Денис, убиецът на клошаря, не съжалява! Нападал и преди

Съучастникът му - в дом за деца, извършили престъпления
24 яну 2018 14:25,
242

Снимка: Булфото

Денис Живков, 14-годишното момче, което бе обвинено за жестокото убийство на бездомник във Варна, е нападал възрастни хора и преди. Това става ясно от справка на Детска педагогическа стая.

Агресията на тийнейджъра към жертвите му е била безпричинна. За новите случаи ще се събира допълнителна информация, съобщи "Дарик".

Момчето не е изразило и съжаление за строеното, след като е било задържано от полицията.

Още по темата

Тялото на клошаря бе открито  в района на пазара във варненския квартал "Владиславово". На 16 януари мъжът се скарал с момчетата, които на следващия ден го пребили.

На 20 януари тийнейджърите се върнали и отново нанесли жесток побой над Красимир, който се оказал фатален за него. Аутопсията показва, че смъртта му е настъпила вследствие тежка черепно-мозъчна травма.

Починалият е и със счупени ребра, причинили разкъсване на вътрешните му органи.

Днес Окръжният съд във Варна остави Денис зад решетките.

Най-тежката мярка бе наложена след като от прокуратурата обясниха, че престъплението е извършено с изключителна агресия, бруталност и жестокост.

В съдебната зала Денис заяви, че иска да види майка си и баща си. Неговият защитник поиска момчето да бъде пуснато под домашен арест. От прокуратурата обаче обясниха, че родителите не са упражнявали достатъчно добър контрол над детето.

Съучастник на Денис е 13-годишно момче, което по закон не може да носи наказателна отговорност.

То е в дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни извършители на престъпления.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гласоподавателите на ГЕРБ, време е вече да изчистим ***.ГЕРБ-корупция, схеми, кражби, източване на еврофондове, лъжа, убийства, всичко това благодарение на ГЕРБ.
83
4
 
25
 
! Отговори
случаен преди 6 години
отхвърлихме ценностите на религиите,сещаме се за тях само по празниците и ето ги резултатите и по-лошо ще става,какво поколение идва плаче ми се от тези *** ценности...
82
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Денис не е турско име.На турски е Дениз - море и се използва и за мъжко и за женско име.Но Денис не е турсо име.
81
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 77 За какво възпитание говорим в среда, където скандалите и побоите са нещо нормално и с това расте всяко дете. Кражбата и лъжата са начин на съществуване. Още: неграмотност и насилие над всичко по-беззащитно от теб. До някоя и друга година тумби от такива ще нахлуват в домовете ни и ако законът продължава да ги пази, ще стане страшно.
80
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От сега му личи-роден престъпник.Този ще направи и други убийства ако го оставят на свобода.Безмозъчно същество,без нормални човешки чувства.
79
1
 
37
 
! Отговори
Непукист е, защото преди 6 години
някой адвокат вече му е обяснил каква може да бъде присъдата и колко НПО-та ще се вдигнат, за да убедят света, че е виновен не той, а държавата, защото не му е осигурила наготово всичко, което му е нужно според неговите капризи и изисквания, виновни са от МОН, че не са го възпитали, виновни са българите, че не дундуркат достатъчно етноса на момчето и накрая нищо чудно да апелират за условна и от бюджета да му се изплати компенсация за това, че не му е обръщано достатъчно внимание докато е раснал
78
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решението е едно и то е в завод Камбана
77
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е голям непокис даже и не съжалява за стореното.
76
2
 
20
 
! Отговори
Дете? преди 6 години
Гимназистите не изглеждат толкова зрели.Зрелостта се изразява не само в степента на физическо и умствено развитие, но и в осъзнаването й.Усърдно учещите тийнове придобиват такова самоуверено изражение и самосъзнание за зрелост на 19 г.,когато получат дипломи за средно образование.На 17-18 г. те съзнават, че все още много не им достига,за да се считат дорасли до зората на зрелостта.Този на снимките осъзнава,че е вече завършен индивид, научил е каквото ще му е нужно в живота и вече го практикува
75
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Денис Живков.....голяма рода ,престъплението им е в кръвта да знайш на тея.И никога не са виновни за нищо,даже и обвиняват.
74
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С право всеки един от пишещите тук се възмущава...и си задавам и такъв въпрос. Ако е факт Ювеналната юстиция какво правим от децата ни... да не допуснем грешката да възпитаме подобни жестоки екземплри...които биха посегнали или на нас или на живота си?!..ако притесненията са ми неоснователни, моля да ме поправите.
73
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тука някои глу.паци се скъсаха да обясняват как момчето не било шведче а българче. Нека им е хак сега!
72
1
 
50
 
! Отговори
77 преди 6 години
Не, просто убийците и техните "родители" дето не упражнявали контрол, трябва да ги пребият по същия начин докато свършат като клошаря.И по принцип трябва да се прилага "зъб за зъб, око за око".Каквото престъпляние извърши някой от тази етническа група, трябва точно същото и по същия начин да му се повтори и на него.Те само от това разбират и така ще се постяват където им е мястото.Няма как на такова полу-животно да му се прилага възпитание и убеждение, защото животно не разбира от това.
71
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въййй ми чи той изписан кат примадона,язък за убавуто момче.Ся шъ стани зян.
70
2
 
23
 
! Отговори
? преди 6 години
Момчето не е изразило и съжаление за строеното - какво е построил?
69
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 3 до 10 години? А после? Вижте му гнусната, нагла физиономия на това ***, завършен психопат и убиец, ще излезе и ще убие още някой, и пак.. И кой ще го издържа цял живот това ***? Варна на простест!
68
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цяла армия от милиционери охранява тоци черен дриш. Льо!Това ли им е тежката работа на дебело.ерковците?
67
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До аз-ътОНЗИ Е БИЛ НАД 18 ГОДИНИ!!!НАЛИ ПУБЛИЧНО ОБЯВИХА , ЧЕ УБИЕЦА НА МОМЧЕТО ОТ БОРИСОВАТА ГРАДИНА МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ САМО 5 ГОДИНИ ЩОТО БИЛ НА 17 ГОДИНИ КОГАТО ИЗВЪРШИЛ УБИЙСТВОТО!!!
66
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТРЯБВА ДА ИМА ПРОМЯНА В ЗАКОНА!!!!НЕ МОЖЕ ДА Е НАКАЗАНИЕТО ЗА УБИЙСТВО САМО 5 ГОДИНИ ЗА ЛИЦА ОТ 14 ДО 18 ГОДИНИ!!!ТРЯБВА ДА НЕ НАПРАВИ ПРОТЕСТ!!!
65
1
 
56
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
МНОГО ИСКРЕНО ВИ СЪВЕТВАМ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА!Преди 7-8 г. едно момче малко по-голямо от тоя, от Варненското село Тръстиково уби човек на селото си. Пак умишелно. Ниви, отмъщение, селска история в общи линии. Независимо че момчето признава - Варненския съд му шибна ако не се лъжа 18 г. Но момчето беше БЪЛГАРЧЕ ! Айде на бас, че този няма и до 10 г. да стигне даже. Пари залагам !!!За кво да седя тука ?!!