Развръзката! Малката Дамла убита от близка роднина

Снощи тя е била на преглед за освидетелстване и е задържана
Обновена: 18 дек 2017 09:03 | 18 дек 2017 08:32,
40

Разследването на ужасяващото убийство в Момчилград, където трупът на 7-годишно момиченце беше открит от майка му в дома им, е почти към своя край.

Основната версия, по която работят разследващите, е убийство от близка на семейството, обясни пред Bulgaria ON AIR журналистът от "Родопи 24" Илхан Андай.

Още по темата

Снощи близка на убитото дете е била прегледана в спешното отделение на болницата в Кърджали. Освидетелстването от лекар се прави на лице, което трябва да бъде задържано. Така се прилага Законът за изпълнение на наказанията и задържането под стража.

"За разследващите почти няма въпросителни по случая и той на практика е разрешен. Когато започне съдебният процес, казусът ще бъде или затвор, или психиатрична клиника. Тук вече става въпрос за степенна на умопомрачение, поради което може някой да посегне на най-близките си", посочи той в ефира на "България сутрин".

По думите на Андай майката е знаела коя е убийцата, и е насочила разследващите. Очаква се официални обвинения да бъдат повдигнати към конкретен човек днес, между 10-11 часа.

В Момчилград от Турция се прибраха братът и вуйчото на момиченцето, днес се очаква да се прибере и бащата от Белгия.

Случаят разтърси градчето и местните жители настояват да бъде разрешен възможно най-бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
Не е същия случаят преди 6 години
До СТАРА ЗАГОРАЖената от Поморие я небедиха. И там бяха замесени близки, но бяха с дебели връзки и много пари и затова спретнаха цирка, дето в стаичка 2 на 3 търсиха трупа на детето и не го откриха. И с куче търсиха и то не го открило, старо било и накрая като арестуваха жената хоп, намериха трупа под леглото ѝ. Да ти звучи достоверно? Тук историята явно е друга.
26
1
 
4
 
! Отговори
СТАРА ЗАГОРА преди 6 години
БОГ ДА ГО ПРОСТИ ТОВА НЕВИННО ДЕТЕ УБИТО ОТ БЛИЗЪК ЧОВЕК. Спомням си подобен случай в Поморие жена уби дете и го пъхна под леглото и спокойно е спала отгоре на същото легло. Страхувам се да живея в тази държава, всеки ден убийства, наркомани, ***, ***, ***, психясали хора и скапано управление. ОТГОВОР - НЯМА ВЕЧЕ ТАКАВА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА !
25
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Закриха психиатрични клиники и сега психопатите са навсякъде. И нищо не можеш да им направиш.
24
2
 
21
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 19 Това че детето е било "насилено" е рожба на " обективната" журналистика.Най мразя адвокати и журналисти.
23
4
 
10
 
! Отговори
до17 преди 6 години
Никога няма да гласуват нещо различно , защото противоречи на европейските ценности.ТЪПИЗЪМ. , та дрънка.
22
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо държавата им се бърка в културните особености???
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Законът трябва да се промени и да лови такива като тази. Сега ако си ненормален по закон не ти правят нищо.Все пак и лудите имат някакво съзнание и повярвайте ми знаят сега, че са недосегаеми.И аз имам роднина жена, която първо уби майка ни, после заплашва мен. Как се живее така? Разбира се за смъртта на майка ми никой не беше осъден, защото там трябваше следствие и убийцата като роднина да се съгласи да се направи аутопсия. Тя не се съгласи. България е държава на абсурда. На тоталният абсурд.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това беше ясно и без разследване........
19
2
 
2
 
! Отговори
разяснение към 23 преди 6 години
звездичките. - па..ра..зит
18
1
 
14
 
! Отговори
Гого до Агджата - 20 преди 6 години
А дали това няма да е най-справедливо , след като няма смъртна присъда у нас ? Индивид , който е отнел човешки живот НЕ подлежи на превъзпитание, зверското в него остава. В затвора е *** за цял живот, при коетое обществено безполезен.
17
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В МВР сега ще я БИЯТ докато не каже че тя е убила детето ЗА ДА ОТЧЕТАТ ДЕЙНОСТ
16
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АгджатаАко истинският виновник не е психично болен, наистина трябва да се действа така, както казваш ти!Законодателството ни днес е прекалено меко спрямо най-отвратителните престъпници.Бог да прости малката невинна душа.
15
13
 
14
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Сега като се върне бащата ще играе ножа. Така е по тези ширини.
14
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали някои сайтове писаха, че детето е било и насилено?Фалшива новина ли е било или някой се опитва да прикрие истинския извършител, като прехвърля вината върху болна жена?Каквото и да се е случило, мир на праха на детето, дано Господ да го утеши и да е добре там, в Отвъдното.Който е виновен, да си получи заслуженото!
13
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТурчинМного турци от държавата Турция работят в Германия, милиони са. Семействата на много от тях са си в Турция. Гурбетчиите действат така, както налага нуждата. Никой не се дели от най-близките си просто така, за кеф.Най-правилно е сега да кажем Бог да прости невинното дете и дано занапред да не се случват други такива трагедии.
12
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какво още трябва да се случи, та законотворците ни да измислят и гласуват адекватен закон относно третирането на душевно болни хора!Колко ли такива са на свобода, опасни и за близките си, и за непознатите, и за самите себе си!
11
7
 
8
 
! Отговори
Do Turchin преди 6 години
Dr Ahmed i drugi v Momchilgrad njamat li golqma razlika mejdu decata si be tapanar?
10
4
 
30
 
! Отговори
НАЙ- ГОЛЯМОТО преди 6 години
ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - УБИЙСТВО НА ДЕТЕНЦЕ!!!ДАНО наказанието НЕ БЪДЕ СИМВОЛИЧНО / по български!/!!!Дано престъпникът получи това, което е причинил!!!БОГ ДА ПРОСТИ НЕВИННОТО ДЕТЕ!!!И ЗАЩО ПСИХИЧНО- БОЛНИТЕ НЕ СЕ ЛЕКУВАТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА??????????
9
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Jalko za deteto. Takova neshto samo chovek koito ne e dobre s glavata si moje da stori, Za jalost v BG te sa mnogo. Iskam da popitam roditelite na tova milo dete Dali sa zabogateli, kak moje da se ostavi edno detence sam samichko vkashti bez pridrujitel. Vsichko moje da se sluchi ( moje da vaznikne pojar, moje da se razbolee I t.n.).Mir na Praha na detenceto.
8
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знае се вече кой я е убил, но информацията се сипва по лъжичка, заради трафик.