Биячът на слепи туристи на свобода с гаранция от 1500 лева

До днес Тодор Маринов беше под домашен арест
16 сеп 2017 18:18,
71
Биячът на слепи туристи на свобода с гаранция от 1500 лева
Снимка: архив Bulphoto

21-годишният Тодор Маринов, който на 24 юни, нападна незрящи туристи в Несебър, бе пуснат срещу 1500 лева гаранция. Постановлението за това бе издадено от прокурор Христина Апостолова от Районната прокуратура в Несебър.

Мотивът е изтичането на законоустановения двумесечен срок за задържането му, коментира пред Дарик Веселина Василева, адвокат на Маринов.

Още по темата

 
До този момент Тодор бе с мярка за неотклонение „домашен арест”. Той бе задържан за нападението в края на юни, впоследствие бе пуснат под парична гаранция от 3000 лева, а накрая мярката му за неотклонение бе изменена в "домашен арест".

На 4 септември т.г. пред Окръжния съд в Бургас обвиняемият заяви, че престоят у дома не му влияе добре, наддал килограми, които не се отразявали добре на заболяванията му.
 
Папка с медицинска документация, която се намира в кориците на досъдебното производство и е потвърдена от вещи лица, сочи, че Маринов страда от редица заболявания, сред които и глаукома.

В Бургас главният прокурор Сотир Цацаров направи следния коментар по казуса: „Не ми се струва много нормално да се прецени, че можеш да биеш с глаукома, а не можеш да лежиш в ареста с глаукома“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
национално отговорен преди 6 години
До Анонимен 57Няма българин да не си мечтае да е разбойник,ама не им стиска!
64
0
 
4
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
До КобиБанановите републики Коби са страни, които търгуват единствено с природните си ресурси.Както знаем България е много бедна на полезни изкопаеми.Тази година имаме износ на стойност 46,4 милиарда лева, което значи, че България работи и произвежда=>няма как да бъде наречена бананова република.Типичен пример за бананова република е Русия.Когато се отървем от нея случаите, поради които класифицираш страната ни като бананова драстично ще намалеят.За сега уви такава тенденция няма.
63
2
 
29
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Правилно, това болно, душевно разстроено, да не кажем, че и психически извадено от релсите момче трябва да има възможност да си бъде в къщи, кара мерцедеса и събира сили за да бие други слепи, недъгави и подобни хорица. Смях в съдебната зала. Резил за докторите правили му медицинската експертиза. Сигурно ще почиват в хотела на родителите му до края на живото си без пари. СРАМ за правосъдието.
62
1
 
19
 
! Отговори
и те така преди 6 години
Няма начин скоро да не четем в криминалната хроника пак за този с "глаукомата".Ще е пребил я майка си, я баща си, я дядо си -защото така са го възпитали.Но те поне ще са си го заслужили.
61
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като влезе в затвора някой който подписва тези болести и всяка вечер го дават по новините, утре докторът ще го е страх да сложи подписът така лесно. Това момче е типично местно сомозабравило ло се лигне. Майка му и нея видяхме по ТВ. Простотия от всякъде на местно ниво.
60
1
 
20
 
! Отговори
Италиянеца преди 6 години
Много хубаво заглавие и браво и на момчето. Утре да ходи да набие някой първокласник.
59
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Набедиха го момчето без никаква вина, прикриват местните мафиоти. А и слепите не са успели да го разпознаят ама той бил и тия не са цвете мошеници
58
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като прочетохме колко е болен сел::така се питахме, как живее с тези болести??? Кой му е дал книжка, не са ли го прегледали? Някакъв феномен е явно.
57
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичен българин, поредният претендент за национален герой! Че нещо български национални герои са все крадци, разбойници, пияндета и сексулани дивианти!! Като Левски, Ботев, Петко Войвода, Вазов и пр. *** българска!
56
2
 
32
 
! Отговори
Коби преди 6 години
българия - бананова република ......
55
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Биячат на слепите ако беше ром така щяха да го очеткат че и кьщата му щяха да саборят.
54
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BLAGODARIM NA SADA V NESEBAR--MOMCETO E NEVINNO I SME SIGURNI ,CE SKORO SHTE BADE OSVOBODENO-BITIAT BIT .......BLAGODARIM I NA LEKARITE ,KOITO SA ISDALI TEZI FRAPIRASHTI DIAGNOZI--A PROKUTATURATA SPI LI?
53
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради нашата съдебна система сме на това положение.Но искам на този прокурор някой *** като този да ошамари децата му или някой роднина.А това кретенче със сигурност ще попадне на неподходящия човек, и ще му надуят главата 100% съм убеден.
52
3
 
33
 
! Отговори
Mitko преди 6 години
Да бие слепи хора. Подчовешка ***. Да бъде прокълнат и той и целият му род. Не хора, а адови изчадия. Съдиите дано му дадат най-тежката присъда. Трябва поне 5-6 години ефективно да лежи това изчадие, иначе обществото ще продължи да се разпада.
51
2
 
3
 
! Отговори
Циник до 42 преди 6 години
Че от теб по-голЕм смЕх има ли бе дръвче?:-)
50
4
 
17
 
! Отговори
тая бе с луд късмет преди 6 години
Ако водачката на слепите туристи беше блъскала по кола на Митьо Очите, щеше да седне в инвалидна количка. Точка.
49
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дали *** оповестят имената на това незнайно лекарско войнство, дето за два гроша е готово да направи всякакви документи на пресъпник, че и тромпет в добавка...
48
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не ми се струва много нормално да се прецени, че можеш да биеш с глаукома, а не можеш да лежиш в ареста с глаукома"Хубаво казано.
47
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя на снимката да го затепаш, а па макЯ му отлево ... Ама, че 'земе пак такОв да го рОди, зае*би.
46
2
 
31
 
! Отговори
varg преди 6 години
Чудесно е че са го пуснали на свобода така има шанс някъде да се срещнем и да видим кои е по-голям бияч.