Проверяват сигнал за наркотици в бургаския затвор

Част от ръководството покровителствало разпространението им
6
Проверяват сигнал за наркотици в бургаския затвор
Снимка: архив, Ройтерс

Окръжната прокуратура в Бургас е постановила проверка по сигнал за разпространение на наркотици на територията на затвора в града. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Ще бъде проучен сигнал за лица, сочени като разпространители на забранените вещества и на покровителстването им от страна на част от ръководството на затвора.

Проверката е възложена за изпълнение от служители на сектора извън структурата на затвора, а именно Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" при Министерството на правосъдието.

Срокът за извършването на проверката е 30 дни. Ще бъде направен анализ на материалите и тогава прокуратурата ще се произнесе дали има данни за извършени престъпления от общ характер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е ли ясно,че в четирите власти в САЩ и в страните от ЕС - законодателна, изпълнителна, съдебна и информационно-идеологическа -се допускат само потомствени и доказани международно признати некадърници,предатели,продажници и финансово икономически и криминални престъпници,за да бъдат контролирани и манипулирани от когото трябва чрез компромати? Родителите -знайно как и защо станали "комунисти" и активни борци срещу фашизма и капитализма-децата им - първи капиталисти и терористи! Хайде холан!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NA TERITORIATA NA GERB-BURGAS NE SE PRODAVAT I KONSUMIRAT NARKOTIZI--TOVA E PROPAGANDA NA BSP.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
знаем ги тия "проверки"
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това сега предупреждение ли е? Доставчици и помагачи да си налягат парцалките за 30 дни? И на вас ли плащат, бе Весе??? :)))Обаче нашата законодателна и правозащитна система кърти плочки, честно!
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
има ли пари живота в затвора е като на вън,преди половин година четох за един мексиканец дето имал две три лапета от надзирателки,че то вътре по убаво от навън хаха,и мадамите ти идват по график работен,няма де да бягат,в бг едва ли е по различно
1
0
 
3
 
! Отговори
Под леглото преди 6 години
А под леглото погледнахте ли? Защото там може да има някое друго кило.