Отчаян зов на ужасено дете: Тате, стига си душил мама!

Съдът отстрани бащата за 3 месеца от семейното жилище в Карлово
20 фев 2018 09:00,
208
Отчаян зов на ужасено дете: Тате, стига си душил мама!
Снимка: flickr

"Тате, стига си душил мама" – това крещяло 10-годишно момченце, което станало неволен свидетел в края на миналата година как баща му бие и души майка му.

Случаят е описан по време на съдебен процес в Карлово от 13 февруари т.г., който приключва с решение насилникът да бъде отстранен от семейното жилище за 3 месеца.

Магистратите решили Кирил Атанасов да не доближава местоработата на съпругата си Таня Николова също за 3 месеца и да бъде глобен с 200 лева.

Побоят, на който станал свидетел малчугана, станал на 30 декември 2017 г. около 23 часа. В жилището на семейството по това време била сестрата на Таня със своето дете. Пред сестра й Кирил започнал да обижда жена си и да я псува. Казал й да си събира багажа и да напусне жилището.

Таня се опитвала да го омилостиви, но той бил непреклонен. Тя облякла палтото си, като се надявала, че така ще го успокои. Искала да излезе за малко навън и после да се върне. В това време обаче сестра й взела ключовете за входната врата и ги скрила, а Таня не могла да излезе. Кирил продължил да я обижда, да я псува и да я заплашва, че ще я убие.

Той станал изключително агресивен и затова жената се опитала да се обади по телефона на 112, но мъжът й го взел насила и го счупил в пода. След това я хванал за яката на палтото и я повлякъл към дивана в кухнята. Блъснал я силно в гърдите и я бутнал на дивана, като я обиждал, че е проститутка. Нанасял й удари с юмруци по цялото тяло и главата, след което я хванал за шията и започнал да я стиска силно, за да я удуши.

Таня не можела да си поеме дъх и започнала да се задушава, но мъжът й не я пускал. С последни сили тя успяла да повика по име племенницата си, вследствие на вика й в хола отишли и двете деца. Пред очите им Кирил продължил да души жена си и да я удря. Точно тогава детето им започнало да крещи и да зове баща си да пусне майка му и да спре да я души.

Таня успяла да се освободи от захвата, отишла в спалнята с двете деца, като взела телефона на мъжа си от коридора и се обадила на 112. Тя много бързо успяла да обясни къде се намира и че животът й е в опасност. Когато спряла да говори, мъжът й изтръгнал телефона от ръцете й. След минути в жилището им отишли полицаи, които спрели скандала.

Жертвата си изкарала и медицинско свидетелство за нанесените й удари. Тя се страхувала да се прибира вкъщи и започнала да пие успокоителни. Съдът преценил, че побоищата не били системни и затова отстранил съпруга от общото жилище само за 3 месеца.

"Касае се за акт на насилие, възникнали по повод подозирана изневяра и определянето на мерки с по-дълъг срок е неоправдано. Отделно от това, жилището е собственост на молителя и правата му не следва да бъдат неоправдано нарушени", се мотивират магистратите, цитирани от "Монитор".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
0
 
! Отговори
И след зова преди 6 години
Следва насилие и върху детето защо ли ами работата е там, че който вярва на корумпета във властта независимо от коя съдебна, изпълнителна или др. на баща му няма как да му стигнат паритете като жената сменя стари лампи за нови из проказката на Шехеразадада от поредицата 1001 нощ със заглавие на приказката "Аладин и вълшебната лампа" не визиръм тук НЕК ЧЕЗ из Американските ТЕЦ.
126
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истанбулслите конвенции нема да помогнат ,а ефективното спазаване на наще закони а такива *** като тоя дето даже имат дете заслужава да му отнемат правата и да го съдат за опит за убииство изнасилване и да гние неколко години в крепоста банишора и ш ему доде акъла у тиквата щот тъпака не осъзнава че без жена си ше бъде поредния *** дето търка билети бачка за средната работна заплата и след работа вика и псува по телевизора
125
2
 
9
 
! Отговори
Диди преди 6 години
Сълзи пълнят очите ми за това детенце....тази случка (и вероятно не само тази) ще разбият психиката му.Дано този да се гърчи в Ада!Нито един насилник не заслужава да живее!
124
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ЧАК сега се публикува в медиите ДА НЕ БИ Инстанбулската конвенция да е активирана от "доброжелателни" НПО.
123
7
 
2
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До Анонимен 124Съвсем не е така. Мъжете и жените се допълват. Милионите години еволюция и десетките хиляди години цивилизация са доказали, че специализацията е по-ефективен механизъм. Вместо да чакаме 30-40 увредените ни от натрапена безполовост деца да се самоубият в пристъп на *** дисфория, да вземем направо да им направим доказано ефективната срещу агресивност лоботомия, да кастрираме момчетата и да даваме на момчетата женски, а на момичетата мъжки хормони докато им порастнат мустаци ?
122
2
 
22
 
! Отговори
сестра?! преди 6 години
Още когато е започнал да я гони, трябвало да се махне- събира си багажа, взема си детето и изчезва завинаги. Отвратително е държанието на сестра и. ЗАЩО НЕ Я ЗАЩИТИЛА, ЗАЩО ТЯ НЕ СЕ ОБАДИЛА НА 112? И да се спре разправията още в началото.
121
3
 
5
 
! Отговори
Ти какво си преди 6 години
До АнонименА пък около мен жените точно това искат, да бъдат ухажвани, защитавани, уважавани и т.н. И аз това им дават и без да ги бия. Но и те не ме бият.И ми викат не искаме ИК, искаме справедлив съд, работещо МВР. А ИК викам им? Те казват ИК действа само под магнолията на Борисов, но там има едни от ГЕРБ и никого не пускат
120
2
 
8
 
! Отговори
Борисов спри се преди 6 години
Ей каква напаст е настъпила по българските земи. Заради едните пари сме готови да избием половината народ. Жената да се разведе и се решава въпрос. Ако съдът не работи при Борисов без ИК, то няма да работи при Борисов и с ИК. Значи ИК не върши работа
119
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Впечатленията ми за българските мъже, започват от баща ми, съученици, приятели, гадже, после сериозната връзка. 80% от тях, имат неправилно мислене спрямо жените - покровителстват ги, защото ги подценяват, не ги смятат за равни спрямо тях, тоест мъжете са нещо повече...защо ли?, мислят за жените най-вече като за сексуален обект; въбразяват си несъществуващи неща спрямо верността на партньорката си... Тук ще добавя, че само склонните да изневеряват, обвиняват в изневяра ;)
118
7
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Мерки срещу домашното насилие и за подпомагане на жертвите на домашно насилие - ДА!ЛГБТ Истанбулската конвенция, която натрапва социален инженеринг за безсполовост -НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ НЕ ! НЕ !Хомосексуалността НЕ Е НОРМАЛНА ! Хомосексуалността е ХОРМОНАЛНО И ПСИХОЧЕСКО ОТКЛОНЕНИ и е във вреда на репродуктивната способност на обществото!Натрапването на ЛГБТ идеология на обществото чрез медийни манипулации само предизвиква меко казано антипатия към тези хора!
117
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..А ето нещо нескопосано,за оФФци:"..като взела телефона на мъжа си от коридора и се обадила на 112. Тя много бързо успяла да обясни къде се намира и че животът й е в опасност. Когато спряла да говори, мъжът й изтръгнал телефона от ръцете й.".Значи,жестокият мъж,я изчакал спокойно да обясни по телефона какво става и къде се намира и след това и изтръгнал телефона!!!Абе,г-да оффци,хептен взеха да ни правят на *** с такива направо пошло скалъпени истории!Съвсем ни втеляват и ние вярваме
116
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление,подобни инциденти стават,но те са ставали и в миналото и бъдете сигурни,не са били масово насилие срещу ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА!Такива,каквито са и сега!Но сега те са превърнати в масова истерия от страна на шорошидни НПО и купени СМИ!Целта вече е съвсем ясна :масово насаждане на разделение и ненавист мебду половете и подготвяне почвата за пряк контрол върху "насилието",със създаване на органи,оторизирани да влизат по домовете ,ПРОВОКИРАТ КОНФЛИКТИ И ПРОИЗНАСЯТ ПРИСЪДИ!НА МЯСТО!Блейте!
115
2
 
21
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Сестра и е за бой щото вместо да я пусне навън и крие ключовете.
114
6
 
21
 
! Отговори
Феликс преди 6 години
Тази статия с детайлните си подробности и евтина емоционална манипулация има една проста цел - да провокира междуполова ненавист."Разделяй и владей" е девизът на глобалистите и най-сладкото за тях е да насъскат мъже и жени един срещу друг.
113
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за отчаяният зов на пенсионерите, а за отчаяния зов на над 70% от българите, които живеят под прага на бедност ще напишете ли?Може също така описателно да подходите, като ни опишете ежедневието на тия хора.
112
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го съдят тъпанара. Даже да е кривнала не това повод да я пребиваш.Има си съд развеждат се и така.
111
14
 
18
 
! Отговори
До 111 Драган преди 6 години
Драгане, тя е с него, защото няма избор. Може би не работи или печели много малко. Може би няма къде да отиде, може би родителите и са бедни и не могат да в подкрепят или не искат да и помагат... Като десетки хиляди други, жертви на домашно насилие . След 3 месеца ще се върне и ще я довърши . Жените и децата нямат никаква защита, но иначе всички ревнаха срещу Истанбулската конвенция.
110
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въртяла номера и затова ядяла бой. Как пък не. Тарикатката с номера през Дунав ще те прекара и вода няма да ти даде да пиеш. Физически насилвани са кротките жени. Така че без глупави оправдания на насилниците.
109
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прави ли ви впечатление, че във всички "истории", липсват съседите или роднините на жертвите?Защо не се грижите за близките си?
108
3
 
23
 
! Отговори
хъ преди 6 години
"Мъже", дерзайте, не спирайте!Побой при подозирана изневяра ще ви струва само 200 лв.Евтинийка, кво му плащаш?Гнилост и зараза!