Съдът пусна под домашен арест обвинения в блудство директор

Атакуват ме 3 ромски фамилии, защити се Христо Радев
28 сеп 2017 19:47, Красимир Ангелов
24
Съдът пусна под домашен арест обвинения в блудство директор
Снимка: Булфото

Районният съд в Бургас пусна от ареста Христо Радев, директор на Основно училище "Христо Ботев" в село Ново Паничарево. Той е обвинен за блудство с непълнолетна ученичка.

Още по темата
Съдът в Бургас счете, че няма достатъчно доказателства срещу Радев и му наложи мярка за неотклонение "домашен арест".

Към момента съдът разполага с два записа, от които ставало ясно, че жертвата -14 годишна ученичка, моли Радев да спре да я целува. Чували се само женски реплики, липсвало изследване на гласовете.

Надявам се истината да излезе наяве, каза Радев. Според него обвиненията идват от три ромски фамилии, срещу които той е писал жалби.

58-годишният мъж беше задържан в понеделник по време на следобедните занимания на учениците, след като 14-годишното момиче го обвини в блудство.

Учители от училището застанаха зад директора и обявиха, че не вярват на обвиненията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки може д а направи аудио запис. Ако дойда при вас и започна да ви налагам и в същото време да крещя да ме пуснете, докато се чудите какво да правите, записчето ми е готово. Не вярвам на обвиненията, защото нормален човек освен, ако не е мъртво пиян, не може да пожелае това същество, дето твърди, че е изнасилено.А ако беше някой первезник, отдавна щеше да му върви име.
16
0
 
13
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Точно така!Ако имаме държава и институции на място, и разследването, и присъдите на клеветниците и изнудвачите трябва да са такива, че други да не помислят да правят същото!Ние ги хрантутим, те се чудят какви гадости да направят само заради това, че някой е дръзнал да изисква от тях да се държат като нормални хора!
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очевидно натопяване.л Въпросът сега е дали ще осъдят подобаващо тези дето го обвиниха в блудство.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя треба да е много отчаян от живота, че да целува това, което показаха по телевизията. чували се само женски гласове - един или много? по кое часово време
13
0
 
12
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Охооо *** тая цяла пиеса на Шекспир си е врътнала. Естествено че не се вижда нищо на записа, чуват се само гласове, щото шведката го е записала с дъртото си гадже и после е пуснала жалбата за блудство. А па може и баща и да е бил на записа. Само не разбирам това в коя държава е нормално, малките *** да обвиняват мъже в педофилия и веднага да им слагат белезниците!? Как това е нормално, това е обида и унижение за мъжкото съсловие!
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А,защо още не са арестувани родителите на таз ...Искат да омаскарят честният човечец,тез ***...
11
0
 
4
 
! Отговори
на снимката подават преди 6 години
Подобни обвинения се правят от групи за мокри мръсни поръчки вкл с участие на терористи и МВР служители..Да се проучат всички записи вкл по МВР техника проведени разговори..Има много набедени има и много убити Записите по МВР техника с е пазят..пазят се и записите на всички телефони
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обвинението е скалъпено, съд за лъжкинята и родителити й.
9
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По новините казаха, че става дума за аудиозаписи. Интересен случай като цяло, липсват още парченца от пъзела, но общата картина е доста отчетлива и в нея думата "провокация" е на преден план.
8
0
 
15
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Някой я целува а тя снима,много интевесно.
7
2
 
17
 
! Отговори
Самата невинност е преди 6 години
Ако прокуратурата повдига за два дни обвинения само защото една хлапачка си измислила нещо си би било много странно и прокурорът рискува работното си място. Явно други и то достатъчно доказателства има
6
1
 
30
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Ромчетата се изучиха да...записват с джиесеми и сега става...страшно;долу горе като телефонните измамници,които рекетират наред.Чувал се само гласът на ромчето,което казавло: не ме...целувай,не ме целувай.А кой я...целува,това е зад...кадър,не е ясно.Прилича ми малко на...голата снимка,на един софийски учител,пуснат в нета,за отмъщение.Оказа се...колаж,но човека изживя стрес.
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се окаже, че са направили фалшив запис, за да омаскарят човека, трябва да бъдат бити с камъни вкупом.
4
0
 
33
 
! Отговори
Момо преди 6 години
"Към момента съдът разполага с два записа, от които ставало ясно, че жертвата -14 годишна ученичка, моли Радев да спре да я целува. Чували се само женски реплики, липсвало изследване на гласовете."Работата за мен е ясна.
3
1
 
20
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
*** номера. Няма да си оставят табиетите. И няма държавност за да ги спира. "Артисти"!
2
1
 
18
 
! Отговори
двдс преди 6 години
Има физиономия на честен човек!
1
0
 
45
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Римляните могат да те вкарат в затвора без проблем ... Ако се окаже , че не е вярно нека полежат за лъжесвиделстване . Би им се отразило добре !!!