Кристиян Московски – причинена по непредпазливост смърт на дете!

Национална следствена служба поема разследването на инцидента на Боровец
7 фев 2018 12:07,
208
Кристиян Московски – причинена по непредпазливост смърт на дете!
Снимка: Reuters

Прокуратурата на Република България съобщи, че от днес Националната следствена служба разследва инцидента на курорта Боровец, при който загина сина на транспортния министър Ивайло Московски.

От обвинението допълват, че досъдебното производство е за причинена по непредпазливост смърт на Кристиян Ивайлов Московски – престъпление по чл.122 ал.1 Наказателния кодекс ( който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до три години – бел.ред.).

Още по темата

Разследването е по случая е образувано още на 2 февруари, в деня на злополучната трагедия, отнела живота на 4 годишното момченце. Разследващ полицай от ОД МВР София е направил оглед на местопроизшествието - землището на курортен комплекс "Боровец", област София.

Първоначалните и неотложни действия са докладвани на Окръжна прокуратура - София, под чието наблюдение е започнало и се води досъдебното производство, пишат от държавното обвинение.

В хода на производството са извършени пет огледа на местопроизшествието, разпитани са седем свидетели, изготвена е съдебномедицинска експертиза на труп, изискана е справка от КАТ при ОДМВР София.

По делото следва да бъдат разпитани голям брой свидетели и да бъдат назначени множество съдебни експертизи и други действия по разследването, част от които изискват и специфични знания за разрешителния режим и правилата за ползване на моторни шейни, заключават от прокуратурата.

Към момента версията за смъртта на Кристиян е сведена до: неравност на трасето, по която е минала моторната шейна на Московски, на която се е возило малкото дете.

Неофициалната информация е, че двамата са били на шейната, която най-вероятно се е ударила в дърво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
2
 
11
 
! Отговори
Йордан преди 6 години
Лишаване от свобода до три години!ще има ли наказание?
150
2
 
10
 
! Отговори
бръммм преди 6 години
значи на мускатовски медал,шейната ще съди апи и горските,а дървото с доживотна...наистина няма такава "държава".....
149
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСИЧКИ ПЕЧЕЛИВШИ ФИРМИ ПО НАШИТЕ КУРОРТИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПЛАНИНСКИТЕ СА СОБСТВЕНОСТ НА ЧЕРВЕНИ МУТРИ СИРЕЧ НА РУСНАЦИ,НА СЪВЕТСКИ МАФИОТИ- САМИ СЕ СЕТЕТЕ КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ ТЯХ!
148
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В резюме, и този ще получи справедливост колкото оня на Алабин, убил двете момичета преди над 10 години. Тука е така. А призоваващите за състрадание да не забравят, че тези mутри не са устроени като нормалните хора. Вместо сърца имат калкулатори. С други думи, ще се теши с още кражби и измами. Ако пък греша, би следвало като нормален разкаян човек да се оттегли от длъжността си и от обществения живот.За детенцето, братчето и майка му, много жалко.
147
4
 
46
 
! Отговори
DiesIrae преди 6 години
До всички които зоват за съчувствие - когато башибозука започне да демонстрира съчувствие към нас нормалните и започнат да си вършат работата като хората, за да можем ние да живеем нормално - тогава и само тогава ние бихме били съпричастни към тях! При сегашните условия когато всеки го е страх да си пусне детето до детската градина, до болницата или дори на улицата защото законите не се спазват и всеки може да си прави каквото иска няма как да сме им съпричастни. На нас те съпричастни ли са ни?
146
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АниСъчувствието и скръбта, мила Ани, нямат НИКАКВА връзка с безотговорността, която трябва да се спре завинаги и да понесе наказанието си. ТОЧНО за да няма повече нелепо загинали деца. При обикновените хора, винаги има дела и присъди. За това иде реч. Скръбта не оправдава глупостта на който и да е в йерархията.
145
27
 
14
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Стига бе хора,говорим за смъртта на собственото му дете!!! Защо намесвате политиката!!!Със сигурност не сте изпитвали болката да погребе детето си,и не ви я пожелавам... Никога не утихва,вечно там едно местенце те боли!!!Човештината къде е???? Ето за това нищо няма да се промени в тази държава,та във самите вас не е останало нищо човешко.....Жалко
144
5
 
18
 
! Отговори
Ех,Ушев,Ушев! преди 6 години
А дали Ушевите не са инструктирани да не ровят около това-с пари на богатия ли данъкичлачеЩ ли и за благото на оВществото ли е закупена шейната-убец или тя е лично притежание на беднякът-министър?
143
4
 
27
 
! Отговори
Бг преди 6 години
Виновен е Росен Ангелов!
142
5
 
37
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Транспортен министър не може да кара и шейна! От газария си уби собственото дете а ние да сме толерантни е няма да сме толерантни!
141
3
 
17
 
! Отговори
PIMK преди 6 години
Фиермата е ПИМК
140
17
 
6
 
! Отговори
Мзъкоф е Джендараст преди 6 години
Кризата е в лавина и ще ни помете. Свстните Росен Плевенев и Московския богатир ипратиха по едно дете в светлото бъдещепосегнаха на децата по най-безотговорния начин- например ден преди това на са им казали че ще има действия и децата не са могли да се скрият
139
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора,става въпрос за смърт на детенце,малка невинна душа.Няма човек заслужаващ това нещастие.Бог да пази децата,без значение кой ги е създал.
138
3
 
8
 
! Отговори
До анонимен 145 преди 6 години
Преди всичко казвам -пази Боже!!!Но много си прав(а),предполагам си дама,твоя коментар е единствения смислен и човешки.Познавам чувството да чакаш 2 години почти, да ти се случи чудото.Много добре казано!
137
4
 
39
 
! Отговори
pege преди 6 години
Да мине по трънливия път на правосъдната ни система като бедните/електората/, да получи заслуженото и тогава да му видя демократичната държава.
136
8
 
13
 
! Отговори
Без петолъчка преди 6 години
До Байчо ли си ....личната драма е И лична отговорност.....
135
5
 
70
 
! Отговори
Байчото преди 6 години
Аз не разбрах за какво трябва да съчустваме на тарикати, заради чиито далавери и схеми държавата е в плачевно състояние, а хората масово са принудени да се лишават от елементарни неща. Също така не разбирам защо журналята не ровят в случая, при положение, че има много важни въпроси, които стоят без отговор. Примерно взета ли е изобщо проба за алкохол и наркотици от министъра и какви са резултатите. Щото на обикновените хора, веднага им взимат такава проба и веднага казват казват резултатите.
134
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербаджийските писарушки (днеса) дори не смеят да споменат срещу кого е заведено производство.
133
3
 
73
 
! Отговори
аферист преди 6 години
Оказва се, че моторната шейна е част рушвет за министъра, даден от транпортен бос, на когото наскоро безпроблемно е издаден лизен за товарни жп превози и му е предоставен на концесия интермодалния терминал в Пловдив. Този терминал е изграден от държавата за 12,3 млн. лв. но веднага е предоставен на частната фирма за срок от 27 г. и концесионна такса от 5000 лв на месец, което прави 1,62 млн. лв. Затова на министъра са му подарили моторната шейна за 30 хил. лв. и разни други неща.
132
5
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господ въздава на самозабравилите се и горделивите.Мое возмездие и азъ воздам!Дете умряло на шейна за 40 000 ойро.А децата които умират без лекарства, в мизерни болнициРазцепиха учителката ошамарила дете. А убиеца?