Отчаян зов на ужасено дете: Тате, стига си душил мама!

Съдът отстрани бащата за 3 месеца от семейното жилище в Карлово
20 фев 2018 09:00,
208
Отчаян зов на ужасено дете: Тате, стига си душил мама!
Снимка: flickr

"Тате, стига си душил мама" – това крещяло 10-годишно момченце, което станало неволен свидетел в края на миналата година как баща му бие и души майка му.

Случаят е описан по време на съдебен процес в Карлово от 13 февруари т.г., който приключва с решение насилникът да бъде отстранен от семейното жилище за 3 месеца.

Магистратите решили Кирил Атанасов да не доближава местоработата на съпругата си Таня Николова също за 3 месеца и да бъде глобен с 200 лева.

Побоят, на който станал свидетел малчугана, станал на 30 декември 2017 г. около 23 часа. В жилището на семейството по това време била сестрата на Таня със своето дете. Пред сестра й Кирил започнал да обижда жена си и да я псува. Казал й да си събира багажа и да напусне жилището.

Таня се опитвала да го омилостиви, но той бил непреклонен. Тя облякла палтото си, като се надявала, че така ще го успокои. Искала да излезе за малко навън и после да се върне. В това време обаче сестра й взела ключовете за входната врата и ги скрила, а Таня не могла да излезе. Кирил продължил да я обижда, да я псува и да я заплашва, че ще я убие.

Той станал изключително агресивен и затова жената се опитала да се обади по телефона на 112, но мъжът й го взел насила и го счупил в пода. След това я хванал за яката на палтото и я повлякъл към дивана в кухнята. Блъснал я силно в гърдите и я бутнал на дивана, като я обиждал, че е проститутка. Нанасял й удари с юмруци по цялото тяло и главата, след което я хванал за шията и започнал да я стиска силно, за да я удуши.

Таня не можела да си поеме дъх и започнала да се задушава, но мъжът й не я пускал. С последни сили тя успяла да повика по име племенницата си, вследствие на вика й в хола отишли и двете деца. Пред очите им Кирил продължил да души жена си и да я удря. Точно тогава детето им започнало да крещи и да зове баща си да пусне майка му и да спре да я души.

Таня успяла да се освободи от захвата, отишла в спалнята с двете деца, като взела телефона на мъжа си от коридора и се обадила на 112. Тя много бързо успяла да обясни къде се намира и че животът й е в опасност. Когато спряла да говори, мъжът й изтръгнал телефона от ръцете й. След минути в жилището им отишли полицаи, които спрели скандала.

Жертвата си изкарала и медицинско свидетелство за нанесените й удари. Тя се страхувала да се прибира вкъщи и започнала да пие успокоителни. Съдът преценил, че побоищата не били системни и затова отстранил съпруга от общото жилище само за 3 месеца.

"Касае се за акт на насилие, възникнали по повод подозирана изневяра и определянето на мерки с по-дълъг срок е неоправдано. Отделно от това, жилището е собственост на молителя и правата му не следва да бъдат неоправдано нарушени", се мотивират магистратите, цитирани от "Монитор".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз не бия жена си и дъщеря си, явно не съм българин.Ще ида си изкарам документ, че съм немец и да започнат вече да ми изплащат пенсийка немска.Да не съм гаден българин я....
86
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие, както сте почнали с тая пропаганад, още малко ще ивзедете заключението че само българите си бият жените. Нема да се изненадам. И пожене напъните ви са меко казано нелепи, за поден път се убеждавам, че този свят се управлява от глупостта и несправедливостта.Това, че използвате човешка трагедия за прокарване на интересите на полово нетрадионните ориентации, е падение и е зловещо.
85
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам! Бяхме в компания! Имаше един Виктор! По едно време жена му не знам защо реши, че не се държи добре - пиеше ли повече, каза нещо не съвсем на място ли...?!! Такъв шамар му извъртя, той мига на парцали и се хили глупаво.Какво е това нещо?!
84
5
 
31
 
! Отговори
Неделя преди 6 години
Айде стига поръчкови материали и статии.Истанбулската конвенция не е за насилието на жени, а за въвеждането на джендърството като официална религия в България.
83
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а що се отнася до обобщенията за този варварски народ .Петко Славейков го е обобщил още 1875г -> "не сме народ"
82
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оказа се, че е преимущество в ЕС да си третополов индивид, гей, жена, ром и луд.Всички нормални хора явно трябва да напуснем съюза и да идем да си намерим държава за нормални хора с нормално мислене и ценности. А в ЕС да си останат гореизброениете групи и да започнат пак да си създават не правителствени организацйки и да се пазят един от друг.
81
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е тук по-долу един ганьовец го е обобщил ганьовския манталитет -> бия я защото я обичам ?!?!?
80
3
 
6
 
! Отговори
Глигана преди 6 години
Вий глигана не го мислете...той може да не е ММА боеца с най-големите мускули но има други хитринки в торбата.... но няма да ви отварям очите ...гледайте си анаболите и пазете трите мозъчни клетки та поне да можете да ходите ядете и серете без да се изпускате....:)
79
8
 
31
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
Жена съм и би трябвало да защитя жената, НО, струва ми се , че тук има нещо гнило.Скандала започнал в 23.00, после мъжът я помолил да напусне къщата,но сестра й скрила ключа,за да не излезе.След като я душил, душил, душил,тя се отървала,в коридора взела телефона на съпруга си и много бързо се обадила на 112.Съжалявам,но ми прилича на предварителен сценарий с участието на сестра й.
78
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цивилизовано е като му изневерява жена му или като не я харесва по каквато и да е причина -> да ходи в съда и да се разведе.В правовото общество , споровете се разрешават в съда . Римско право - от хилядолетия .*** разрешават споровете с боксове , бухалки и тнт . И това е варварщина .Така по-аргументирано ли звуча ? Или двете ганьови мозъчни клетки пак не зацепват ?
77
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички чужди булки, които съм щипал, ако съм им съпруг хич няма да ме търпят, но за спорта ставам! А хората им свестни, осигуряват им спокойствие и уют.Те затова и кръшкат.Ако е някоя съсипана от ежедневие вече на нищо не вярва и само внимава да не отиде от трън на глог! И тоя ще е някое мъжко момче, разглезил я е докато се стигне до тук да ги коментират хората! Щом е бие, значи държи на нея!
76
9
 
22
 
! Отговори
дискриминация по пол преди 6 години
Ако жена удря мъж се приема, че не е насилие, даже и да се случва пред детето, майка му или приятели.Ако мъж се оплачи от домашно насилие в полицията, пак се приема , че такова няма понеже се смята , че е по силен физически и това не е възможно, но ако се защити от шамара на жена си с шамар, вече има дом.насилие.Ако мъж се оплачи , че е насилен от жена, пак се приема, че е невъзможно това.Ако мъж се оплаче от вербалното насилие на жена си, като му дудне по цял ден, пак е невъзможно.Така,че....
75
8
 
3
 
! Отговори
Глигана преди 6 години
99 ти тези 10тина мъже които познаваш не са мъже...те са от този трети пол...и мисля че ще им е от полза ИК.....това в кръга на шегата...вчера няколко човека се биха в гърдите колко добре познават ИК и като не съм я чел да не се обаждам е взех се внимателно я прочетох и стигнах до извода че въпросните хода са я чели по телевизията ...крайно врем е нещо да накара институциите да заработят ако това е ИК нека да е тя...
74
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медийната ПРОПАГАНДА в подкрепа на конвенцията - в действие.
73
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кое е цивилизовано според Вас!? Тя да се развява насам - натам, да му се присмива на наивността, а той да хленчи - Обичам те, мило! и да простира прането! Бам ти цивилизацията!
72
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименГаньо е литературен герой, нали не можеше да се аргументираме с литературни герои и техните послания, визирам Библията?Айде, решете правилата на играта, че ставате смешни.
71
4
 
12
 
! Отговори
НЕ ЩЕМ КОНВЕНЦИЯТА ! преди 6 години
След като съдът си е влязал в ролята значи законът е спазен.Сега остава полицията и тя да си свърши работата. А за абортите нещо ще напишете ли ?Колко неродени деца биват убити в България ?
70
10
 
10
 
! Отговори
Глигана преди 6 години
Каквото и да е правила мама преди това е оправдано като се има впредвид какъв *** та вдлъбнат балканец си е взела за мъж...така че само бой и нетрадиционен секс ще вкара *** балкански- големия мъж в пътя...ако такъв налети на дъщерите ми с кремък ще го режа....
69
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
така си е - *** не обича цивилизованите общества !Това е един народ , пропит от алчност и омраза към всеки мислещ различно . Народ в чийто манталитет няма нищо човешко .Е виж коментарите как се радват на някакъв който пребивал жена си ?!!?А природата изчиства всичко което не става . Такива са еволюционните механизми .
68
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простотията на някои български мъже,а понякога и на жени не им позволява да решат проблемите си цивилизовано.Първичният им инстинкт надделява над разума и когато им падне пердето не мислят нито за деца,нито за последствия.Бай ганьовския манталитет скоро няма да се изкорени и никакви конвенции няма да помогнат.