Съдът остави в ареста сина на убития във Виноградец

Близки на Димитър Тонкев смятат, че задържането му е репресивна мярка
Обновена: 18 сеп 2017 18:55 | 18 сеп 2017 18:54, Веселина Йорданова
16
Съдът остави в ареста сина на убития във Виноградец
Снимка: архив, БулФото

Пазарджишкият окръжен съд остави в ареста сина на застреляния във Виноградец ресторантьор Наско Тонкев, предаде bTV.

Още по темата
21-годишният Димитър Тонкев и още четирима негови съучастници бяха арестувани в петък през нощта при специализирана полицейска операция в град Септември и Виноградец.

Срещу Тонкев е повдигнато обвинение за разпространение на амфетамини и марихуана.

Близки на задържания младеж твърдят, че това е репресивна мярка, заради отказа на семейството на убития Наско Тонкев да не замесва името на бившия председател на общинския съвет Лазар Влайков в убийството на 47-годишния ресторантьор.

Според разследването Тонкев от поне три години се занимава с пласиране на дрога. Макар и без доходи, водел доста охолен начин на живот.

По време на делото стана ясно, че сигнали за дейността на Тонкев са получени още на 1 август преди убийството във Виноградец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
До Некъф лудАми "групичката по интереси" се разпадна след нелепото убийство. А й разследването се иззе от ръцете на местните органи. Много неща, които са се занаели, но потулвани ще лъснат. Всички конкуренти за господство в района ще се възползват от обръщането на палачинката. Няма добри и в тази история за недосегаеми.
14
1
 
17
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Ега ти държавата,да виждаш,че един пласира наркотици повече от три години и да не го заловиш? *** милиционерска логика. Няма нормална държава в света,която да знае,че някой пласира наркотици и да го остави да ги пласира повече от три години. По вероятно е при обиска полицията да му е подхвърлила наркотиците,за да имат повод за задържане. Ето как Герб използва държавата като бухалка срещу пеотивниците си.
13
2
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Мда, момчето се оказа пласьорче на наркотици. Като е невинен и се чувства репресиран що не вика Цацаров на проверка, а иска само по-лека мярка. Защо мълчи и не е казал на съда примерно, че му правят постановка с шестима свидетели. Любопитно какво ще кажат пловдивските съдии по въпроса ....
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко не може да прости, че най-верните му хора лъсват като престъпници. ВД Добрич съсипаха напълно производителят на суджуци,смазаха го от проверки от НАП и др. и от актове.Сега заради един убиец в Пазарджик отмъщават на семейството на убития.
11
2
 
40
 
! Отговори
Тото преди 6 години
Значи тайнствения познат прокурор се появи най-накрая. На Влайков са му останали някакви връзки с някакви прокурорчета. Сега ще има сделка от рода- вие преставате да ровите около Влайков и ние ще оставим сина ви на мира. Независима прокуратура.
10
1
 
17
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Еми явно не е от герб
9
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От няколко дни тече елементарна пи-ар акция по оневиняване на убиеца и замазване на вината му, както и сатанизиране на семействотото на убития. Отдалеч си личи руската кагебистка школа.
8
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е мафията ГЕРБ, о ///раха се къде ли не, убиха човека, за да мълчи семейството набедиха сина. Така е, партията им водена от Сикаджия е пълна с мърсници, всякаква от//врат, готови на всичко за да са на власт. Лазар изстрелял над 120 патрона, то си е било пукутевица все едно партизаните да нападнали мандра. И к'во прави Лазар днес, стои си удома, върти телефоните и си урежда поредното приемане в партията на Суджука.
7
2
 
33
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Мафията Герб в действие!!
6
0
 
30
 
! Отговори
да бе преди 6 години
Това не е мафия,при мафията има железен ред!Това са нашенски заигравки на "печени" далавераджии!
5
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясноооо! От 3 години знаят че пласира дрога но нищо не са предприели щото баща му е бил гъсталак с оня дето го утепа! Сега баща му го няма оня няма къде да си пие пиенето и да си гърми като на сватба и синчето на оня дето умре вече няма чадър да го пази от дъжда. Дааа ключа от *** излезна наяве!
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кога със прикривания бе ?
3
1
 
26
 
! Отговори
Йон Мамалигару преди 6 години
Ясно,на съда е ясно ! Да влезе убития ! Когато Мафията управлява ,се случва това ! 57865
2
1
 
41
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ще го съсипят това семейство....сега ще изкарат и дъщерята сигурно леко момиче...
1
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мафия ,мафия,мафия!