Дрога за 2,5 млн.! Млада жена търка нара в ареста

Амфетамини и марихуана били открити в автовоз в Цар Калоян
28 ное 2017 16:15,
7
Дрога за 2,5 млн.! Млада жена търка нара в ареста
Снимка: архив "Булфото"

Млада жена е в ареста, спипана с наркотици за 2,5 млн. лева. 25-годинашната Леман Якимова от Разград е хваната през август, а днес Апелативният съд във Варна отказа да я пусне на свобода.

Младата жена е обвиняема за това, че заедно със свой авер държали 86 кг марихуана и амфетамини. Според закона това е тежко, умишлено престъпление в особено големи размери – за близо 2,5 млн. лв., информира "Дарик".

Якимова била арестувана след проверка проверка на автовоз в Цар Калоян, в който органите на реда открили в тайник множество пакети с марихуана и амфетамини. Иззетата дрога била 8,055 кг марихуана на стойност 48 330 лв и 78,650 кг амфетамини на стойност 2 359 500 лв. Общата стойност на конфискуваната дрога е 2 млн 407 830,00лв.

Иванов, който е вторият обвиняем, лично посочил на разследващите тайника в автомобила, където са намерени наркотиците.

Днес адвокатът на младата жена поиска тя да бъде пусната от ареста, тъй като по време на тримесечния й престой там разследващите не работили с нея.

Разследването не е приключило, а срокът на следствените действия са удължени през октомври по предвидения от закона ред с още два месеца, напомниха магистратите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
3
 
! Отговори
Shine_Mine преди 6 години
Кат гльодам тоз рептил гл секр-р на мвр, си сьощам другор.......на тоз народНе моем мислим
3
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само си представете тази особа колко млади хора щеше да изтрови и съсипе с тези отрови дето като ги продаде ще и живее безгрижно живота . Никаква свобода за такива престъпници .Ако я бяха хванали в някоя от южните ни съседки няма излизане от топлото место до живот . Тук ще се глезят и искат освобождаване да продължават пак по същия начин .
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
LEMAN--ILI LEMAN BRADARS
1
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще я пуснат. Нали работи за ГЕРБ, а прокурор е Цацаров.