Кристиян Московски – причинена по непредпазливост смърт на дете!

Национална следствена служба поема разследването на инцидента на Боровец
7 фев 2018 12:07,
208
Кристиян Московски – причинена по непредпазливост смърт на дете!
Снимка: Reuters

Прокуратурата на Република България съобщи, че от днес Националната следствена служба разследва инцидента на курорта Боровец, при който загина сина на транспортния министър Ивайло Московски.

От обвинението допълват, че досъдебното производство е за причинена по непредпазливост смърт на Кристиян Ивайлов Московски – престъпление по чл.122 ал.1 Наказателния кодекс ( който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до три години – бел.ред.).

Още по темата

Разследването е по случая е образувано още на 2 февруари, в деня на злополучната трагедия, отнела живота на 4 годишното момченце. Разследващ полицай от ОД МВР София е направил оглед на местопроизшествието - землището на курортен комплекс "Боровец", област София.

Първоначалните и неотложни действия са докладвани на Окръжна прокуратура - София, под чието наблюдение е започнало и се води досъдебното производство, пишат от държавното обвинение.

В хода на производството са извършени пет огледа на местопроизшествието, разпитани са седем свидетели, изготвена е съдебномедицинска експертиза на труп, изискана е справка от КАТ при ОДМВР София.

По делото следва да бъдат разпитани голям брой свидетели и да бъдат назначени множество съдебни експертизи и други действия по разследването, част от които изискват и специфични знания за разрешителния режим и правилата за ползване на моторни шейни, заключават от прокуратурата.

Към момента версията за смъртта на Кристиян е сведена до: неравност на трасето, по която е минала моторната шейна на Московски, на която се е возило малкото дете.

Неофициалната информация е, че двамата са били на шейната, която най-вероятно се е ударила в дърво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
52
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Само да попитам: на същата статия в дир защо не са разрешени коментарите? Да не би да е защото дир по някакъв начин искат да възпрепятстват коментарите по повод Московски?
70
40
 
22
 
! Отговори
Край преди 6 години
Хората не бива да наказват вече жестоко наказания от Господ човек. Какъв е смисъла да съдиш човек, които е загубил детето си.
69
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аутопсията ще покаже, от какво е починало детето.
68
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На колко промила е бил? Не пише. На всеки уред пише: "Преди употреба прочетете упътването". В упътването на шейната пише, че не предназначена за деца под 6 години.
67
8
 
32
 
! Отговори
ПП ГЕРБ преди 6 години
Един за всички, вдички за московски!
66
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Законно ли е да се вози дете на 4 години на моторна шейна? За колите има изискване децата да се возят на специални детски седалки! На моторната шейна има ли специално обезопасяване или се разчита човека да се държи сам? Ако е така дете на 4 години може ли да се задържи? Това е първото което трябва да се уточни.
65
47
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За дежурните тролченца това е като манна небесна :) мали колко копейки ще заработят :)
64
2
 
6
 
! Отговори
рязани бургии преди 6 години
Ще има от сърце
63
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега Тиквата се скатава и чака да разбере дали трябва да се отърве от горещия картоф. Все пак престъпник му е председател на партията, противоконституционен депутат членува в нея, какво ще е и един убиец да е министър.
62
4
 
29
 
! Отговори
До 63 за сега преди 6 години
В такива трагични моменти, най добре е да не намесваме хора!Има по-лежерни варианти-например виновно е дървото.Как- ами паднало, когато минавала шейната. Защо-изгнило или версия за атентат-подрязано...Иначе да затвориш човек, заради такъв нелеп инцидент е глупаво, все пак той трябва да се грижи за другото дете и семейството(и партията).Съвестта в такива случаи е Големия Съдник.
61
43
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените *** са се подмокрили виждам. Класика.
60
1
 
57
 
! Отговори
А преди 6 години
"Към момента версията за смъртта на Кристиян е сведена до: неравност на трасето, по която е минала моторната шейна на Московски, на която се е возило малкото дете." Нито дума за проба за алкохол на водача на шейната, за нарушени правила за ползване на шейната... Нищо!!! Виновно е трасето. А когато по пътищата осеяни с дупки, ями, бабуни гинат хора, виновни са самите те /несъобразена скорост/. Е, докога бе ГЕРБ, докога ще делите обществото на власт имаше и простосмъртни. И са, ко праим.
59
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самозабравили са се до такава степен, че Бог започна да ги наказвата. Кой ли ще бъде следващ се пита? Дано да е *** падишаха от Банкя, да въздъхне България и се отърси от този ***.
58
3
 
36
 
! Отговори
Неам нерви преди 6 години
Герберастияя
57
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е Московски да е действал без мисъл. Тиквата такива търси за партията си- да са по-прости от него, че да е като едноок цар в царство на слепци.
56
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То за да се прояви предпазиливост се изисква интелект, какво липсва при гербавите.
55
3
 
42
 
! Отговори
БГ съдия преди 6 години
Да се отсече дървото, в което са се блъснали, а моторната шейна да се натроши на парчета. Те са виновни.
54
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Неофициалната информация е, че двамата са били на шейната, която най-вероятно се е ударила в дърво."Явно в момента търсят кого да качат на шейната на мястото на Московски, срещу солидно заплащане на семейството на тоя дето ще опере пешкира. По мафиотската схема (все пак става дума за герб).
53
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно каква ще е присъдата за разследващите нещастници?!
52
4
 
45
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 6 години
"Не народ, а ***!" - Това са българите. Едно глупаво стадо от овце, седящи на диваните и мрънкащи ,но никога на улицата. Искат промяна, а като дойде време за избори не гласуват. Искат промяна, а като трябва да са на улицата са вкъщи. Срам ме е вече да се нарека българин, защото българин е символ на овца, вярваща на овчаря Бойко. ОВЦЕ - СЪБУДЕТЕ СЕ!!!