Съдът остави Лазар Влайков под домашен арест

Защитата поиска по лека мярка - парична гаранция или подписка
Обновена: 9 ное 2017 21:11 | 9 ное 2017 21:08,
7
Съдът остави Лазар Влайков под домашен арест
Снимка: Архив, Булфото

Районният съд в Пазарджик остави без уважение искането за налагане на по-лека мярка за неотклонение на бившия председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков. Така той остава с предишната си мярка за неотклонение - "домашен арест", пише "Фокус".

Още по темата

Защитата поиска от съда налагане на парична гаранция или подписка под претекст Лазар Влайков да може да изпълнява служебните си задължения, както и да се грижи за семейството си.

В определението си съдът посочва, че при постъпване на жалба или протест делото се насрочва за 14 ноември от 14.00 часа. То ще бъде гледано от Окръжен съд-Пазарджик.

След излизането си от залата адвокатът на Лазар Влайков Елвира Панкова каза, че ще обжалва определението.

Влайков бе задържан, след като с неговия пистолет в началото на месец септември бе застрелян Наско Тонкев, собственик на заведение в село Виноградец. Той бе убит на детски рожден ден в заведението от 6-годишно дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Темида преди 6 години
Тез пък да изчакат 1 седмица още и хората ще са забравили и могат да си го пуснат на свобода без шум. СПРАВКА АСЕНОВГРАДСКИТЕ БРАТЯ които вече са пуснати и народа не протестира :) хахахахахахаха ама мноо сме прости честно.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му разкатаят играта и да видим дали ще се прави на мъж
5
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще го повъртят малко и ще го пуснат. Гарантирано от ГЕРБ. Ще се хвърли малко прах в очите на хората само. Забележете, че те даже не го обвиняват за убийство , а само за това, че не е съхранявал добре оръжието си, изкараха едно 6 годишно истинския престъпник
4
0
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Първото нещо, което казват на тези, които карат курс за боравене с оръжие е: "Можеш да оставиш жена си без надзор, или да я отстъпиш на друг, но не и оръжието!".Неспазването на това златно правило е довело до тази трагедия, както и до стрелбата на сред София, малко след това.
3
10
 
3
 
! Отговори
ййй преди 6 години
Този господин да си хване читав адвокат,който да е знаещ и можещ.
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как не ви е срам да хвърлите в/у 6 годишно дете подобно обвинение, че е убиец, за да може истинският да се покрие... не ви е срам всички, които го защитавате тоя
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а човека, когото застреля дали се грижи за семейството си?... от къде на къде това ще е повод за намаляване на присъдата?... мисля че домашен арест за тоя престпник е престъпно наказание