Анита Мейзер проплака от затвора: Сънувах Господ!

Осъдената за убийство спи с тениска на мъртвия Ники
Обновена: 11 дек 2017 10:55 | 11 дек 2017 10:45,
41
Анита Мейзер проплака от затвора: Сънувах Господ!
Снимка: bTV

През сълзи Анита Мейзер се изповяда снощи от затвора в Сливен. Разговорът, с обвинената за убийството на мъжа си - културиста Николай Димов, ще продължи и в следващото издание на "Папараци".

Сканадално прочулата се миска и с титлата "Мисис Свят 2014", спечелена в САЩ, и със свинските опашки, с които фатално беше завързала съпруга си преди да издъхне, каза, че иска да отиде чиста при Бог, който е сънувала.

Тя призна, че сънува и Ники, който все е около нея - говорят си двамата, закачат се, обикновено са на място, което е като райска градина.

Още по темата

"Когато се събудя, след такъв хубав сън, го търся и виждам къде съм и че Ники го няма", каз Анита.

Мейзер не отрече, че е възможно да е всякаква, но не е убийца, за каквато я призна съдът.

Да припомним, че тя беше осъдена на 4 години и половина затвор за смъртта на съпруга си, както и за подкуп, предложен от нея на длъжностно лице.

"Няма да посегна на живота си тук, защото Той няма да ме приеме, но искам чиста да напусна този свят" - изповяда се от килията тя, където се грижи за саксия с мушкато, за да я пази от зли магии. Освен него тя има два екземпляра на Библията.

Предстои и обжалване на присъдата, която Анита Мейзер излежава в затвора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
13
 
! Отговори
95178 преди 6 години
Щом като още няма окончателан писъда, тези медийни осветявания на подъсдимата са неуместни, защото ин директно работят в полза на Мейзер. На мястото на тези материали е по-добре да се покаже някой от успехите на българските учени, постигнати въпреки безпаричието, униженията и липсата на адекватни условия за научна дейност. Говоря за истинските учени, не за тези с купените дипломи и титли от разни т.нар.свободни и разгърнати нови университети по разни паланки из държавата ни.
28
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От какво се оплаква?Като гледам добре я хранят в затвора.Да си седи там и да си пише мемоарите,че ако я пуснат може някой друг млад мъж да "поиска" да го връзва със свински опашки.
27
0
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Скоро че сънува Чочолина...
26
0
 
18
 
! Отговори
Ъ-хъ преди 6 години
Последни нивини:Господ проплака: Сънувах Анита Мейзер!
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и една Библия ще й свърши перфектно работа, стига да я прочете. Ама така с двете Библии и едното мушкато ми прилича много на позьорство.
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе,да,верваме ти.Още в нощта на убийството изрече куп лъжи и в допълнение подкуп на длъжностни лица,а сега не била виновна и уж сънувала господ.Дали си мисли,че това може да я спаси.Ефективна дългосрочна присъда за нея и всички като нея посегнали на чужд живот.И никакви смекчаващи вината обстоятелства,защото тя е жива,а младия мъж гние в земята по нейна вина.
23
0
 
8
 
! Отговори
... преди 6 години
Епа то като се погледне образно шмаизера и малко по зле от новата мис българия, *** не много по-зле де! Инак за някой загорял пандизчия ше му доде добре!
22
0
 
13
 
! Отговори
Отварт преди 6 години
Покажете на целия свят как се избира мис ***.
21
2
 
9
 
! Отговори
dawid преди 6 години
стига вече ни занимавате с тая дебелс о мазна ***
20
1
 
11
 
! Отговори
Господ преди 6 години
Аз пък я сънувах, как вятъра я люлее на бесилото...
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Муш-катото е задължителен аксесоар за килия в женски затвор, ще го обгрижва заедно с някоя разгонена мустаката пандизчийка.
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Папараци",продуцентите му,водещата и гостите им са клоака.Безсмислено и пошло запълване на телевизийонно време.
17
0
 
9
 
! Отговори
Нено Сенегалеца преди 6 години
Сънувала Господ а като като се събудила бай Ставри насреща!
16
0
 
10
 
! Отговори
д-р Фройд преди 6 години
Сънища с мушкато и Господ означава , молитва за мушкато
15
0
 
12
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
Айше Мейзер, чакам те с нетърпение. Твой Паблоп.п. Не носи запалки, тук има огън бол !
14
1
 
22
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
В 50 нюанса сиво?До репортерите:Време ви е да се осъзнаете и да спрете да пишете за простотията и глупостите в таяя държава, че за каквото сеговори, такова се получава. Осъзнайте се и не толерирайте простотията, като търсите сензацията в нея.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И как изглеждаше? Като Енрике Пастор или като Христо Стоичков? Или като голямата жълта ръка с 5 (а не с 4) пръста от сем.Симпсън?
12
1
 
12
 
! Отговори
КЪШ преди 6 години
Дpeмe ми на cвинcкaта опaшкa какво е сънувала мaдaм Булгapиcтaн...."Мейзер не отрече, че е възможно да е всякаква" - буахахахаха.... iSiktir от мaлoyмия вече....
11
2
 
29
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Изключително нагла жена, свикнала да постига нещата по втория начин.Напълни се България с такива, за съжаление.Затова тези като нея трябва да почнат да си получават заслуженото, а не да обясняват от национален ефик как били жертви, били снимани от грешния ъгъл и не знам какво си.
10
1
 
12
 
! Отговори
хахахха преди 6 години
Не и не, това определено ме разсмя...какви библиим сънища, мушката? Охххх не мога вече... то не беше преса, не бяха талантливи ***