким туристи и те са ги разхождали да им покажат колко е хубава магистралата.Закривайте този цирк държава, стига сте ни мъчили вече
14
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То се вижда и от самолет,че е кампания против патриотите
13
0
 
34
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
Накрая компетентните органи ще установят, че не са прекарвали мигранти ами са ги залавяли и таман са ги транспортирали към меверето.
12
1
 
19
 
! Отговори
Кукучката преди 6 години
Гарван гарвану око не вади. Това се очакваше, защото ГЕРБерите са още по черни от ПАТРИОТарката. Само калашник ги оправя тея.
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПАТРИОТИТЕ ТРАФИКИРАТ БЕЖАНЦИ!!! ЕТО ТОВА СА ТЕ!
10
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди обяд, имаше информация, че прокуратурата ще и иска постоянна мярка за неотклонение. Много бързо я невинна. Далаверите на винкела, ще катурнат тиквата. Гаранция!
9
0
 
30
 
! Отговори
аз преди 6 години
В.Симеонов да не се ослушва, ами да си подава оставката. Видяхме и далаверките по финансирането на Гергьовден от КТБ и изпълненията на Сидеров от 2016 и Симеоновия. Закривай патриотите, че това ако са патриоти, да се закрива и държавата направо.
8
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ама то щом като дойде време депутати да въртят далавери със суджуци,представете си на какво ниво е държавата.
7
0
 
24
 
! Отговори
Разсл. полиция преди 6 години
Че то такава е практиката, бе! Днес ги хващат с цял автобус талибани, до 24 часа ги пускат и след седмица същият автобус с друг водач пак кара инженери и химици. Граничарче бе споделило, че едни и същи каналджии са задържани за месец 3 пъти.Иначе е заведено ДП по Заяв. матреал номер еди кой си и са освободени до делото с подписка, парична гаранция и ако ги осъдят, то е в 95,3% от случаите на 500 лева глоба и 1 г. лишаване от свобода с 3 г. изпитателен срок /условно/.!
6
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
прилича повече на фолк певица или екскорт, а най-вероятно работи и като двете
5
1
 
38
 
! Отговори
емигрант преди 6 години
баси и държавата пропаднала!
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако е посъбрала достатъчно парички от бежанците,притичайте до летището да и купите билет за при братя галеви. после я обявете за национално издирване. за какво ще я разкарвате да се подписва? не притеснявайте жената!
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз яко свири в духовия оркестър както изглежда
2
0
 
22
 
! Отговори
Подложки сте преди 6 години
Да напиша нещо позитивно, че иначе триете. Упътвайте ни под всяка статия накъде да духа вятъра, че понякога отговаряме спонтанно.
1
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧЕ НАЛИ ВЧЕРА Я ХВАНАХА ДА ПРЕКАРВА ТАЛИБАНИ!КАК ТАКА НЯМАЛО ДОКАЗАТЕЛСТВА!?АБСУРДИСТАН!НИКОГА ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА ДА ТРЪГНЕ И МИЛИМЕТЪР НАПРЕД!