Бой и юмруци! Заради отнето предимство в… магазина!

Биячът си призна и бе наказан с 1000 лв. глоба, вместо със затвор
128
Бой и юмруци! Заради отнето предимство в… магазина!
Снимка: Reuters

Препречване на пътя, но в магазина, станало причина за брутална саморазправа. Жертвата е жена, която била скубана и бита от мъж, ядосан от бавното й придвижване в пловдивски хипермаркет.

Битата клиентка пазарувала със свекърва си в магазин на бул. "Пещерско шосе" в града под тепетата. По същото време в хипермаркета били и побойникът и неговата съпруга.

В магазина имало много клиенти и пространството между щандовете било препълнено с хора. Двете жени вървели бавно покрай плодовете и зеленчуците, като разглеждали стоките, пише "Монитор".

След като се спрели да обсъдят какво да купят, чули зад гърба си думите: „"Тук не се стои, дръпнете се". По-младата дръпнала настрани свекърва си, но казала на мъжа, че всеки има право да стои в магазина където му е удобно.

Думите й провокирали порция обиди, а малко по-късно мъжът я намерил между рафтовете, хванал я за косата и я навел силно към пода. Тогава жената усетила как нещо изпукало във врата й.

Минути по-късно получила и юмрук в лицето.

Биячът спокойно платил на касата и си излязъл, въпреки опитите да бъде задържан от охраната на хипермаркета.

Скандалът е от 15 януари тази година, но тези дни побойникът бе глобен с 1000 лева за побоя. Той отърва затвора след като се признал за виновен в края на октомври.

Поведението на мъжа било заради ниска правна култура и слаби волеви задръжки, преценили магистратите.
Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано.


 


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
4
 
! Отговори
катъфъ преди 1 година
бая нахални жени е имало седи ти на пътя и си мисли че може да ти пречи .
Но ако и шчупи вратът ще го глобят .
114
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Име и адрес на човека ? Да го знаем кой е и да го избягваме, не че нещо ...
113
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А 1000та лева, отиват за дъжравата, а за горката женичка, нищо ...
112
16
 
9
 
! Отговори
Гюнттер преди 1 година
...но и той не е постъпил правилно разбира се...не трябва с юмруци и дърпане на коси..що за простащиина.По европейски трябва,яко шут отзад,да се търкаля десет минути,да знае че в магазина има и други хора,като не си решил кво ще купуваш или си стой в къщи,или се дърпаш назад и мислиш.Не да ми блееш пред щанда и хората да не виждат нищо от теб!!!..че да се зверишш..
111
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, като „нямаш правна култура и волеви задръжки“ можеш да си правиш всичко! Ако познаваш законите и се владееш ще лежиш в затвора. А и на мен ми идва да ритам подред разни бабички, които се влачат в магазините когато се връщам от работа.
110
18
 
10
 
! Отговори
Гюнтер преди 1 година
Правилно е направил човека,из магазинитеже пълно със заспали гугутки и е потресаваща наглоста и проатащината им когато ги помолиш да,се преместят.
109
10
 
36
 
! Отговори
"-" преди 1 година
Ужасното е, че мнозина от кометиращите статията по един или друг начин - пряко или косвенно - подкрепят поведението на този при---мат!!!

Много пъти съм посочвал, че обществото ни е "болно", много "болно"!
Какво би могло да го "излекува"?
Предполагам, Диктатурата на Силната Ръка по подобие на тази на Франко в Испания или на Пиночет в Чили!

пс
Не живея в Бг вече 16 години.
Прибирам се веднъж на 2-3 години и всеки път с ужас констатирам нравственната и морална деградация на обществото в Бг.
108
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво като е жена? Нали има равенство на половете. Няма вече дами и кавалери! Значи това е не жена, а просто по-слабо същество(дали мъж или жена, все тая), което се закача с по-силно същество. Случило му се е всичко естествено в природата. До там ни докараха, да важат законите на джунглата. Не трябва да се закачаш с по силен или с по-многоброен противник в гората. Шундафорията е нарушила основно правило, разчитайки на останки от привилегиите на дамите в една отминала епоха.
107
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е защото българските жени го докарват на наглост и плямпане, но са изостанали физически от западните си посестрими. В западната чужбина женорята веднага скачат на бой, а черните дебелани са особено опасни, като по време на промоции или недай Боже черен петък, въобще не трябва да им се изпречваш, защото няма нищо свято за тях и атакуват очи и чатал, без да им мигне окото. Общо взето там везните вече клонят в друга посока и мъжете губят по всички линии. Само мигрантите се опъват още на жени
106
13
 
8
 
! Отговори
алах акбар банана преди 1 година
е ами като се ти е на пътя кво да го напаиш . минаваи през нея но чак да и шчупиш главата чак до там не знам нужно ли е ???
105
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е казал, че въпросната не е комплексарка и не е предизвикала идиота? Малоумникът в случая не е само един, моля. И освен това трябва да се наказва и жената за действията си, не само мъжете да го отнасят!
104
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен
А за психическия тормоз от жени на мъже? Как се отчита това и с колко се съкращава живота? Лесно е когато има видими щети, но когато няма си правите каквото искате. Мъж ли е - НЕ ГО ЖАЛИ, нали?
103
1
 
34
 
! Отговори
Александър преди 1 година
Охранта на магазина "не успяла да го задържи", тогава защо са там? А фактът че са минали 10 месеца дори не искам да коментирам..
102
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 95
За проблем са нужни двама, но за да скочиш на жена, е достатъчно да си комплексар!!! Словесната разправия не дава право да удряш! Напоследък мъже няма, само ***, дето всяка жена им е виновна за нещо, щото на мъж не смеят да се орепчат!
101
7
 
20
 
! Отговори
Ранърса преди 1 година
Требеше да го пратите у панделата да му се радвам,а братчеда ,който е на свобода,да се радва на женичката на тоя грубиян...
100
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
така е в тази жалка територия б.лгаристан
99
1
 
15
 
! Отговори
putyu преди 1 година
непознаването на закона не те оневинява. т.е. той не знаел, че да счупиш на някой главата е наказуемо. сигурно и жена му не знае. Което като цяло показва, че и съда не познава закона и всички си правят квото искат. А магазина налож ли му е забрана достъп до мрежата им, ми е най чудно или ще си пазарувка пак там, че и път ще му правят
98
0
 
24
 
! Отговори
риторично преди 1 година
До Анонимен 78

Охранителите в хипермаркетите са там само да пазят СОБСТВЕНОСТТА на хипермаркета. Не се надявайте охраната да се притече на помощ, ако ви оберат или пребият. Обаче посегнете на 1 дъвка или клечка кибрит, собственост на хипермаркета и елате да видите охранителите как ще се държат!
97
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Биячът спокойно платил на касата и си излязъл, въпреки опитите да бъде задържан от охраната на хипермаркета.
- То за 350лв заслужава ли си и да те бият, посля ако му избият зъбите сигурно няма и здравна осигуровка даже.
96
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СБИЛИ СА СЕ ЗА СМЕХОТВОРНО НЕЩО!!! ИМА КЪДЕ КЪДЕ ПО-ГОЛЕМИ ПРЕГРЕШЕНИЯ КАТО ПРЕДРЕЖДАНЕТО !!!