Бежанец блудствал с 5-годишно в лагера във Враждебна

Извършителят отива на съд, грози го до 6 г. затвор
12 яну 2018 20:38, Анисия Иванова
32
Бежанец блудствал с 5-годишно в лагера във Враждебна
Архив: Булфото

Непълнолетен гражданин със статут на временно пребиваващ у нас ще бъде съден за блудство с 5-годишно дете в регистрационно-приемателен център "Враждебна" в София, съобщиха от прокуратурата.

Престъплението е станало през есента на 2014 г., по същото време в сградата на центъра пребивавало заедно със семейството си и петгодишното дете.

Според прокуратурата детето влязло в стая, където били обвиняемият и други двама души, които са привлечени за свидетели. То търсело свой приятел, но след като не го открило, поискало да си тръгне. Тогава обвинемият го придърпал към себе си и започнал да извършва блудствени действия спрямо него, на които свидетели станали и намиращите се в стаята.

След като детето напуснало стаята, съобщило на своите родители. Те от своя страна уведомили СДВР, които пристигнали на мястото. Бежанецът бил задържан, а по случая било образувано досъдебно производство.

Разследването е приключено под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура, на 12 януари 2018 г. е внесен обвинителен акт за извършеното престъпление по НК (блудство, по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст), което се наказва с наказание "лишаване от свобода“ от една до шест години.

Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане в Софийски районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
22
 
! Отговори
annybody преди 6 години
След "експедитивните" действия на СЛЕДСТВИЕТО в продължение на ТРИ години, ПРОКУРАТУРАТА се почеса зад ушото и рече - абе дай го обвиним, пък той СЪДЪТ си разбира от работата, ше си го пусне на воля по живо-по здраво!Ей, има ли чуваемост?
9
4
 
26
 
! Отговори
Жан Клод Юнкер преди 6 години
Това е просто супер, ето че ви доказателство, че ви караме да интегрирате само нормални хора, за които гарантира европейската система за сигурност. След няколко месеца като наложим задължителни бежански квоти, ще ни заобичате още повече.
8
5
 
23
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Не го закачайте, човека не е виновен, такава му е религията.
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Грози го". "6 години".Тези блудствени действия могат да осакатят душевно някого зацял живот. Срещу 6 години?Нещо не е уред с тези закони.
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Престъплението е станало през есента на 2014 г."И разбира се 4 години пълно мълчание по темата. По заръка на Брюксел.
5
2
 
13
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Ве бойте се...скоро ще има разпаряне по БГ затворите....Там ще ви накарат да се преобличате като жена с червило и да ядете една кофа с л...на. Питайте старите съкилийници.И ще гасят фасовете си в отходната цепка
4
4
 
17
 
! Отговори
НАГЛИТЕ преди 6 години
Време е наглите бежанци да страдат. Не стига че е дошъл тук като бежанец ами е и нагъл. Дайте му 10г. в БГ затвор ще го оправят и после обратно при арабеските
3
3
 
17
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
Кастрация
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извършителят отива на съд, грози го до 6 г. затворВие подигравате ли ни се бе, некадърници продажни?
1
2
 
16
 
! Отговори
Божееее преди 6 години
Ще го пребия ако го видя...пази боже