Обща жена – ключът към убийството на ключаря в "Хиподрума"

Убиецът е задържан, той е с психични отклонения
Обновена: 23 ное 2017 10:23 | 23 ное 2017 10:15,
68
Обща жена – ключът към убийството на ключаря в "Хиподрума"
Разследващи правят оглед на гаража. Снимка: Булфото

Жестокото убийство в столичния квартал "Хиподрума" е на път да бъде разплетено.

Бивша съпруга на убиеца и настояща на убития стои в основата на кървавата саморазправа, завършила в ключарско ателие, помещаващо се в гараж, съобщи Bulgaria ON AIR.

В него Борислав Вардаров правел ключалки и аларми на автомобили. Преди години въртял бизнес със заложни къщи, но се преориентирал.

Още по темата

Във вторник килърът дошъл в гаража и двамата се скарали за жена, в която били вклюбени, но ключарят се оженил за нея.

Тогава съперникът му извадил законен пистолет и прострелял майстора 2 пъти в корема и веднъж в гърлото.

Изстрелите не се оказали смъртоносни и затова мъжът извадил нож и прерязал гърлото на опонента си, като го оставил да се дави в собствената си кръв.

Ключарят е починал в страшни мъки и е агонизирал 20 минути, докато не умрял от кръвозагуба, твърдят разследващи пред "24 часа".

Трупът му бил намерен от негов братовчед, който му звънил няколко пъти и се пристеснил защо не отговаря. Тогава отишъл в гаража и намерил 46-годишния ключар мъртъв.

Убиецът е задържан. Той е с психични отклонения. От Софийската градска прокуратура съобщиха, че е повдигнато обвинение на Я.Х. за извършено от него убийство.

С постановление на прокурор той е задържан за 72 часа с оглед осигуряване явяването му пред съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража".

На пресконференция днес прокуратура и разследващи ще оповестят повече подробности за жестокото убийство.

Убийството е 89-ото от началото на годината у нас, но до момента всички други 88 са разкрити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
23
 
! Отговори
оппаааааа преди 6 години
уж с психични отклонения,а пък имал законно притежавано оръжие........как става това нещо???? Опс...забравих,че се намираме на територия наречена "държава" България....:(
32
16
 
0
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Че това си е самоотбрана - нож срещу пистолет.При това този с пистолета е нахълтат в чуждата собственост и първи е стрелял.
31
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Луди хора. Да се изпопребият заради Ирена Общата, която я знае цяло Красно село.
30
3
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 6 години
Нормално е,няма какво да се чудим!Обикновена житейска драма.По-добре да си налягаме парцалите и да работим повече поради предстоящото ни председателство в ЕС и новото увеличение на водата с 50%,което по препоръка на Световната банка е наложително!
29
1
 
14
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Така става като се оставят хора с психични отклонения без надзор и грижа - разхождат се необезпокоявани, могат да извършат всичко, срещу всеки, по всяко време и както се оказва - дори и със законно притежавано оръжение... Трябват вземат адекватни мерки, а не само от днес до пладне при поредното посегателство!
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да го вържат на релсите, няма да се мъчи толкова, ама поне няма да го храним.
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво чудно има имам комшия регистриран в психиатрията и кара кола колко му е и пищов да си купи
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен разрешително за оръжие сигурно има и шофьорска книжка и жълта де
25
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам, как е възможно:"Тогава съперникът му извадил законен пистолет и ...."...."Убиецът е задържан. Той е с психични отклонения."
24
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакайте бе аз съм нормален и не съм си извадил разрешително за оръжие а този даже е регистриран в психиатрия и има такова
23
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така значи, отива в гаража убива човека по най-брутален начин и сега ще се окаже че е луд и не може да бъде осъден!А кой му е дал разрешително за носене на оръжие!?Този който му е дал разрешителното е в пъти по луд от този убиец!
22
1
 
52
 
! Отговори
СПАРТАК преди 6 години
Името на убития го пишете, макар и грешно (както впрочем и половината инфирмация в този "сайт"), но убиецът е само Я.Х. Е, аз ще напиша че се казва Ясен, не му зная фамилията, и че е ненормален психопат и мутра с пистолет. А УБИТИЯТ НИКОГА НЕ Е ИМАЛ ЗАЛОЖНИ КЪЩИ. НИКОГА. А сега си вижте какво от това което сте написали е вярно. Некадърни нещастници алчни за сензации! Царете на дезинформацията!
21
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
И защо е на свобода тоя психар?Още колко човека трябва да убие,че да се вземат мерки такива психопати да не са на свобода?Не се и надявам на отговор,но дано съдии и законодатели се "вземат в ръце" и да направят нещо добро за все още останалите нормални хора.
20
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
80 процента
19
1
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Ало, управниците - какво означава ,, психични отклонения със законно притежаван пистолет "
18
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко Борисов изтрепа средната класа и частния бизнес.
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А като е психясъл какво прави навън при нормалните хора? Къде са институциите които са отговорни за такива психясали и няма ли да им бъде потърсена отговорност? За какво им плащаме заплати като такива психясали са навън а не в психото? Икономия ли правят за да могат да присвояват мангизи? А къде са органите които отговарят за психо диспансерите? Или всичко е оставено на самотек? Какво е това безотговорно отношение и защо този има бойно оръжие кой му даде разрешителното като се знае чее психо?
16
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста брутално, не знам какво да кажа, жалко за човека. Тръпки ме побиват като си представя какви из-роди ходят с пистолети и ножове наоколо.....
15
1
 
29
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Заглавието ви е отвратително.
14
0
 
23
 
! Отговори
Не преди 6 години
виждам причина да ме триеш!!! В коментара си пояснявам, че КОСаджията ще има проблеми, тъй като част от документите за придобиване на ОО са удостоверение и медицинско от център за психично здраве. Или са представени неистински такива, или въпреки регистрацията в психо диспансер му е издадено разрешително. Друг вариант е, че лицето не се е водило на учет (да, учет е, а не отчет) а е търсело помощ в частни кабинети, но при всички случаи КОСаджията ще го дърпат!