Майката на Иван стресирана: Той е кротък, сега ни заплашват!

Полицейски патрул вече охранява дома на родителите му
Обновена: 23 авг 2017 16:11 | 23 авг 2017 14:23, Камелия Цветанова
81

Полицейски патрул от днес охранява дома на 15-годишния Иван, който е обвинен за убийството на 11–годишната Никол в асансьор в бургаския комплекс "Меден рудник".
Още по темата

Причината е, че семейството на Иван е получило заплахи за убийство. Майка му Донка Петкова каза пред Bulgaria ON AIR, че не знае откъде идват заплахите, но и тя, както и семейството й са притеснени.

За пореден път тя бе категорична, че синът й Иван не е извършил убийството на Никол и най-вероятно е натопен.

"Той е толкова кротък. Много често другите деца го бият, не е възможно да посегне на човек, а и без мен никъде не ходи", сподели още майката.

Тя допълни, че всички деца, които са играли с него, сега плачат за Иван. Съседите на момчето готвят даже подписка в негова защита. Готови са и на протест пред съда в Бургас.

Днес близки и приятели се сбогуваха с Никол в бургаските гробища.

Вчера Окръжният съд в Бургас остави в ареста Иван, но днес майка му обяви, че ще наеме нов адвокат и ще обжалва мярката. Ако бъде признат за виновен, той ще лежи в затвора от 3 до 10 години.


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
1
 
! Отговори
Я гледай.... преди 4 години
Чикатило: Не съм аз.Не съм аз.
62
6
 
1
 
! Отговори
льольо бг преди 4 години
Българинооооо къде си бре???? Защо не излизаш да протестираш и кврякаш а? За бой врякаш а за убийство се криеш като плъх в панелката нещастнико!!!!
61
1
 
7
 
! Отговори
помисли преди да зек преди 4 години
До ПетърчоОт толкова холивудски бози акълът ти се е разкашкал. Докато съдът не го обяви за виновен, пишлигарника е невинени. Това. че е в следствието още нищо не означава! Не дай си да ти се случи същата случа и се чудиш къде да се денеш и кой път да хващаш. Това че тъпите медии вече му изпълниха присъдата говори много лошо за медиите.
60
6
 
3
 
! Отговори
blowjob bg преди 4 години
Пуснете на свобода убиеца!!!!
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как е бил натопен? Като са му дали окървавен нож и той го е занесъл у тях.
58
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Той е толкова кротък. Много често другите деца го бият, не е възможно да посегне на човек, а и без мен никъде не ходи"----Това дете без баща ли е,нямало ли е кой да го защити?А ако е така,защо майката не е подала жалби?Да не си развали рахата?Вероятно точно от тези побоища,са предизвикали страх и агресия у това дете.
57
1
 
5
 
! Отговори
байхейс преди 4 години
заглавие от Българската преса"Никол крещяла в асансьора, Иван я ръгал"
56
5
 
17
 
! Отговори
семейството са луди преди 4 години
Аз само не разбирам като се поощрява лудостта и психопатията в държавата защо въобще се учудвате, че лудите взели да посягат с нож? След като медии масово пускат интервюта с разни смахнати, които си говорили с извънземен разум, след като в МОН са назначени само откачалки, които обясняват, че лудите са просто деца със СОП и не им трябва лечение, а валфдорска педагогика и много любов... Все повече ще зачестяват такива случаи. С луди оправия и интеграция просто няма
55
8
 
9
 
! Отговори
Burzum преди 4 години
Малък, но МНОГО ПР.ОСТ НАРОД!
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
3000 фейсбук "приятели" ..
53
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 61Както и да се мъчиш да излъжеш младите, непознаващи времето преди 1989 г. такава повсеместна наркомания, никога не е имало. Винаги е имало хора, които привикват към опиатите, най-често след болест. Но им се прилагаше лечение.Бяха на отчет. А това че децата ги пращали в лагери е плод на изпечения ти от наркотици мозък. Как ли си залягал по Ръкси и Пиротска на *** за една дозичка. И сега търсиш оправдание в "жестокото" минало, но ти сам си си го направил. За тези лъжи ли ти плащат сега
52
21
 
11
 
! Отговори
до 55 преди 4 години
Наркомани имаше и по татово време. По градовете се знаеше. Не е казано че трябва да са на хероин - има сума медикаменти, които по татово време се купуваха свободно от аптеките - за какво са ти дилъри? Държавата не позволявала... да бе да. Просто държавата вместо да лекува децата, ги пращаше в лагери. Такава беше "държавата" тогава - убиец. Що се отнася до демокрацията... комунистическата върхушка ни управлява и в последните 25 години - каква демокрация какви пет лева?
51
4
 
6
 
! Отговори
Петърчо преди 4 години
Никол се е самонаръгала! А изобщо сигурни ли сте че съществува Никол? Може да не съществувате и вие които коментирате. Нищо не е така както изглежда! Совите не са това което са. Аз не написах това и вие не прочетохте написаното. Архитекта на матрицата пасти да яде. Имало и по-добър от него в създаването на виртуална реалност. Не виня майката че иска да защити детето си но така само му вреди като се опитва нескопосано да убеждава хората че черното е бяло.
50
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 49Е по-голяма глyпост досега не срещнах за всичките тези сбъркани 27 години демокраДия. Чакай бе, лъжeцо, и ние бяхме ученици, и ние живеехме до училища и в блокове. Никой не продаваше дрога, а още повече - открито. Защото, за добро или зло, но народната власт, според Мaнro "днес не бие, но ноще-е-е-е-с-с..." Когато се запрестройвахме, тук-там, около "творческите" среди имаше нещо такова скришно, но несравнимо с бума на демокрацията. Та не лъжи, като дърта циraнка, зелено зoмби.
49
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"...Много често другите деца го бият,..."след миг - "... всички деца, които са играли с него, сега плачат за Иван.." Наглата годзила не се чува ...Синът и е със специални образователни потребности, т.е. психиката и умственото му развитие не са в ред. Поради това той няма да бъде осъден, но трябва да бъде настанен в специализирано заведение, откъдето да не излезе никога - той вече е доказал, че е опасен за другите хора. Луд или нормален той е убиец и няма място вън. Стига незаслужена смърт.
48
1
 
34
 
! Отговори
Месалина преди 4 години
Едно от най-елементарните неща-да се проверят чатовете на убитото момиче. Второто, което минава някак между другото-нали във въпросния блок, в който уж никой няма идея какво са търсили децата, живеел негов приятел?! Той разпитан ли е, знаел ли е, че идват в неговия блок? Трето-ако нищо не е такова каквото се представя (т.е. малоумната версия с наргилето) пази Боже кой, защо, с каква цел и средства прикрива евентуално нещо много гнусно...
47
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кротък ама луд ... като повечето серийни убийци!Според мен това момче трябва да го държат далече от други хора и деца! Напомня ми на Лени Смол от книгата "За мишките и хората" на Стайнбек!
46
2
 
23
 
! Отговори
Шлосер преди 4 години
Няма нищо по-нормално от това една майка да иска да спаси сина си, дали от затвор, дали от правосъдие или линч. Мен лично повече ме притеснява самата майка, като гледах видеото с интервюто и. Тази жена ме плаши до смърт !
45
2
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
Изобщо не изглежда като ретард, колкото и да му замазват лицето.
44
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според думите на майката синът и не извършител на убииството! В задачата се пита кой тогава закла момичето? Да не би сама да се е самозаклала? Или е имало трети с тях? Ако е имало друго лице с тях защо това синче не го казва? По колко версии работят разследващите? Имали доказателствен материал че това момче я е убило? Отпечатъците по ножа негови ли са или на някой друг? Има и още много въпросителни които разследващите трябва да изяснят!