Бащата на убитата Никол: Не мога да я пусна, не мога да й кажа сбогом!

"Дъщеря ми е бягала, видях блока, влязох в асансьора, където е намушкана"
25 авг 2017 09:00,
60
Бащата на убитата Никол: Не мога да я пусна, не мога да й кажа сбогом!
Снимка: Facebook

"Не мога да я пусна, не мога да й кажа сбогом. Бях готов да легна до нея в гробищата. Лежах и я прегръщах. Тя беше толкова студена, исках да я стопля. За мен тя беше абсолютно всичко", коментира след погребението бащата на зверски убитата Никол от Бургас.

Любомир Йончев пристигна от Лондон, където живее от 6 г., за да погребе единственото си дете.

"Не исках да я давам, исках да я балсамирам и да си я взема с мен. Другите се простиха с нея, аз не мога. Тя е душата ми, тя е моята принцеса", казва покрусеният баща пред "24 часа".

Още по темата

Въпреки огромната болка бившият спортист е намерил сили да отиде до лобното място на дъщеря си в к-с "Меден рудник".

"Огледах бл.108, разговарях със съседи. Исках да се извиня на момичето, което е намерило дъщеря ми, все пак е такъв шок, но ми казаха, че то напуснало блока... Влязох в асансьора. Убийството е станало на 6-я етаж, там е намерена Никол. Имало е много кръв, част от нея още стои. Убиецът е избягал пеша надолу, оставяйки детето ми цялото в кръв. Лявото ухо на Никол беше посинено. Явно първо я е ударил, за да я зашемети, а след това я е пробол с ножа. Това за мен си е целенасочено убийство", казва Любомир.

Мъжът е възмутен от твърденията на майката на задържания Иван, че е отправял заплахи към семейството му.

"Никого не съм заплашвал. Това е гузна съвест, явно си знаят какво им е детето", коментира Любомир Йончев.

Той категорично отхвърля версията за наргилето, за която споменаха разследващи ден след убийството.

В своите частични самопризнания Иван разказал, че двамата с Никол се скарали дали да пушат наргиле.

"Пълни глупости, Никол не пуши наргиле. Къде е това наргиле, защо не го намериха?", пита бащата.

Осмокласникът Иван, който уби 11-годишната Никол е скрил ножа под камък край близко заведение, коментират запознати с разследването. Момчето е описало с точност мястото на полицаите.

След убийството 15-годишният младеж пробвал да влезе в телефона на Никол, най-вероятноза да изтрие разговори, но той бил с парола. Опитал и да го счупи. При ареста му на 21 август криминалисти открили раничката на момичето в дома му.

От 24 август семейството на осмокласника е ангажирало друг адвокат, който се очаква да обжалва наложения му постоянен арест. Вече е назначена съдебнопсихиатрична експертиза, която да установи дали тийнейджърът страда от заболяване и може ли да бъде съден.

Близки на момчето разказаха, че той е регистриран в Центъра за психично здраве. Официално потвърждение на тази информация обаче няма.

Факт е, че до 8-и клас Иван е учил в ОУ "Найден Геров" в комплекс "Меден рудник" като дете със специални образователни потребности и с него е работел ресурсен учител. Според майка му той не е болен, а с лека умствена изостаналост.

Съседи от бл. 96, където живее Иван, разказват, че макар и 15-годишен, той бил с акъл на 7-8-годишно хлапе. Играел си на гоненица с по-малките, а по-големите все го биели, замервали го с камъни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки път, когато чуя поредния мало умен джурналист да пита някой как се чувства след смъртта на свой близък, ми идва да му изхакам един тупаник в мутрата. После да не се чудите защо ядат бой.
8
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че има ресурсен учител не означава, че той е луд. Като цяло тези ресурсни учители нищо не правят, а само получават заплати. Ако са работели както трябва с това момче то щеше да си личи. Жалко за погубения млад живот, но това е от пълното безхаберие на съответните служби. Родителите нямат нужните познания за да се справят с подобен проблем.
7
2
 
29
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Зависи какъв е бащата на Никол. Чета, че спортист бил. Ако малкото лай*o го пуснат щото е невменяем, пък може да удари джакпота. Аз ако съм, няма да го намерят никога после.
6
51
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре ще си направиш ново.
5
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
журналистите са като лешояди
4
0
 
40
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Напълно подкрепям предните коментари ! Засрамете се вече, безскрупулни журналисти!!! Как не ви е срам? Той онзи горе обаче гледа.........
3
2
 
76
 
! Отговори
the Ghost преди 6 години
Журналистите - СТИГА ВЕЧЕ сте коментирали драмата на хората. Който е родител знае какво. Но МОЛЯ ВИ СПРЕТЕ ! Имайте малко човещина
2
1
 
103
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-искрени съчувствия на бащата... Физически ми стана зле! Не съм сигурен, че ще понеса такова нещо. Предполагам, че нещо в мен би се счупило, и след това единственият ми смисъл би било отмъщението. Господ да пази всички от такава болка!
1
2
 
108
 
! Отговори
Крис преди 6 години
Айде вече спрете да си правите дъвка с човешката лична трагедия! Може ли?Изливахте изливахте.. сега се спрете! Няма ли с какво друго да пълните страниците?