Пуснаха от ареста Садет, майката на убитата Дамла

Жена бе задържана, защото е оставила без надзор детето
Обновена: 21 дек 2017 13:11 | 21 дек 2017 12:45,
29
Пуснаха от ареста Садет, майката на убитата Дамла
Снимка: Facebook

Садет Муса, майката на убитата 7-годишна Дамла от Момчилград, беше освободена от ареста.

Жената откри дъщеря си мъртва в неделя сутринта в жилището им. Домът бе отключен с ключ и в него нямаше погром.

Още по темата

Садет бе арестувана и с нея бе проведен следствен експеримент. Първоначално се появиха информации, че тя е заподозряна за убийството на дъщеря си, но по-късно информацията бе отречена.

Стана ясно, че майката е в ареста по обвинение, че е оставила без надзор и грижа детето си и така го е подложила на опасност.

Вчера за убийството на Дамла бе арестуван първият й братовчед Мехмед, а днес прокуратурата обяви, че пуска на свобода Садет.

38-годишната жена престоя зад решетките от вечерта на 16 декември.

"Направена е преценка, че от доказателствата по делото не може да се приеме, че е налице реална опасност обвиняемата да се укрие или да извърши друго престъпление, поради което Окръжна прокуратура-Кърджали няма основание да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража", се казва в съобщението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Американ преди 6 години
'Баси кpeтeнитe българските чeнreтa/прокуратура - как може да арестват за убийство при липса на доказателства!?В Америка, дето била краварник спред завистниците, това е немислимо.
13
3
 
0
 
! Отговори
афера преди 6 години
Дори да е вдигала крака на племенника,той пък защо требе да се афектира така от малката ,че го е хванала в кражба?
12
1
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
Ясно е, че на много хора им се налага да си оставят децата сами вкъщи, за да отидат на работа, но е и ясно, че щом се случи такова нещо няма начин да не бъде повдигнато обвинение на майката. Дали държавата трябва да ти гледа детото, да ти осигурява бавчки, дали работиш за смешни пари е свъсем отделна тема. Аз лично не смята, че някой е длъжен да го прави, а за какви пари работиш зависи от много неща, които нямат значение в случая. Важното е убиецът да бъде хванат и справедливо осъден.
11
3
 
2
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 6 години
Пуснаха я само и само да погребе дъщеричката си. След това пак ще я задържат... Мое мнение е, въпреки че никой не ми го иска ...
10
5
 
3
 
! Отговори
h преди 6 години
БХК веднага да заведе дело в Страсбург црещу България за погазване на етническите права и свободи - кка въобще си позволяват да задържат индивид от етноса - този полицейски терор в България направо не се търпи !да се зарязват деца в ръцете на педофил е както казваше Мемед Доган - "присъщо за етноса ни"къде са ви европейските ценности бре
9
3
 
1
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
До ШЕРЛОК ХОЛМСА д-р Ватсон дали е баща на дъщеря ти и любовник на съпруга на жена ти?М?
8
3
 
17
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
До стефчо"Язък за детето че е платило заради на майка си сърбежите. *** е обичала да вдига крака на племенника си. НОрмални мюслемски обичай!"Ахмак...приказваш бе... Майката вкъщи ли е била? Май бъркаш всяка жена с жените от твоята рода!!! .. Акъла ти е толкова кът, че се очудвам как си оцелял до сега!!!
7
18
 
5
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
Язък за детето че е платило заради на майка си сърбежите. *** е обичала да вдига крака на племенника си. НОрмални мюслемски обичай!
6
10
 
9
 
! Отговори
ШЕРЛОК ХОЛМС преди 6 години
Тази история е като тази на Софи Маринова и турски сериал .Жалко за детето , няма вина тази божия душа .Няма да се учудя ако младия мемед е баща на детето .
5
9
 
60
 
! Отговори
дрън дрън преди 6 години
Абе кви са тия *** обвинения БЕ? Че жената оставила без надзор детето си и отишла на работа? За това ли я обвинявате бе! Обвинен тогава трябва да е само един-ДЪРЖАВАТА, че е принудила хората да си оставят децата, та да работят за едно парче хляб! Да не би да получаваме по 5 000 лв. заплата, та да си позволим бавачка? Просташка работа!
4
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам защо въобще я задържаха: в момент, в който тази жена изживява най-големия кошмар в живота си, да трябва да бъде държана и в ареста, само защото цацата и копоите му трябвало да отчетат някаква дейност!Държава на абсурда!
3
1
 
56
 
! Отговори
Че преди 6 години
то ако решат да задържат всички родители дето оставят децата си без надзор, в арестите място няма да остане!
2
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горката жена!Нека сега да съди всички пом иярск и медии, които я нарочиха за убийца на детенцето и!
1
14
 
25
 
! Отговори
А ЗАЩО преди 6 години
ИЗОБЩО Я ЗАДЪРЖАХА ?Трябва да ги съди за незаконен арест и +++ !!!