12 г. строг затвор за баща, блудствал с дъщеря си

Ахмед Юмер твърди, че не си спомня за стореното
31 яну 2018 14:50,
39

Снимка: Булфото

12 години зад решетките наложи Силистренският окръжен съд наложи днес на 50-годишния Ахмед Юмер от силистренското село Окорш за това, че е блудствал с дъщеря си.

Сигналът е подаден от момичето през пролетта на миналата година, когато е била 13–годишна, пише "24 часа".

Няколко месеца по-късно Ахмед е задържан и обвинен за това, че е извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление. Още при задържането той е признал, че няма спомени за случилото се, тъй като употребил голямо количество алкохол, но приел да е извършил престъплението, след като дъщеря му твърдяла това.

Силистренския окръжен съд присъедини към настоящото ефективно наказание и неизтърпяна присъда от 2 месеца и 10 дни. Уважен в размер на 5000 лева е бил и гражданският иск.

Сегашното му престъпление се води като тежко умишлено и се отличава с висока степен на опасност, тъй като жертвата се е намирала в родствени отношения и състояние на зависимост от него.

Наказанието, което предвижда законът, е от 5 до 20 години лишаване от свобода. Обвинението държеше Ахмед да получи максимална присъда, но тъй като делото срещу него се гледа при условията на съкратено съдебно следствие и наказанието му е редуцирано с една трета.

Осъденият изтърпявал присъда във варненския затвор за измама. От 13 май до 18 май 2017 г. бил пуснат в отпуск от затворническото общежитие във варненското село Разделна.

Заедно с дъщеря си от втория си брак – пострадалото момиче, отишли на гости в дома на първата му съпруга, от която имал други деца. 50-годишният мъж поискал родната му дъщеря да отиде в неговата стая и тогава блудствал с нея.

В разпита си детето посочило, че сексуалното насилие на баща му е започнало отпреди две години чрез използване на положението на зависимост и надзор над дъщеря си.

Близки до семейството коментират, че другите му две дъщери са побързали млади да се оженят, за да избягат от мераците на баща си.

В момента най-малката е настанена в приемно семейство – това на леля си (сестра на бащата). По непотвърдена информация обаче има опити от страна на свакото за сексуално посегателство над момичето. Ако това бъде доказано, социалните служби ще преместят детето и отново ще се завърти правосъдната машина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
15
 
0
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 6 години
До Turkish/Gypsy jobШшш ЕЙ
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С какъв мозък е този бе? Ако изобщо има такъв? Да посегнеш на родната си дъщеря! Ако беше доведена можеше да го разбере човек ама на кръвната си дъщеря ето това няма как да го разбера. Трябваше да и направи бебе и идилията щеше да бъде пълна! Колкото и пиян да е бил няма никакво оправдание. Турските роми не признават рода всичко под ножа. Те се омъжват и женят и за първи братовчеди-ки а по най новите им разбирания и баща и дъщеря. Изкрейзили индивиди!
6
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аспарухови традиции....
5
13
 
2
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Като не е имало ceкc, що сте го толко наложили
4
0
 
21
 
! Отговори
Turkish/Gypsy job преди 6 години
"Хубава" работа, АМА...
3
0
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
След приемането на ИК ще си смени социалния пол и ще го пуснат като политически затворник- обучавал е новото поколение !
2
2
 
25
 
! Отговори
трявбат лагери преди 6 години
трудови лагери и трудови войски за такива. Без храна, да бачкат докато мърдат!
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо като при тях това си е нещо нормално