Оправдателната присъда на Алексей Петров – потвърдена

В началото на миналата година Софийският градски съд го оправда
23 фев 2018 19:12,
30
Оправдателната присъда на Алексей Петров – потвърдена
Снимка: архив Bulphoto

Софийският апелативен съд е потвърдил оправдателната присъда на първа инстанция на Алексей Петров, Явор Джиджев и Теодор Дочев по дело за пране на пари и присвояване на над 3 млн. лв., съобщиха от пресцентъра на съда.

В началото на миналата година Софийският градски съд оправдава тримата по предявените им обвинения, като след това прокуратурата протестира решението с мотива, че съдът от първата инстанция е направил превратно обсъждане на доказателствата, без в същото време да се оспорват приетите по делото фактически положения.

Още по темата


Според апелативните съдии присъдата е постановена при изяснена фактическа обстановка, като фактите са приети от съда след подробен анализ на събраните доказателства, а материалният закон е приложен правилно.

"Софийски градски съд е провел пълно и задълбочено съдебно следствие, като е събрал всички относими доказателства", се казва в мотивите на апелативния съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
15
 
! Отговори
Истина преди 6 години
Е, ако бяха 3 лева, а не 3 милиона вътре със сигурност повярвайте! !!!! Мафия, няма друга дума за тая държава.
20
0
 
12
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Има си хас!"Правосъдната" система си работи по система - осъжда на първа инстанция, после оправдава. За да няма обидени, нито пострвадали.И после Бойко дръна за "напредъка в реформирането" и..
19
0
 
17
 
! Отговори
полк.Каназирев преди 6 години
То и на Алексей Петров че не му е "чист косъма" и децата го знаят,но като се има в предвид що за Правосъдна система имаме, повече от ясно е че човека си е платил там където трябва /като всички останали преди него/ и че ще бъде оправдан по всички обвинения !Така е в България през последните тридесетина години и това неучудва никого !Затова дранголника си остава място за кокошкари разбили мазета иоткраднали туршии и компоти или колелото на малкия Тошко пред блока,внук на баба ти Гина !
18
1
 
12
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Мафия
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куче влачи рейс диря няма и със този октопод, как за един не доказахте че е престъпник.
16
0
 
13
 
! Отговори
Драгалевски Ман Гел преди 6 години
А сега,всички разходи по делота(за експертизи,за свидетели,за арестанти, за транспорт,за храна,за заплати на надзиратели,прокОроре,кадии,разследващи,ток,вода,хартия и пр.)са за смет ка на"богатия"български данъкопла тец. Отгоре на това и обешетение от съда в Страсбург.Да ни е честито!
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя от 20 години,все по съдилищата го гледаме,все главните прокурори замесени,и винаги е невинен.Поне казвайте за какво го привикват,понеже обществеността научава чак когато го оневинят,без да са наясно какъв е поредният случай.И преди го изписвахте като ,,Трактора'',ама щом сега не го наричате трактор,значи ви е страх от него,значи пак е в голямата игра.
14
2
 
11
 
! Отговори
naTpuoT преди 6 години
Колко ли хора е заплашил, че ще умат за да се спаси? Това е проблемът дами и господа... всите се страхувате да не умрете... банда неверници!!!!
13
3
 
10
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Сега да осъди Тиквата и дългоушко шест апартаментов за делото Октопод,за нанесени материални и нематериални щети. Лошото е,че после пак ние ще им плащаме некадърността.
12
0
 
12
 
! Отговори
Ризван преди 6 години
Щях да загубя 10 курбана ако се бях хванал на бас че ще го осъдят! Бог ме спаси от болестта на будалата! :))))))
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дръжка на Корнишона,а оправданието е благодарение на агент "Летеца".
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не !!! Край !!! Емигтрираю и забравям за тая страна !!!
9
4
 
29
 
! Отговори
др. Йончева преди 6 години
Чист е като капка сълза, готов е за прецедател на пес!
8
21
 
9
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Алексей Петров е честен човек за разлика от мнозина други- той бе набеден,за да бъдат замазани очите на обществото и да се отърват истинските виновници принадлежащи към соя на Корни,която е в пъти по-лъжлива и по-корумпирана от него,но той одеваше наместо нея!
7
2
 
31
 
! Отговори
ами преди 6 години
Гарван на гарвана око не вади...е казал народа!
6
0
 
29
 
! Отговори
чочи преди 6 години
ИзненАдаха ме.Човека вися една година в ареста, сега се оказа че е невинен...Пак мирише на бухалки и преминаване на финикийски знаци от една сметка в Люксембург в друга. Или наистина е невинен... ама надали.Не съм бог или съдия, не раздавам обвинения.Само не приемам да държиш някой една година в следствие. После е оправдан от съда и сякаш никога не се е случвало?
5
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя не е с тиквата. Бъркате двата щата.
4
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
некой случайно да не би да е очаквал нещо друго освен оправдателна присъда....??? ..че го гледаме Шенген през криФ макарон
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдружника на Тиквата оправдан. Няма изненада.
2
2
 
29
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Кака Гинка купи енергото и всичко е точно!