След 24 часа на нара – 2 обвинения за Християн Гущеров

Винят го в хулиганство и неподчинение на полицейско разпореждане
23 яну 2018 14:50,
42
След 24 часа на нара – 2 обвинения за Християн Гущеров
Снимка: архив, Булфото

Софийската районна прокуратура (СРП) готви 2 обвинения на сина на бизнесмена Добромир Гущеров - Християн за боя между 2 компании в неделя.

Още по темата

Едно от тях най-вероятно ще е за хулиганство. Според полицаи Християн и хората му се сбили с друга група мъже на път към кв. "Бояна", след като слезли от колите си. Преди това е имало гонка.

Разпрата тръгнала в известното столично заведение "Домби бар", тъй като любимата на Християн плеймейтката Светлана Василева била подложена на унижение.

Ще се търси отговорност милионерския син и затова, че е отказал да се подчини на полицейско разпореждане. Той не се е съгласил да бъде тестван за алкохол и наркотици, обясняват разследващи пред „24 часа“.

Щще вчера Християн бе пуснат от ареста, след като прекара 24 часа на нара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно ми е наказанието, което ще понесе за наглостта си. Ако е нищо, значи са над закона и тази държава за нищо не става.
28
3
 
21
 
! Отговори
бай Иван преди 6 години
Дъртия гущер преди години го питаха за първоначалният капитал.Той отговори с ирония,да не го питат за първият милион....От тия червени мафиоти страда бюджета и народа.Децата им от ояждане и чалга ги избива след време на пеерастия.
27
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И независимата Темида ще го осъди на глоба равняваща се на една вечеря в домби бар!
26
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"любимата на Християн плеймейтката Светлана Василева била подложена на унижение."Как може, бе? Това нежно, мило и неопетнено девойче, да го унижават.
25
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Почти сигурен съм, че един пирон не може да забие."Мое да не мое, *** гледай какви кифлочи клати. Несправедлив е светът, а?
24
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пил, шофирал, гонка, сбиване, удряне на патрулка, неподчинение на полицейско разпореждане ... а пък СРП докато му "сготви обвинение", то ще изстине!
23
0
 
67
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
А кой шофира джипа, който удари патрулката? Не е ли синчето употребило алкохол и дрога? Синчето на комунягата и депутат от БСП Добромир Гущеров. Мръсни ***!
22
1
 
60
 
! Отговори
Бг преди 6 години
Обикмовенният човек,ако откаже да даде проба за алкохол,се приема ,че е пил и му се налага най-тежкото наказание.Като гледам в какво го обвиняват искат леко да му се размине!!!
21
2
 
54
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
Добре бе гущер, че си падаш само по леки жени е ясно, ама защо ти трябва да се жениш за тях бе човек?!! Избърши се, направи си кефа и им бий камшика! Защо ти е да се жениш за пaчaвpи, който после да те разнасят и да те излагат още повече?!
20
2
 
50
 
! Отговори
доган преди 6 години
тоя прилича на пеевски,всички милионерчета са по 200 кила,не могат да си видят ташаците
19
1
 
58
 
! Отговори
гефк преди 6 години
Интересно ми е това прасе ако си направи тест за интелигентност, какъв ще е резултата... Почти сигурен съм, че един пирон не може да забие.
18
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не мога да разбера защо като си фрашкан с кинти трябва и да си 200 кила....
17
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иде следващото поколение. Първото поколение много се труди да граби. Второто поколение вече иде на чисто, изметено и изпрано и почва да цапа.
16
0
 
56
 
! Отговори
TurboX преди 6 години
Как не е продънил този нар с туловището си?Не е унижение това да назовеш професията,в която се изявява тази жена.
15
2
 
50
 
! Отговори
Станчо Хея преди 6 години
Давайте го у софийскио пандиз тоя.Ще го любя секи ден.Докат припадне.
14
0
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баща му е милионер от началото на 90-те, а тогава само най-"честните" и "почтенни" хора успявахе да правят бизнес в България.ПС: Дано им приседне на всички подобни мутри някой ден.
13
0
 
56
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ама тоя може ли да се бие бе. Аз като го гледам си е жив пример за почитател на истанбулската конвенция. Тая май му е само за параван. Нищо чудно, че е толкова неприятен. И пак няк'во чалга заведение. И това ако е "елита на нацията" мани бегай.
12
8
 
39
 
! Отговори
Фен на Нинова преди 6 години
Ааа, щом баща му е от бесепе, значи е заботял чесно. В бесепе няма престъпници, те са единствената алтернатива на тиквата, гласувайте за тях.
11
1
 
35
 
! Отговори
BASI MAMATA преди 6 години
По двете *Обвинения* може да получи общо - 140 лева за двата акта , ако съда не го оправдае .
10
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОВА ***, НАРКОМАН, ПОБОЙНИК, ХУЛИГАН, ТЪРТЕЙЧЕ, ЛИГЛЬО, ЗАЩО Е ПУСНАТ ОТ АРЕСТА, А НЕ ГО ОСЪДЯТ ЗА ВСИЧКИ ТИЯ БЕЗБРОЙНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ?ТОВА ПОЛИЦИЯ, СЪД, ПРОКУРАТУРА ПОДИГРАВАТ ЛИ СЕ СЪС ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!И ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ СЕ ПУСКАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ АРЕСТА, ЗА ДА НАПРАВЯТ ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ?