26-годишен плевенчанин отива на съд за порнография

Мъжът разпространявал в нета видео файлове
11 яну 2018 22:25, Анисия Иванова
17
26-годишен плевенчанин отива на съд за порнография

В Плевен 26-годишен мъж ще бъде съден за разпространение на порнографски материали. Районната прокуратура приключи разследването и внесе обвинителният акт в съда, съобщиха от ведомството.

Обвинението е срещу Павлин И. за извършено престъпление за периода 18-25 август в Долни Дъбник чрез Интернет. Като потребител с IP адрес и посредством лаптоп, чрез инсталирана програма за споделяне на файлове от вид р2р - "Shareaza!2" той е разпространил 35 видео файла с порнографски материал, изобразяващи открито сексуално поведение, за чието създаване са използвани лица, които изглеждат като ненавършили 18-годишна възраст.

В обвинението е посочено, че в същия период в лаптопа е държал в различни подпапки общо 50 видео файла и 122 фото файла с порнографски материал с открито сексуално поведение, също с лица, които изглеждат като ненавършили 18-годишна възраст.

Престъплението е по чл. 159, вр. чл. 26 от НК. Предстои насрочване на делото от съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спете спокойно деца, сега ви готвят нова далавера, ще ви ударят с парите отново. Четете ли как започнаха да мъдрят "новия курс" лев-евро. Пак грабеж като 90-те години. Спете спокойно деца, властта ще се погрижи за вас и за парите ви!
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тази пробита, пропита от корупция, упрвлявана от некадърници, населявана от злобни и завистливи типове държава е ТАКА!!! Сега някой загубен ръководител на дирекция на МВР и друг смотан прокурор си оправят статистиката, като ще разкрият най-невероятното "престъпление на годината". Това, че 500 доказани и осъдени престъпника години наред се разхождат на свобода... няма проблем. Всичко в тази дупка - България СМЪ*РДИ. Цялата т.нар. власт само имитира дейност и прави далавери.
13
0
 
4
 
! Отговори
\m/ преди 6 години
Ей сега ще кача един материал с мустакатия мен и момиче приличащо на почти легален тиин. Чакам ви, ***!
12
1
 
10
 
! Отговори
Рашо преди 6 години
*** съдебна система, ще осъдят човека за нищо. Интересно как веднага са се разтичали разни "експерти" да го заловят по IP адреса а в същото време стотици телефонни измамници се разхождат необезпокоявани и никой не може да ги залови по EMAI номера.
11
0
 
17
 
! Отговори
Харалампиев преди 6 години
Ам в статията не пише, че е разпространявал порнографски материали с малолетни, а с хора изглеждащи под 18. То като гледаш излюзиониста да реже мацката на две изглежда, че я убива ама всъщност не е така. Странно е да съдиш някой, за нещо което изглежда.
10
2
 
2
 
! Отговори
pshiholaga преди 6 години
moshtni shamari za razprostranitelite na detska pornografia poda formata na prisadi samo taka ste se namalqt izvrasteniqta nad deza kato nqma kade da se vazbujdat pedofilite po malko veroqtno e da razviqt svoite fobii v deistviq
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 7 и 8 - прочетете чл. 159, ал. 1 и ал. 2. В закона не се цитира възраст. Или както се шегуват някои специалисти по наказателно право - важното е да има обвиняем, член по който да се обвини все ще се намери.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наказуемо е само ако се докаже, че в момента на снимките лицата са били под наказуемата за дейността възраст.
7
4
 
13
 
! Отговори
ее преди 6 години
селфи на калъп при мен е изкуство а не порнография и кой може да ме ограничава да си разпространявам творбите, дори и да получавам хонорари
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пичове, дори селфи на калъп да си щракнете и я качите някъде, пак сте в нарушение и подлежите на наказателно преследване за разпространение на порнографски материали. Какво искате от закон писан 1982ра.
5
2
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
aa mi to edva li ima 4ovek koito ne darji nqkoi *** film v kompa si i ako gi spodeli6 s nqkoi kvo stava6 prestupmik li
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МорскиПодсъдимото е ако снима порно клипове с лица под 18 годишна възраст и тези клипове ги разпространява. Така е по закон. Тука става въпрос за теглене и споделяне на клипове.
3
2
 
18
 
! Отговори
Морски преди 6 години
Не разбрах кое е подсъдното? Тва че разпространява порнак, а не му държи лиценза, или че е виновен че в клиповете участват младолики? Тва с участието на младолилите не го разбирам що за вид престъпление е.
2
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тпо парче е тоя. Подобни програми от типа на иДонки, иМуле, шареаза и изобщо п2п не се ползват сигурно от поне 10-12 години насам. Има начини, *** трябва малко алкъл, дето явно го няма. А нелегалните материали, за тях и бой заслужава. И други неща.
1
2
 
35
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Следвашото видео ще е "Съдийката и коня" :-D