МВР с инфозавеса над изчезването на Адриан. Защо?

Бившият началник отдел "Убийства" Ботьо Ботев пред Bulgaria ON AIR
1 сеп 2017 09:15,
13
МВР с инфозавеса над изчезването на Адриан. Защо?
Кадър: Bulgaria ON AIR

Изчезналият Адриан Златков, син на собственика на верига автокъщи в София Тони Златков, все още е в неизвестност, а версията, която най-силно се тиражира, е отвличане.

Още по темата

"Явно има политически чадър над групите за отвличане, тъй като подобни престъпления се позволяват. Ето, дори "Наглите" се опитват да излязат от затвора със съдебни комисии", загрижено отсъди приближената на семейство Златкови Патриция Кирилова пред репортера на Bulgaria ON AIR Петьо Атанасов.

Да говорим за нова вълна отвличания е прекалено рано. Този тип престъпления са много специфични и всички – и разследващи, и общността – трябва да внимават с действията си. По случая със Златкови има все още прекалено голямо количество необработена информация, за да може да се изгради хипотеза, настоя пък бившият началник отдел "Убийства" в Национална служба "Полиция" Ботьо Ботев.

Той категорично одобри решението на МВР на постави изчезването на Адриан под пълна информационна завеса с претекста, че всяко едно необмислено действие може да коства живота на Адриан.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
7
 
! Отговори
nerealist преди 6 години
Журналистите прекалено много се навират там, където не им е работа. Ако някой от тях иска да става следовател, прокурор и пр, да си сменя професията.
6
1
 
12
 
! Отговори
nina преди 6 години
И правилно! Ако медиите искат да помагат - нека го правят тихомълком, а не да го огласяват за...рейтинг.
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами защото тлъстата Мутра е от техните и те му осигуряват политически чадър да продава крадените коли, като след това внася процент в касата на ГЕРБ и друг по личната сметка на Суджука. Такива са ни бизнесмени те, такива са ни управляващите. Трагедията на българския народ е пълна.
4
4
 
25
 
! Отговори
pepi преди 6 години
Чл. Който държи в плен лице без негово съгласие се наказва със смърт.Това е истината ,другото е ала -бала.
3
2
 
24
 
! Отговори
Охранителят-София преди 6 години
*** вие какво очаквате! Пълна информация ли! Това е нелепо и логично при изтичането на информация преди разслееването и резултатите от него то да бъде провалено на 100% :(
2
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сутрешният блок, на която е да е ТВ, нанасят непоправими поръжения върху обществото- за да запълват времето се започват едни съчинения, спекулации, обработка на мнението на хората. И после се чудим що сме такива параноични типове.
1
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото няма какво да кажат.