Мехмед го достраша от градските му, поиска да остане в ареста

Съдът го остави "на топло" за убийството на Дамла
22 дек 2017 21:38, Красимир Ангелов
17
Мехмед го достраша от градските му, поиска да остане в ареста
Снимка: Facebook

Окръжният съд в Кърджали наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" на обвинения в убийството на 7-годишната Дамла неин братовчед Мехмед Хасан.

Още по темата
Самият Мехмед е поискал да остане в ареста подари страх от саморазправа в Момчилград, каза след заседанието окръжния прокурор Желязко Стефанов.

По думите му, вече има достатъчно доказателства, които подкрепят самопризнанията на задържания. Стефанов отказа да назове мотивите за убийството или версиите за тях, по които работят разследващите, тъй като все още се събирали доказателства.

Мехмед Хасан е обвинен, че умишлено е умъртвил малолетната Дамла по особено мъчителен за нея начин.

За престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвори без замяна, уточни Стефанов, цитиран от БТА.

Адвокатът на обвинения в убийство Павел Гатев заяви, че няма да обжалва решението на Окръжния съд в Кърджали за налагане на най-тежката мярка за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Узуна преди 6 години
Е, след като той е убиеца, къде другаде може да е освен в ареста, или българския съд и прокуратура предлагат на убийците да си избират къде да ходят.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е причината за убийството на детето е без значене.Дайте го на бащата на одушеното детенце.
9
0
 
2
 
! Отговори
готин преди 6 години
ееееееееее много ще му се радват в тюрмата,за това какво е направил ще му излезе мн солено
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен парите които е търсил да краде надали са били в стаята на момичето. Какво е правил при нея ? По скоро е мислил да прави други неща и след като тя се е усетила какво всъщност иска той се е развикала и той я е удушил именно заради това . Надали казва истината - отишъл да краде ама друг път , да му се види тесен затвора сега и да бъде принцесата на всички загорели затворници
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вероятно си е намерил някой МЪЖ в затвора, на който да е послушна женичка и сега не иска да си разваля медения месец... : )))
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще се моли за по-дълга присъда, но съдът е строг, но справедлив и ще му даде минимална и в отворено общежитие.
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, дайте му доживотен без замяна. Те другите ще се погрижат за него. Чувала съм, че в затвора много обичат убийци и изнасилвачи на деца. А иначе по-добре го пуснете, те съгражданите му ще се погрижат.
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Те такива, като са ги нагрочели, да не мислиш, че стоят тихо и кротко. Чака да го ударят, ама чака подготвен. Ще стреля на месо, само като ги види тея роднини, защото знае, че го чака съото. Освен ако не искаш да има трупове по-улиците, това е по-добрия вавриант.
3
0
 
11
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Уникално заглавие,уникална журналистика!Все едно щяха да го освободят ли?Чувате ли се какво говорите?Не е искал ...това да не е концерт пожелание?
2
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го бяха пуснали под гаранция , така щяха да спестят стотици хиляди левове на държавата, след като го докопат роднините. А сега Тоя се очертава да го хранят цял живот на държавна издръжка в пандиза
1
30
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е все пак е турчин(а там водещата сила е СТРАХ)