Спас от Кочериново или FB Александър остава в ареста

Мъжът измами десетки хора с невалидни самолетни билети
Обновена: 24 окт 2017 11:43 | 24 окт 2017 11:42, Камелия Цветанова
19

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Измамникът Спас Василев от Кочериново или както се е представял в социалните мрежи Александър Николов, остава в ареста, реши Софийският градски съд.
Още по темата

Мошеникът оспорва днес наложената му мярка за неотклонение задържане под стража, но магистратите решиха, че не може да бъде пуснат на свобода.

Години наред Василев използвал фалшива Facebook самоличност, за да обещава пътувания и да продава невалидни самолетни билети.

Миналата седмица адвокатът му заяви, че Спас имал желание да купува билети на хората, но понякога ставали и грешки.

От такива грешки обаче Спас е натрупал сериозно състояние.

Според изчисленията на жертви на Василев той е изкарал над 30 хил. лв. от далаверите си.

В капана му са се хванали служители на прокуратурата, учители, негови близки.

С обезщанията си за евтини самолетни билети, той е натрупал и солидна база с лични данни. Някои плащат, но не получават нищо.

Схемата на измамника с фалшива самоличност, който завлече десетки потребители във Facebook, е действала от поне 8 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
"Според изчисленията на жертви на Василев той е изкарал над 30 хил. лв. от далаверите си." Аууу, този бил голям "престъпник" бе. То политиците и мутрите натрупаха милиарди от "прехода", който така и не си отива, дори 28 г. имат право да управляват България и да се разпореждат със съдбите на останалите тук будали, но този виждате ли, бил много опасен. А защо потърпевшите не са си купували билети по установения ред? Защото са гледали да прецакат авиопревозвачите. Гледали са да ударят кьоравото.
17
0
 
0
 
! Отговори
свобода за Спас преди 6 години
сериозно състояние.......... майтапи те се ...
16
1
 
0
 
! Отговори
ЛОЩ преди 6 години
Остава в ареста докато минат 2-3 дни и простия народ забрави и за това престъплени да могат както предните пъти за същия рецидивист да го "осъдят" на подписка ...хахахаахаххаахахах....най-смешния и жалък народ сме.....
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купуването и продаването на гласове е престъпление, нали. А нима приемането и даването на рушвети не е? Значи "измамените" са съучастници в корупционната схема с евтини билети и каквото и друго да е.
14
2
 
0
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Това са атаки отляво. Спас е десен и комунистите не го обичат.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТО НЕГО Е ПЪЛНО В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ. Вижте социални грижи, НОИ, болнични, митници
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, а Костов и масовата приватизация кога ще се проверят нещо за Кремиковци щом Костов може да продаде Кремиковци за 1 лев и Спас може да продаде билетите.
11
0
 
4
 
! Отговори
пепи преди 6 години
Доказателства има ли.Черно на бяло.Да не вземе и този да осъди после България за превишаване на пълномощия.
10
5
 
2
 
! Отговори
Дуло преди 6 години
Голяма грешка направи Аспарух или Исперих че домъкна една шепа разбойници от Иран на Балканите.Туй племе трябваше да стои в Азия.
9
1
 
7
 
! Отговори
Чепе Гарсия преди 6 години
А на умните и красиви съдружници на Спас от Дай, България, ДСБ, Протестна мрежа и вестник Дневник, кога ще им се потърси отговорност за съучстието им в измамите?
8
1
 
6
 
! Отговори
Чичо Сам от Фацебук преди 6 години
И не забравяйте да си купите евтино самолети Ф-16 за да громите с тях враговете.Тоя Спас има повечe акъл дори от президента на САЩ, а измамените са кукумицини.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, а рушветчиите ? Дайте да се уредим тънко с билетче утре да бутнем на митничаря, дайте списък на измамените бе и снимки дайте да ги видим тия хубостници, а стига с тоя Спас. Други са измамниците другиии.
6
1
 
6
 
! Отговори
тато преди 6 години
До Анонимен Напротив, ако Тиквата беше поне на половина умен, като Спас щяхме да цъвтим и процъвтяваме. Този прекара "умните и красивите" дето скачаха против Орешарски.
5
1
 
4
 
! Отговори
адвокат преди 6 години
Не могат нищо да му направят
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то фалшив профил имаше и банката на ДПС , наречена банка ДРЕЗДНЕР ДЮ ПАРИ /направо си бе банка дю менте, не е ДРЕЗДЕН БАНК/, ама си работи няколко години. А МИ И БАНКА РАЙФАЙСЕН И ТЯ тръгна с фал , с пране на пари от соца ама си нещо не се каза. Мито и коя банка да вземеш при Беровото правителство все с фалшив профил.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поведението на тоя Спас много ми прилича на Тиквата, имат еднакво мислене! И Тиквата само ни кара да взимаме по евтини милиарди заем, уж щяло да ни излезе по евтино! И двамата са за пандиза
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еййй, на тоя му обърнахте повече внимание от на КТБ. Вече му знаем и кътните зъби. Де да бяхте толкова настойчиви й към големите в държавата!
1
1
 
7
 
! Отговори
Пърч Топкар преди 6 години
Евала, най - големия престъпник! Сега ми дайте най- малко 10 години на топло!