Денис, убиецът на клошаря, не съжалява! Нападал и преди

Съучастникът му - в дом за деца, извършили престъпления
24 яну 2018 14:25,
242

Снимка: Булфото

Денис Живков, 14-годишното момче, което бе обвинено за жестокото убийство на бездомник във Варна, е нападал възрастни хора и преди. Това става ясно от справка на Детска педагогическа стая.

Агресията на тийнейджъра към жертвите му е била безпричинна. За новите случаи ще се събира допълнителна информация, съобщи "Дарик".

Момчето не е изразило и съжаление за строеното, след като е било задържано от полицията.

Още по темата

Тялото на клошаря бе открито  в района на пазара във варненския квартал "Владиславово". На 16 януари мъжът се скарал с момчетата, които на следващия ден го пребили.

На 20 януари тийнейджърите се върнали и отново нанесли жесток побой над Красимир, който се оказал фатален за него. Аутопсията показва, че смъртта му е настъпила вследствие тежка черепно-мозъчна травма.

Починалият е и със счупени ребра, причинили разкъсване на вътрешните му органи.

Днес Окръжният съд във Варна остави Денис зад решетките.

Най-тежката мярка бе наложена след като от прокуратурата обясниха, че престъплението е извършено с изключителна агресия, бруталност и жестокост.

В съдебната зала Денис заяви, че иска да види майка си и баща си. Неговият защитник поиска момчето да бъде пуснато под домашен арест. От прокуратурата обаче обясниха, че родителите не са упражнявали достатъчно добър контрол над детето.

Съучастник на Денис е 13-годишно момче, което по закон не може да носи наказателна отговорност.

То е в дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни извършители на престъпления.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
EI TUKA FNOGO RASIZAM I KSENOFOBIA BRE E VI POSO MANDARE A VAFEN KULIO
123
1
 
4
 
! Отговори
ихалу преди 6 години
този *** ще си намери майсторите, ще бъде поставен там където му е мястото.
122
4
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
престанете да пишете простащини,нападението не е без причина,а за разпределението на пазара,респективно кой да прибира повече отпадаците от кофите за ***,налице са икономически интереси и затова човека е бил убит защото е пречел,няма никаква разлика със убития от велико търново и настоящия случай,просто нивата са различни,целите едни и същи.
121
1
 
10
 
! Отговори
The Mainak преди 6 години
Пфф.. туй ще е някакъв бедно лайне от долния род, които се наричат "tsigani" (не за всички имa и добри хора), още си пие млякото, пък ще ми убива.. Дай го на нас па ще види какво е брутално насилие.. сложете го на до животен затвор не ни трябва такива ***
120
1
 
9
 
! Отговори
Яве преди 6 години
"момче"? "Момче"? "МОМЧЕ"? Нещо да бъркате журналята?
119
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дасикане-рома също се разделят на множество подгрупи. Това са например бургуджиите, джамбазите, тужарите и т.н. Сред тях са налице слаби тенденции към българеене, но някои групи съхраняват с гордост ромското си самосъзнание и традиции (Напр. част от бургуджиите в Шуменско се наричат "парпул-рома" - "истински роми").
118
1
 
25
 
! Отговори
Истанбул преди 6 години
Да ходи в затвора да размишлява над понятието *** !
117
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До IraЕ какво да крадеш като никой няма нищо и за какво да убиваш като всички умират от глад така или иначе.
116
3
 
28
 
! Отговори
Ira преди 6 години
До АнонименНещо бъркате. В" комунистическото общество" децата ходеха на училище с ключа от вкъщи на врата. Да стане нещо като кражба или убийство, немислимо. Тези герои тук са продукти на следващата епоха, без ред, без възпитание, и , когато някой не ти хареса, просто го убиваш.
115
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така са го възпитавали родителите му, които са родени и израстнали в комунистическото общество на Правешкия Тодор !Ето го резултата от това комунистическо възпитание.
114
2
 
22
 
! Отговори
Диана Герова преди 6 години
Чудя се защо не върнат смъртното наказание. Такива го заслужават.
113
6
 
5
 
! Отговори
Reptile преди 6 години
Типичният избирател на БКП / ДПС- мангъсър. Сега плачкат за нова ТРОЙНА, щото паричките от КТБ са на привършване.
112
1
 
33
 
! Отговори
1914 преди 6 години
Има късмет,че е на 14. Бедна му е фантазията,какво го чака в живота с това отношение. Рано или късно ще уцели точните хора.
111
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или пък да вземем някой друг милиард за интегрирането им.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
110
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е да се направят наказателни отряди и да се вземем правосъдието в наши ръце, да изчистим тази *** от лицето на земята.
109
9
 
30
 
! Отговори
икономист преди 6 години
Сега всички си задават въпроса, как може да съществуват такива безкруполни животни, които могат да пребият възрастен човек? Обаче, не знам защо никой не си задава по-важния въпрос, защо изобщо се допуска да има бездомни хора в 21-ви век? Въпросът за бедността, мисля че е по-важен дори от въпроса за ширещото се насилие напоследък. Отговорът на този въпрос, се корени в естеството на икономическата система, в която всички ние живеем - капитализмът! Тази система е човеконенавистна!
108
3
 
11
 
! Отговори
български съдя преди 6 години
невинен. следващото дело моля
107
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спомняте ли си за 11-годишната Никол Йончева и убиеца й 15 г Иван Иванов за когото се твърдеше че със специални нужди ,какво стана с с случая а? И той като този със същият цвят беше...Може и този да е със специални нужди...то "дИтето е кротко и добро" .мдааа
106
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ман.галчето зализано с модерна прическа, нови дрехи и напомпано самочувствие.Не бие и убива от глад, а за да демонстрира сила и самочувствие. Доживотен затвор и бачкане до припадък за такива ***, защото ги пускат след няколко години и отново вършат престъпления!
105
11
 
41
 
! Отговори
Кой не скача преди 6 години
Ще търсите вие команизума, ама ще намерите гелосани малолетни мунгули, убиващи родителите ви за забавление. Продадохте рода си за банан и западна бракма. Проклети да сте вие и чалга изчадията ви.