Защо Мейзер излъга за Ники? Знаех сестра му какво ще ми причини!

И все пак била виновна, че не използвала акъла си и го вързала
49
Защо Мейзер излъга за Ники? Знаех сестра му какво ще ми причини!
Снимка: Булфото, архив

Във вечерта на смъртта на Николай Димов действията на Анита Мейзер били продиктувани от страх. Tова каза тя пред bTV и добави, че се страхувала от Милена - сестрата на Николай.

Това е и причината три часа да не потърси Спешна помощ - заради връзките на Милена в полицията, а ако случката е била станала в САЩ нямало и минута да се колебае.

Още по темата

"Милена и семейството му мислят, че съм го убила и това е нормално. Не съм решила да излъжа, излъгах, защото знаех сестра му какво ще ми причини. Знаех връзките й и на какво е способна. Три часа нямаше как да се обадя на полицията, страхувах се от тази жена, тя е много отмъстителна", споделш Мейзер, която в момента излежава присъдата си в Сливенския затвор, след като беше осъдена за убийството на съпруга си.

Година след нелепата му смърт тя посочи, че го сънува и че го чака с добро на ония свят. За фаталната вечер тя заяви, че се обвинява, че не си е използвала акъла и не му е отказала да го връзва. Просто е направила това, което той поискал от нея.

"Той каквото ме накара, аз го направих. Не съм мислела, че ще се стигне до тук", заяви тя без да влиза в подробности, защото по думите й има още две дела.

Връзването със "свински опашки" тя дефинира като прищявка на Николай, защото бил мъжкар и искал да покаже силата си.

"Ники беше по-различен, като отидем на зала в Лас Вегас той обичаше да дразни шампионите по културизъм и демонстративно вдигаше по-големи тежести пред тях", обясни тя.

"Където и да ходим нищо нормално не правихме. Той винаги казваше: "Такава дива котка като тебе няма къде да намеря", призна тя.

"Бяхме атрактивна двойка – той с мускулите си, аз с моите силикони. Ники се поддържаше със стероиди, анаболи, хранителни добавки. В Америка година не работи и наблягахме как той да наддава и да се яви на "Мистър Олимпия", обясни още Мeйзер.

Двамата не са говорили дали това връзване е опасно: "Задуши се пред мен. Мъчих се да ги отрежа, с веро да ги махна, тичах в кухнята. Всяка вечер мисля за това. Това се случва в онзи ден, прибират ме в ареста и от ареста съм в затвора. Нито можех да го преживея, нито да разбера, че е истина, не можах да го оплача".

Признала се за виновна заради престоя й в ареста, а прокурорката й обещала шанс за условна присъда.

"Пет месеца откачих в ареста и когато трябваше да се прецени процедурата, прокурорката каза, че ако се призная имам шансове да улуча условна присъда. Когато чух три години затвор, колабирах в ръцете на охраната", каза тя.

"Не знам дали ще изляза жива и здрава тука, искам да си отида от тоя свят ненабедена за убийство", каза още Мейзер. Тя заяви, че се е признала за виновна, заради надеждата за свобода.

Категорично отрича да е предлагала подкуп на полицай и настоя, че е набедена.

"Аз съм от дебилните българи и благодаря на Иво Христов (б. ред. депутатът от БСП, който обяви 80% от българите за дебили), той ми помогна много на мен. Аз съм най-дебилната жена в България. До преди два дни не бях погледнала един документ свързан с делото ми, не съм си чела и показанията. В мотивите на съдията видях обиди, грешки, неверни неща и се надявам следващите съдии да ги открият и името ми да се изчисти", коментира тя.

"Липсва ми човешкото, нормалния ми живот, градих го цял живот. А най-вече това, че аз и Ники можехме да бъдем пенсионери с бастуни на плажа. Вече мечти нямам", заключи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нещо гнило в цялата тази работа.
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Госпожата е имала първи номер мъж от Варна следва развод и втори мъж в Америка,там се е омъжила бил е доста заможен и доста по възрастен от нея и той починал но го кремирала!! Мъжете и сами бягат от нея или умират има нещо гнило в Айшето от Нови пазар( май мисля беше)!!
35
8
 
5
 
! Отговори
65 преди 6 години
За всичко мога да и повярвам,ако се понапъна.Ама да не сети да вземе ножица да среже се.опашки ще ме извинява.Да не са железни?А може би е била шеко дроги и не се е усетила да спре?А дали не е имало трети човек, и сега го крие дрещу свобода?А и мисля ,че в Щатите по лесно може да го ликвидира.
34
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека е убит.Има и други хора в тази работа.Или е планирала убийството му или прикрива убийците от страх,но по-вероятно е първото.
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНапротив,има мотив,тя сто пъти си променя показанията,но в началото каза,че са в лоши отношения и е имало побой над нея.
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти скъпа не само си го убила,но ми се струва,че имаш и съучастници,което означава планирано убийство.Останалото е дрън-дрън.
31
0
 
20
 
! Отговори
?!? преди 6 години
Силиконово-анаболни чудовища, яхти, джипове, свръхскъпи имения, луксозен живот без един трудов ден - това ли е американската мечта? А вече и българска!?
30
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както знаете, във всяко убийство има мотив. Не можах да разбера мотива на Мейзър. Тя е хранила и поила убития цял живот, а той грам работа не е бачкал и само се е помпал. Единственото обяснение е, че и е писнало да го издържа и затова се е забавила с отрязването на свинските опашки.
29
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази още се смята за жертва. Тя въобще знае ли кой с умрелия? Егати противната бабичка.
28
0
 
19
 
! Отговори
Край преди 6 години
Е ми трябваше да я пуснат за Мис България - да обере наградите - да ни представи достойно пред света - па после пак да си лежи. На Гара Дембеле едно време гражданство му даваха, фалшива книжка му печатиха. Ми нали трябва да се представим пред света.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 27За да имитираш Маркес, първо трябва да излезеш от 80-те %
26
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо не се връзва това с нарочноста на действията на место от нейна страна след като той не е сакат/инвалид,а мъжкар показващ силата си в превъзходство и страха от родната сестра за последствията коит падат върху нея след тази силова игра кат асистираща за номера пред едвали не зрителите в залата за атракции в случай на неуспех,че при такава ситуация направо да е отказала всякаква асистенция за участие в представения силов номер в койт е нямало други елементи на акробатика и илюзии от вързвания.
25
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красива българка!
24
1
 
32
 
! Отговори
ZZ преди 6 години
онзи *** ходел в залите да се показва колко може да вдига - един смислен и ценен живот е билооо, язък колко кислород е изхабил, докато си намери каквото е търсел.
23
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяла се че има проблем. Ами вземи една ножица, проври я по свинската опашка и я срежи. И пет годишно дете би го направила.Тази продължава да лъже яко.
22
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като стигнах до неграмотната фраза на "онИя свят" спрях да чета нататък неграмотния чалгарски бъллвоч!
21
5
 
23
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Не си го ползвала акъла, защото го нямаш за жалост. До някъде ми е мъчно за нея, защото е глупава, но не съм сигурен, че е лош човек. Заради дебилизма на мъжа си ще си изгние в затвора. Много хора я мразят само, защото е .. грозна. Що за глупост? Най-вероятно хората около нея са и взели всички пари и са и обещавали купища неща.
20
2
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Истинско удоволствие е да гледаш по ,, ID x " как ги съдят в Щатите ! Голяма престъпност има там , но има и правосъдие ! Доказано престъпление , следва съд , присъда и с шут заминаваш в затвора ! Тук почват да реват , оплакване по медии , обжалване , сълзи и со-по-ли ! Да ти писне !
19
4
 
21
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Това на снимката какво е ?
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И пак какво стана с кръвта травмите от побой по трупа и изчезналите пари и кредитни карти на името на убития, които не са намерени у нея?