Бой и юмруци! Заради отнето предимство в… магазина!

Биячът си призна и бе наказан с 1000 лв. глоба, вместо със затвор
6 ное 2017 08:49,
128
Бой и юмруци! Заради отнето предимство в… магазина!
Снимка: Reuters

Препречване на пътя, но в магазина, станало причина за брутална саморазправа. Жертвата е жена, която била скубана и бита от мъж, ядосан от бавното й придвижване в пловдивски хипермаркет.

Битата клиентка пазарувала със свекърва си в магазин на бул. "Пещерско шосе" в града под тепетата. По същото време в хипермаркета били и побойникът и неговата съпруга.

В магазина имало много клиенти и пространството между щандовете било препълнено с хора. Двете жени вървели бавно покрай плодовете и зеленчуците, като разглеждали стоките, пише "Монитор".

След като се спрели да обсъдят какво да купят, чули зад гърба си думите: „"Тук не се стои, дръпнете се". По-младата дръпнала настрани свекърва си, но казала на мъжа, че всеки има право да стои в магазина където му е удобно.

Думите й провокирали порция обиди, а малко по-късно мъжът я намерил между рафтовете, хванал я за косата и я навел силно към пода. Тогава жената усетила как нещо изпукало във врата й.

Минути по-късно получила и юмрук в лицето.

Биячът спокойно платил на касата и си излязъл, въпреки опитите да бъде задържан от охраната на хипермаркета.

Скандалът е от 15 януари тази година, но тези дни побойникът бе глобен с 1000 лева за побоя. Той отърва затвора след като се признал за виновен в края на октомври.

Поведението на мъжа било заради ниска правна култура и слаби волеви задръжки, преценили магистратите.
Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 73 бе да ти кажа ако са на смяна две хилки по 60 кила с мокри *** а тоя е 100 кила едър мъжага и набит кво ще му направят?
70
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 73 Ако? Такъв ли е случая?
69
4
 
16
 
! Отговори
До 69 /Анонимен/ преди 6 години
Ами някой убие някого в магазина пак ли охраната ще го пусне да си тръгне безпрепятствено?!
68
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 71 Ще има за всички ГМО. Прав си!
67
1
 
18
 
! Отговори
хммм преди 6 години
не се карайте за ред в магазините бе комунизма отдавна мина, ще има за всички.
66
3
 
23
 
! Отговори
Grom преди 6 години
Яко глоби, обществено полезен труд, по 1 месец затвор и разни такива мерки ще ги оправят тия хуманоиди.
65
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работата на охраната в магазините е ако установи кражба или в случая като този да изисква от крадеца плащане на троен размер на откраднатото... или да му се каже да изчака в магазина докато дойде полиция, понеже има физическа саморазправа.А ако избяга вече си има органи на реда- полицията към която трябва да се обърнат тия от магазина. Охранителите на магазина нямат право да задържат физически никой гражданин. Те нямат такива правомощия. те не са полиция. Научете законите бе мама му стара.
64
1
 
41
 
! Отговори
младен преди 6 години
"Поведението на мъжа било заради ниска правна култура и слаби волеви задръжки, преценили магистратите."На тоз, както и на магистратите им пожелавам да ги срещне някой с още по-ниска правна култура и волеви задръжки.
63
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До FAQ DAT S*ITне си прав, при нефелна и незаинтересована охрана и откраднати консерви ще има
62
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 64 Има и друг момент..ха си напръскал със спрей някой като тоя или си му играл някоя палка , ха те е осъдил за лека телесна повреда.
61
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В чужбина са същите ***, но там администрацията им се опитва да въведе ред и много хора се съобразяват с това. Неслучайно има очертани коридори от стойки и текстилна лента навсякъде, където има опашка или надписи "изчакай тук" , "не препятствай движението" и куп други. И въпреки това пак се намират *** - нарушители, но затова пък винаги има и служител, дето следи, прави забележки и вика полиция. Отделно има глоби, които мн. бързо се удвояват при неплащане. Има политика в тая насока.
60
2
 
15
 
! Отговори
FAQ DAT S*IT преди 6 години
До Анонимен 61Ами именно това казвам - има начини да се "подсили" охраната по тези места с тези широко достъпни и легални средства. А, забравих. Охранителната фирма ще трябва да се изръси с някакви пари, за да "оборудва" служителите си, а българското работодателче най-мрази да инвестира пари в такива неща. То иска с минимални средства и усилия да печели максимално. Сори. Забравих. Еми нищо. Нек' си бият там. Важното е да няма откраднати консерви от магазинчето.
59
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Балкански чалга манталитет
58
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тинев, а да си чувал че при нас е криворазбрана демокрацията? Нарича се свободия, която няма нищо общо със свободата.
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 57 Къде си виждал палки и спрей в охранители на магазини? Аз поне не съм.
56
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълно е с дразнещи кокошки и ***, дето се мотаят, без никакво чувство за ред. Нормално е на човек да му писва понякога. Тъпите системи нямат елементарен усет за това как да се движат/седят в градски транспорт, на ескалатор, на улицата, на тротоара, в супермаркета и на безброй други места. И не само не знаят, но и са готови да бранят слабоумното си поведение! Не ми се е налагало да шамаря някой по тези поводи, външния ми вид малко респектира, но съм виждал отстрани много конфликтни ситуации
55
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТиневДемокрацията няма нищо общо с факта, че балканеца е див селянин. Как може да има други държави в Европа които пак са демократични но нямат общество с див селски манталитет???
54
1
 
33
 
! Отговори
Българка,но не кифла преди 6 години
И в София е пълно с нискочели, неграмотни, но затова пък с неподплатено с нищо самочувствие маймуноподобни същества. Ходят да пазаруват по моловете и по супермаркетите заедно с припкащите покрай тях прости кифли, без да зачитат хората около тях. Ако не се отдръпнеш, ще те пометат, просто ще те прегазят, все едно са сами в магазина. Но при вида на управляващите, и начина им на управление, няма нищо учудващо във все повече засилващата се агресия и опростачване на нацията. Примерът е заразяващ.
53
1
 
15
 
! Отговори
FAQ DAT S*IT преди 6 години
До Анонимен 55Да, и това е така, но си има начини все пак.... Има си различни "въоръжения", които могат да се използват - електрошок, спрейове, разни палки, това-онова... Утре ще влезе някой още по-голям психопат и кво прайм? Или тая "охрана" е само там, за да варди да не би някой по-беден роб да си гепи нещо от рафтовете и да не накърни оборота....Абе, квото и да си говорим - изпаднала работа отвсякъде...Лошото е, че такива случаи са чести, но малко стават достояние на аудиторията.
52
3
 
17
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Радвайте се на демократичните промени. П.П. В частност, случая е само ярка илюстрация на пропадането на моралните ни ценности.И де да беше само това!!!!!!!!!