Ужилване на века! Къде е банкерката, завлякла Марто Петров с 4 млн.

Адвокатите на футболната ни легенда искат отвод на съдията по делото
19 яну 2018 11:15,
93
Ужилване на века! Къде е банкерката, завлякла Марто Петров с 4 млн.
Снимка: архив, Булфото

Личната банкерка, завлякла футболната ни легенда Мартин Петров с близо 4 млн. лева, е обявена за общонационално издирване.

Скандалът с източените сметки на бившия национал гръмна през ноември 2017-а.

Тогава той сезира прокуратурата за липсващи 3,8 млн. лв. Парите са източвани в продължение на десет години, от 2007 г. до 2017 г. от 13 негови сметки.

Още по темата

В сигнала на Петров до прокуратурата се споменава името на личната му банкерка Ирина Ч. Аткова и съпруга й.

Футболистът е категоричен, че никога не й е предоставял пълномощно за финансовите операции, а те са извършвани във време, в което той е бил извън България.

Малко след като информацията стана публична, се появиха твърдения, че Петров имал любовна афера с банкерката, която той отрече.

"Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност", каза Петров.

Междувременно адвокатите му обявиха, че са депозирали молба за отвод на съдията по делото му срещу "УниКредит Булбанк" за източване на колосалната сума.

Според тях дългогодишни отношения с трезора на Стефан Кюркчиев от Софийския градски съд означават, че той вече има формирано отношение за работата на банката.

"Личните му контакти с нейни служители, които са го обслужвали през дългогодишния му период като клиент, вероятно също са оказали влияние в тази посока", смятат адвокатите на "Футболист №1 на България" за 2006 г., изказани пред "Труд".

Въпреки тази тяхна мотивировка, съдия Кюркчиев е отказал да си направи служебно отвод по делото и е дал възможност на страните да вземат становище по този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
29
 
! Отговори
Mirko преди 6 години
Аз не мога да разбера колко наивни сте. Не си бил проверявал сметките, любовница му била. Банкерката на служба в банката му е пращала месечен отчет. Стандартна практика за големи сметки. И в чужбина е имало банкери които да се облажат, но банката е длъжна да възстанови парите моментално. После ако искат да докажат, че и Мартин е бил замесен. Такива хвърлени във въздуха приказки, че му била любовница само пред продажния български съд могат да минат.
26
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Левон хаНпърцумян да не се ослушва кат прасе в тръстика ами д авръща на Мартин парите и да си търси служителката
25
3
 
33
 
! Отговори
АБВ преди 6 години
До Анонимен 6Без съмнение си прав. Повечето от коментиращите пишат колко е глупав Петров, че си е оставил парите в УниКредит Булбанк, а не се възмущават от това, че са му откраднти парите, че УниКредит Булбанк е допуснала служител да открадне пари от клиент, че тази банка не иска да му възстанови парите въпреки, че е разполагала с тях. Абе хейтъри, къде да си държим парите, в буркани заровени в гората ли? Прав е Борисов, за думите си , че в България има много лош генетичен материал.
24
3
 
32
 
! Отговори
2+2 преди 6 години
Когато служител на фирма ощети клиент ,фирмата носи отговорност за обезщетяване на клиента.Банкова служителка окрала клиент ,а банката работодател се прави на разсеяна .Който е назначил тази дама носи отговорност за действията й.
23
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
22 бонак с тебе човека това ви казва : в България лъжите и в пресата нямат граници и никой не носи отговорност за изречени неистини - това не е нормално !!! не му е била любовница баламурник с тебе макар да си внушаваш че си тарикат щот никой не те ужилил с 3.5 млн. то немисля че си тарикат ти просто нямаш с какво да те ужилят - тук балъка си ти а човека просто е бил доверчив и е повярвал в сънародничката си и европейското ни бъдеще и на банката и на персонала и си е вложил парите при тях/нея
22
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мартине, Маритене, преди името ти се свързваше с най-бързия бял футболист, сега ще се свързва с най-големия селски балък.Сори, брат, ама кой каквото сам си направи и Господ не може да му го направи.Толкова ли не можеш да си намериш една нормална любовница, та се заплиташ с такива алчни хиени.
21
11
 
10
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
В интерес на истината, Уникредит имат най-иновативният възможен банкомат. Със сензорен екран и куп други улеснение за безкасово разплащане. Но това не оневинява тяхното безхаберие!
20
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
прекалено наивно е, за да е истина. сигурно са делнали някой лев и тая го чака по монокини на Малдивите или друг остров в океана
19
5
 
44
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Въпросът е ?-- Защо след като тази служителка е уволнена - чак след 10 месеца футболистът разбира че е ограбен и служителката отдавна не работи в банката- Или казано - банката е разбрала какво върши личната банкерка - и веднага я е уволнила- После Банката си е "траяла" с цел глупавият ритнитопковец да не се усети -- ама сега ))) Ще рухне имиджа на още една крадлива организация наречена Банка Булбанк-- Банката да връща парите и да се извинява - защото тя носи вина за нейните служители !!
18
5
 
37
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Първо е виновна банката след това Петров. Тя е била служител на банката, следователно я представлява. Сега би трябвало банката да е по загрижена за забегнатият си служител. Как е на запад няма да казвам защото ми писна, от нашата селения.
17
3
 
26
 
! Отговори
... преди 6 години
Еее то дъщерята ха хърнарцъпоряна е баш шеф на надзора от страна на БНБ дето да каже дал тати е виновен ил не е баш виновен! Ха сега ми кажете дал тати ше е виновен ил нема да е виновен! Ба си територията сме ей!!!!
16
5
 
25
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Нормална си е снимката! Нека не прекаляваме в обидите. Лошото е, че е бил достатъчно наивен да не си погледне сметките поне веднъж на година. Много странен случай. Дали Мартин казва цялата истина!
15
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде Марто пиши ги на пясъка тия пари и както един друг корифей казва... продължаваме напред!
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
давай марто ,стефчо кюркчиев ще те уреди. аз съм на принципа от жени нито един мъж не е прокопсал освен бате ваньо славков : бог да му прости.
13
12
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Погледнете го! Дали може да мисли такъв?
12
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Португалия...
11
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива пари се държат в Швейцарска банка и си теглиш когато искаш . В България колкото и да е реномирана банката работят ония 80 % нали се сещате .
10
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще й намерят пътъците.
9
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
откъде сте сигурни, че изобщо е имало "ужилване"? Чак сте го кръстили и ужилване на века?! Работата изобщо не е ясна, кой на кого е давал пълномощни и какво е пишело в тези пълномощни, какво е подписвал и т.н. След като и самата банка не казва нищо официално, аз съм по-склонен да мисля, че Петров най-вероятно и е дал някакво пълномощно, а това, че е бил такъв балък да не провери 10 години как тя го използва си е него проблем, не на банката. Сега даже и да я осъди какво от това? Парите ги нема!
8
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледнете внимателно снимката и коментарите стават излишни.Той и е позейнал като шаран.