30 г. зад решетките за наркоман, убил майка си с мачете

Кристиян погуби и дядо си като го прободе с точило в окото
22
30 г. зад решетките за наркоман, убил майка си с мачете
Снимка: Булфото, архив

За 30 години зад решетките прати състав на Софийския градски съд Кристиян Гочев, наркоманът, който закла с мачете майка си, а след това уби и дядо си в София.

Наркоманът извърши бруталните убийства 25 юли миналата година.

Кристиян живеел с майка си дядо си, а скандалите им били ежедневие.

Още по темата

Поводът - постоянните му претенции за пари към майка му и разпродажбата на нейни вещи, за да си осигури средства за наркотици.

След поредния спор по този въпрос, Гочев нападнал майка си с мачете и нож и й нанесъл 45 прободно-прорезни рани по главата и цялото тяло.

Докато нанасял ударите притискал тялото й към земята, в резултат на което причинил двустранно счупване на ребра и гръдната кост.

След настъпване на смъртта, отстранил очните й ябълки и част от кожата на гърба.

Смъртта не настъпила мигновено, поради което пострадалата изпитвала интензивни и мъчителни болки, и могла да изпита ужаса от яростта на нападателя и настъпващия летален изход, допълват от прокуратурата.

Привлечен от първоначалните писъци в стаята влязъл и дядото на убиеца.

Кристиян го нападнал, като при събарянето му се счупили всички ребра, и му нанесъл удар с точило в дясното око, което е увредило мозъка на възрастния мъж.

Нараняването предизвикало състояние, несъвместимо със живота, но преди настъпването на смъртта пострадалият изпитал мъчителни болки и ужас от неминуемата смърт.

След това Гочев пренесъл телата на жертвите в една от стаите и включил електрическа печка, за да ускори процеса на разлагане. На следващия ден направил опит да прикрие следите от престъплението, като почистил жилището.

Кристиян си признал всички и заради това делото се води по съкратена процедура и присъдата му "доживотен затвор" е редуцирана на 30 години "лишаване от свобода".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
7
 
! Отговори
кристина преди 6 години
нима може толкова жестокост в едно човешко същество?????
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само 30год за това зверство?!?!? Тея в съда майтап си правят.... Палячовци.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пази боже сляпо да прогледа
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този християнист ли е?
9
1
 
7
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Уверявам ви, доживотеният затвор е на много по-мъчителен от мигновената смърт. Ще се моли да умре, ако може въобще да разсъждава. Абсурдно е това бързо производство (споразумение със съдът), с драстично намаляне на присъдите!
8
1
 
9
 
! Отговори
Прокурора преди 6 години
До колкото разбираме този човек ще е сред нас на 60г.???, Даже по-рано като ценен гражданин на нсЩа *** държава!!!! Дано след 30г. Намери съдията осигурил този абсурд и постъпи както с майка си!!!
7
1
 
5
 
! Отговори
ханко преди 6 години
До Snorkyкоптор е домът ти
6
8
 
4
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Нормално за коптора София...
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е до наркотиците.Аз имах такива съседи.Пак бяха цяла фамилия откаченяци.Редовно се биеха с вериги,парчетаарматурно желязо,камъни,тояги,отрязани дебели кабели и тн.Тия не друсаха но къркаха яко и всички бяха уродливи с психични отклонения.Проблемут на Бг е че такива хора трябва да бъдат на силни транквиланти завинаги внещо като затвор вместо да живеят и да скапват животът другите горе-долу нормални.Горе-долу защотонапълно нормалните или измряха или избягаха в чужбина.
4
5
 
8
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Не се безпокойте за след 30 г. Имам усещането, че няма да изкара повече от 4-5 г. в джендема и скоропостижно ще гушне букета този из ве рг.
3
4
 
9
 
! Отговори
Калин преди 6 години
малко са му 30 трябва да бъде мъчен по най жестокия начин тоя *** не трябва да живее трябва да умре от бавна и мъчителна смърт
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 30 години кой ще уцели джакпота?
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го обесят с кран и закопат полужив. Къв затвор кви 5 лева?