Приемна майка – на съд, оставила детето босо в снега

Лекарите като по чудо спасиха пръстите на малчугана
7
Приемна майка – на съд, оставила детето босо в снега
Снимка: кадър Нова тв

Приемната майка от павликенското село Долна Липница, която остави детето, за което се грижи, да измръзне, ще бъде дадена под съд, съобщи БНР.

Още по темата


6-годишното момченце беше прието през януари с измръзване в Търновската болница, защото майката го оставила да си играе в снега босо. След това то беше преместено за лечение в специализирана клиника в "Пирогов" с опасност от ампутация на премръзналите пръстчета на краката му.

За щастие детето оздравя напълно и след това беше дадено в друго приемно семейство.

Районният прокурор на Павликени Атанас Филипов е внесъл в съда предложение приемната майка да бъде съдена по административен ред за проявената небрежност.

Ако 58-годишната Снежана Начева бъде призната за виновна по този ред, законът предвижда глоба от 1000 до 5000 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затвор и кастрация за тоя ***
6
0
 
9
 
! Отговори
probi преди 6 години
...Районният прокурор на Павликени Атанас Филипов е внесъл в съда предложение приемната майка да бъде съдена по административен ред за проявената небрежност....Небрежност? Сериозно? Интересно каква ще е истинската присъда. Защото тук става въпрос за едно обикновено детенце, нуждаещо се от приемно семейство. А не за мастит политик и т.н.
5
0
 
11
 
! Отговори
Не толкова МАЛКО преди 6 години
пари; задължете я да стои БОСА в снега, както ТЯ е оставила ГОРКОТО детенце!Да й ПРЕМРЪЗНАТ Краката! Тя е ЗЛОДЕЙ! НИкога повече да не й се дават да ДОБЛИЖИ до деца!
4
1
 
21
 
! Отговори
стейси преди 6 години
То голяма сума няма що , толкова ли струва да се окепази дете на което и без това не му е провървяло в живота , нямам думи.
3
1
 
16
 
! Отговори
:(( преди 6 години
Днес е Денят на толерантността.Затова няма да пиша нищо по въпроса какви хора стават приемни родители и какво е единственото нещо, което ги интересува.И тази опция у нас е изопачена - главната цел на приемното родителство не е създаването на здрави, възпитани и отговорни граждани. Главната цел е да се даде още една, допълнителна възможност на едни да взимат готови пари, без да си правят труда да ги заслужат.
2
7
 
3
 
! Отговори
софиянец преди 6 години
Калявала го е за финландски Павликенец!
1
0
 
24
 
! Отговори
13 преди 6 години
ТЯ ГИ Е ПРИГОТВИЛА ПАРИТЕ ЗА ГЛОБАТА, само чака да ги поиска някой.СОЦИАЛНИТЕ - СА ЗА ГЛОБА, НА *** ХОРА НЕ СЕ ДАВАТ ДЕЦА - ДА ОТГЛЕЖДАТ!!!