Условна присъда за ученика, пребил учителя си в Садово

Младежът получи 8 месеца с 2 г. изпитателен срок
13 окт 2017 15:30,
32
Условна присъда за ученика, пребил учителя си в Садово
Снимка: Кадър bTV

Ученикът, който преби с кол учителя си в гимназия в Садово, получи условна присъда. Решението взе Асеновградският съд, който осъди 17-годишният Атанас Георгиев на 8 месеца условно. Присъдата е с 2 години изпитателен срок.

Атанас преби учителя си по английски на 19 септември след спречкване между двамата в коридорите на училището.

Делото се гледа по съкратената процедура, след като Атанас призна вината си. Той обясни агресията си с факта, че учителят го провокирал със заплахата, че ще го остави на поправителен, съобщи bTV.

Още по темата

Заради побоя преподавателят получи сътресение на мозъка.

Прокуратурата е категорична, че младежът, макар и да има чисто криминално досие, е с лоши характеристични данни от училището. Той често влизал в пререкания с учителите и бил склонен към насилие.

Защитата настояваше за условна присъда, каквато и получи.

На днешното съдебно заседание в съдебната зала беше показан 150-сантиметровия клон, с който Атанас Георгиев е удрял по главата пострадалия учител.

Оказва се, че той е направил опит да удари с дървото и втори учител.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
0
 
! Отговори
Defender of Justice преди 6 години
добре е че има присъда за да се спре такова виноно престъпно поведение, дано условната присъда е достатъчна да се опмни и тои и много неморални беззаконни ученици - хулигани като него. които ароганно извършват посегатеслтво срещу други хора и то публично. но наистина при провинение трябва да се наложи наймалката присъда която коже да предизвика промяна така че е добре че е условна т,к целта на правосъдието не тряба да е осакатяване на личността оюе повече че той се е разкаял и се извинил публичн
23
1
 
3
 
! Отговори
Hihi преди 6 години
Велик ЕС))
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не трябва придъда, а да се даде гьостерицата на учителя и той да го набие с нея. Да усети благинката на стореното от него.
21
2
 
16
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Условна присъда!? Тая църна гад трябва да й разпорят дирника в панделата! Не, това просто не може да бъде държава..
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На времето мой съученик беше изключен за подобна магария!Не помогнаха нито луканките и агнетата,нито ракията!
19
1
 
2
 
! Отговори
ндаа преди 6 години
Направо са го смачкали!Получил си е заслуженото!
18
4
 
24
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
С тая присъда съдиите поощряват детската престъпност. За шведа дето ритна камериерката търсят максимална, а тоя *** го галят с перце. Пожелавам му следващия път да пребие и изнасили някоя съдииска дъщеря или на някой адвокат от бхк.
17
2
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Садовски ергени коня си пасатТе се канят Руме да те откраднат....Кларинети акордионисти мангалисти бой даЕба и даскалистите им
16
6
 
27
 
! Отговори
bg преди 6 години
Трябваше ефективна присъда -хем да му дойде акъла ,хем да зарадва старите пандисчии като нова булка и да се научи на търпение и послушание.
15
4
 
33
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Алоооу,съдиите,вие си знаете работата,ама да ви напомня : почерпахте ли го това " добро момче ", дадохте ли ми надежда,че не е лошо и други учители така да си пребива,за едното забавление...Освен това инструктирахте ли учителя като види "доброто момче" да си сваля шапка,да му се кланя до-земи,да говори само хубави неща за него...Горкото дете!Сега от тази "тежка присъда" ще му секнат мераците за няколко месеца,а след това,не се знае - може и сидия да натупа-колко му е!?
14
15
 
7
 
! Отговори
риторично преди 6 години
За младежи присъдите не започват ли първо с пробация? При второ престъпление затвор- условно. Защо направо са му присъдили затвор?
13
6
 
45
 
! Отговори
Петкова преди 6 години
С тази присъда съдът тласна един разюздан младеж към престъпността. Да вдигнеш ръка срещу учител, който те санкционира заради хулиганско поведение в училище, и да се оправдаваш, че си бил ядосан, защото те бил заплашил с изключване, показва човек, който не е свикнал да носи последствията от действията си. Младежът е почти на прага на пълнолетието, а още не се е научил да е отговорен. Затова трябваше наказанието да е респектиращо, за да се научи да обмисля действията си преди да удря.
12
4
 
29
 
! Отговори
Гост преди 6 години
А защо нашите съдии не постановяват т.нар. "обществено полезен труд"?! Условна решили, условна разписали, но едни 200 часа обществено полезен труд биха се отразили добре на облика на Садово, а най-вероятно и на този ***! Копаене на градинки, чистене на шахти, почистване на тротоарни пространства... Градовете и селата ни ще светят, ако съдиите заедно с условната разписват и този вид наказание!
11
12
 
3
 
! Отговори
Исмет преди 6 години
тига ривахти воууу голиама работата станала
10
28
 
8
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До Б Е З О Б Р А З И ЕАко младежът беше българин, щяха да го прикриват и учителите, и съучениците му, и приятелите му, докато по някаква случайност не се разбере кой е. Така както стана с убитото момче в Борисовата градина. Или щяха да прекратяват преписките, така както е станало с оня с онлайн билетите за екскурзии. Хайде да не пишем "ако беше българин..."!
9
5
 
39
 
! Отговори
Циганин преди 6 години
Абе тази държава не може ли да изхрани един престъпник в затвора ,та не пребира нарушителите на закона ,а ги оставя да се "кефят" пред приятели ,че са големи "герои" -виновна е държавата ,че не може да ги прибира на топло ,поне за 6 месеца .а сега му се разминава само със страх .Трябваше да поседи поне 6 месеца в затовра +18 месеца условно и 5 години да му е испитателния срок . ДЪРЖАВАТА С ТЕЗИ СИ РЕШЕНИЯ РАЖДА САМО БЪДЕЩИ ПРЕСТЪПНИЦИ.
8
3
 
25
 
! Отговори
шматка преди 6 години
ХехеТрябва закон който да позволява на депутатите да имат право да привикват съдии на парламентарната трибуна и да отговарят на въпроси.Това си е опит за убийство.Защо прокуратурата го квалифицира като хулиганска прояваЦацацазацацазааааа спиш ли ***
7
5
 
27
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 6 години
Това на снимката не е човек. Човекоподобна *** е. Шимпанзе. Те са непредвидими. Съдията не е по- различен и той.
6
4
 
36
 
! Отговори
"Открих Америка преди 6 години
Какъв ученик,какъв младеж- това си е чист тапир,не виждате ли?
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4 Абсолютно прав ста