12 г. строг затвор за баща, блудствал с дъщеря си

Ахмед Юмер твърди, че не си спомня за стореното
31 яну 2018 14:50,
39

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

12 години зад решетките наложи Силистренският окръжен съд наложи днес на 50-годишния Ахмед Юмер от силистренското село Окорш за това, че е блудствал с дъщеря си.

Сигналът е подаден от момичето през пролетта на миналата година, когато е била 13–годишна, пише "24 часа".

Няколко месеца по-късно Ахмед е задържан и обвинен за това, че е извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление. Още при задържането той е признал, че няма спомени за случилото се, тъй като употребил голямо количество алкохол, но приел да е извършил престъплението, след като дъщеря му твърдяла това.

Силистренския окръжен съд присъедини към настоящото ефективно наказание и неизтърпяна присъда от 2 месеца и 10 дни. Уважен в размер на 5000 лева е бил и гражданският иск.

Сегашното му престъпление се води като тежко умишлено и се отличава с висока степен на опасност, тъй като жертвата се е намирала в родствени отношения и състояние на зависимост от него.

Наказанието, което предвижда законът, е от 5 до 20 години лишаване от свобода. Обвинението държеше Ахмед да получи максимална присъда, но тъй като делото срещу него се гледа при условията на съкратено съдебно следствие и наказанието му е редуцирано с една трета.

Осъденият изтърпявал присъда във варненския затвор за измама. От 13 май до 18 май 2017 г. бил пуснат в отпуск от затворническото общежитие във варненското село Разделна.

Заедно с дъщеря си от втория си брак – пострадалото момиче, отишли на гости в дома на първата му съпруга, от която имал други деца. 50-годишният мъж поискал родната му дъщеря да отиде в неговата стая и тогава блудствал с нея.

В разпита си детето посочило, че сексуалното насилие на баща му е започнало отпреди две години чрез използване на положението на зависимост и надзор над дъщеря си.

Близки до семейството коментират, че другите му две дъщери са побързали млади да се оженят, за да избягат от мераците на баща си.

В момента най-малката е настанена в приемно семейство – това на леля си (сестра на бащата). По непотвърдена информация обаче има опити от страна на свакото за сексуално посегателство над момичето. Ако това бъде доказано, социалните служби ще преместят детето и отново ще се завърти правосъдната машина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви е срам *** нещастни!!!Как може да има такива хора
27
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ти не познаваш История на България тръгнал си мнение да даваш , бягай да четеш в гугъл за Борис I по точно за Покръстването да разбереш какъв си що си като Ген въобще
26
1
 
3
 
! Отговори
Стоян Динков преди 6 години
До онфоВсички сте едни и същи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е тук новината?! Кръвосмешението не само, че е разрешено в Исляма, но е и поощрявано!.В исляма е забранен брака до четвърти братовчеди, докато в християнството може и с първи. Това е истината.
24
2
 
14
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Ахмед Юмер от силистренското село Окорш за това, че е блудствал с дъщеря си...=======Къде е тук новината?! Кръвосмешението не само, че е разрешено в Исляма, но е и поощрявано!
23
5
 
8
 
! Отговори
ром преди 6 години
Стига с тези измислени стереотипи и изтъркани мантри за етносите в Бг.Подобни извратени индивиди е имало, има и за съжаление ще има във всяко общество.Примери за това колкото щете и далечното историческо минало, и днес.Най-честите и резонансни престъпления от подобен характер са били извършвани в "цивилизована" западна Европа и особенно в САЩ, но за тях разбира се "срамежливо" си мълчим.
22
6
 
2
 
! Отговори
онфо преди 6 години
За разлика от ислямизираните ни Роми християнизираните ни Роми още 863 г. биват християнизирани от Византия при Борис I
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е негова дъщеря а от друг мъж , така че нормално е при Роми да се възползват от такава ситуация
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българоромски анджаклами. В Анадола такива ги трепят.
19
1
 
2
 
! Отговори
дЗурла преди 6 години
Я гледай ти тва Християнизирано ромче и тука коментира аве ти по всички Статии тука бе
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромско - андолска ***.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Досущ скандинавски семеен ***, но при нас ще се прояви в искане на финансова помощ според Истанбулската конвенция. Не знам защо някои хора наивно очакват масов референдумен отпор срещу конвенцията.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
подготвял е за родилното и за социални помощи, но не се разбрали.
15
3
 
9
 
! Отговори
88 преди 6 години
Така повеляват тypсkо-ромските обичаи. Ако него сте тръгнали да съдите, то всичките трябва да ги натикате по занданите.
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сбъркал е територията. Тук за такива неща съдят, а в анадола поощряват.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турските роми не признават рода всичко под ножа. Те се омъжват и женят и за първи братовчеди-ки а по най новите им разбирания и баща и дъщеря. Изкрейзили индивиди!.А с българските роми какво е положението?
12
2
 
5
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Горкото дете да осъди държавата в Страсбург, че са му възпрепятствали човешките права осъждайки го на 12г.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като са тръгнали да проверяват дали ще проверят оня с петте жипа няколко.коли и т.н то ажеба не завиждам *** искам даго питам как забогатя като аз съм с една и тя сега създава ядове а тои за тия години сигорно е пестил от закуски ми мие длъжник и откъм клиенти и откъм пари маи
10
0
 
18
 
! Отговори
Евро-тиквеник преди 6 години
Незабавно да го освободите нарушавате му правата и културните особености, ксенофоби и расисти недни.
9
1
 
9
 
! Отговори
Вяра преди 6 години
Особености на етноса... Ама ние и такива си ги харесваме и си ги отглеждаме, изхранваме, обгрижваме. Да са ни живи и здрави, да се плодят и множат, да има кой да гласува на избори.