Бащата на убитата Никол: Не мога да я пусна, не мога да й кажа сбогом!

"Дъщеря ми е бягала, видях блока, влязох в асансьора, където е намушкана"
25 авг 2017 09:00,
60
Бащата на убитата Никол: Не мога да я пусна, не мога да й кажа сбогом!
Снимка: Facebook

"Не мога да я пусна, не мога да й кажа сбогом. Бях готов да легна до нея в гробищата. Лежах и я прегръщах. Тя беше толкова студена, исках да я стопля. За мен тя беше абсолютно всичко", коментира след погребението бащата на зверски убитата Никол от Бургас.

Любомир Йончев пристигна от Лондон, където живее от 6 г., за да погребе единственото си дете.

"Не исках да я давам, исках да я балсамирам и да си я взема с мен. Другите се простиха с нея, аз не мога. Тя е душата ми, тя е моята принцеса", казва покрусеният баща пред "24 часа".

Още по темата

Въпреки огромната болка бившият спортист е намерил сили да отиде до лобното място на дъщеря си в к-с "Меден рудник".

"Огледах бл.108, разговарях със съседи. Исках да се извиня на момичето, което е намерило дъщеря ми, все пак е такъв шок, но ми казаха, че то напуснало блока... Влязох в асансьора. Убийството е станало на 6-я етаж, там е намерена Никол. Имало е много кръв, част от нея още стои. Убиецът е избягал пеша надолу, оставяйки детето ми цялото в кръв. Лявото ухо на Никол беше посинено. Явно първо я е ударил, за да я зашемети, а след това я е пробол с ножа. Това за мен си е целенасочено убийство", казва Любомир.

Мъжът е възмутен от твърденията на майката на задържания Иван, че е отправял заплахи към семейството му.

"Никого не съм заплашвал. Това е гузна съвест, явно си знаят какво им е детето", коментира Любомир Йончев.

Той категорично отхвърля версията за наргилето, за която споменаха разследващи ден след убийството.

В своите частични самопризнания Иван разказал, че двамата с Никол се скарали дали да пушат наргиле.

"Пълни глупости, Никол не пуши наргиле. Къде е това наргиле, защо не го намериха?", пита бащата.

Осмокласникът Иван, който уби 11-годишната Никол е скрил ножа под камък край близко заведение, коментират запознати с разследването. Момчето е описало с точност мястото на полицаите.

След убийството 15-годишният младеж пробвал да влезе в телефона на Никол, най-вероятноза да изтрие разговори, но той бил с парола. Опитал и да го счупи. При ареста му на 21 август криминалисти открили раничката на момичето в дома му.

От 24 август семейството на осмокласника е ангажирало друг адвокат, който се очаква да обжалва наложения му постоянен арест. Вече е назначена съдебнопсихиатрична експертиза, която да установи дали тийнейджърът страда от заболяване и може ли да бъде съден.

Близки на момчето разказаха, че той е регистриран в Центъра за психично здраве. Официално потвърждение на тази информация обаче няма.

Факт е, че до 8-и клас Иван е учил в ОУ "Найден Геров" в комплекс "Меден рудник" като дете със специални образователни потребности и с него е работел ресурсен учител. Според майка му той не е болен, а с лека умствена изостаналост.

Съседи от бл. 96, където живее Иван, разказват, че макар и 15-годишен, той бил с акъл на 7-8-годишно хлапе. Играел си на гоненица с по-малките, а по-големите все го биели, замервали го с камъни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
16
 
! Отговори
до 28 ТЦТЦ преди 6 години
Да са живи здрави момчетата ти но не обвинявай другите да знаеш какво е станало
28
1
 
52
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Докато по улиците се разхождат психично болни хора, това винаги ще се случва. Мога да си представя как се чувстват родителите, чиито деца са учили с това момче в един клас. Късметлии. Никой не може да ме убеди, че подобни деца с психични проблеми не могат да се диагностицират като опасни, и да бъдат отделени в специализирани заведения. Никой! Това е работата на психолозите. Няма как да заколи едно дете на 11 години, и до момента да не е показвал признаци на агресия. Това е неглижиране.
27
13
 
13
 
! Отговори
ТЦТЦ преди 6 години
Двамата ми сина са по на 18 и 20 години перфектни здрави мъже! хаха Виждам някой не засегнаха, явно това са жени припознали се! Но искам да кажа, че деца се отглеждат и възпитават са много внимание и много старание! Оставяйки детето на улично възпитение, то неминуемо тръгва в не добра насока. Всеки сам решава как и дали да си възпитава детето, но тогава трябва да е готов на всякакви лоши изненади, както в случая.
26
2
 
36
 
! Отговори
Дам дам преди 6 години
До ТцТцПриятел не бързай с обидите за щерките.че синът ти може зет да ти докара.
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гарванът, т.е. журналистът грачи грозно, зловещо...
24
4
 
48
 
! Отговори
Дам дам преди 6 години
Абе отворковци засрамете се как обиждате човека ,че заминал за Лондон.никой от хубаво не напуска страната си.атова къде ще е детето решава съда ако са разведени
23
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЦТЦ, няма да се учудя ако някой от синовете ти ти докара зет като мед. А може и двама.
22
0
 
26
 
! Отговори
явно си чалгар преди 6 години
До ТЦТЦ -Ти си човек с болен мозък,ако въобще го имаш в главата си!Не резбра ли че,това дете е на 11 години.И че няма виновни деца ,а има виновни родители!!!!
21
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТЦТЦСъдейки по думите ти и тези две деца не трябва да ги имаш,дано нямат твоето мислене и възпитание.
20
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на мен ми е странно, защо не си е взел детето със себе си. Какво му е пречело?
19
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСиновете му най-вероятно са от тези с меките китки и лакираните нокти.
18
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 19 ТЦТЦНе се знае каво ще бъдат синовете ти така , че не бързай да обвиняваш другите
17
84
 
10
 
! Отговори
ТЦТЦ преди 6 години
Браво, че нямам дъщеря! Момичета се гледат много трудно, особено като започне да ги сърби на 13-14 годишна възраст! Но ако имах дъщеря сигурно щях да я държа много строго и ако се наложи бой до насиране! Аз съм такъв така разсъждавам, и затова се радвам че имам двама сина, а не някое малко неблагодарно куррррве!Затова не го оправдавам този баща...
16
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро повечето българи и румънци ще ги изритат от Англия.
15
19
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям баща е този, детето е убито на 11 години, а той от 6 години живее в Лондон, демек напуснал си е детето когато е било 5 годишно. Ами без родителски контрол и възпитание разбира се че на 11 години ще има 3000 приятеля в фейса и ще ходи да пуши нергиле с непознати!
14
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И друго дете така почина и пак родителите бяха някъде. Масово семействата са разделени и децата живеят или с единият родител или с баба и дядо. Често и сами, поне за 2 случая се сещам. Много е страшно, за да оцеляват хората оставят децата си и не са част от техният живот. България.
13
19
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе малко съмнително, живеел от 6 години в Лондон а сега пък не можел да я пусне. Еми да я беше взел с теб бе или да не я беше оставял. Какво очакваш да стане като си зарежеш детето на 2500 километра!?
12
0
 
48
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Горкия човек. Да погребеш единствената си принцеса и то още мъничка. Голяма мъка, много голяма...................
11
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При доказано убийство, блудство, изнасилване и какъвто и да е целенасочен психически или физически тормоз над дете до 14 годишна възраст Законът не трябва да проявява НИКАКВА милост без значение от етнос, пол, възраст или психическо състояние (твърде се спекулира с това) на извършителя! Станало ли е веднъж, ще стане пак! Пускате го в общото помещение на затвора, обявяте какво е свършил и каквото стане!
10
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Иванчо не е луд, лудите не прикриват престъплението си, това че се е опитал да скрие ножа и заличи следите от комуникацията с момичето, говори че напълно е осъзнавал какво е извършил. За мен такива същества, трябва да се съдят като вменяеми и пълнолетни, тоест доживотна присъда, но не да ми лежи по цял ден, а да бачка здраво, за филия хляб!