Ученик с условна присъда, пребил друго момче в Русе

Случаят стана известен след видео, запечатало насилието
Обновена: 28 фев 2018 17:18 | 28 фев 2018 17:15,
11
Ученик с условна присъда, пребил друго момче в Русе
Снимка: Кадър YouTube

Седемнайсетгодишен ученик е осъден в Русе за нанасяне на побой на 16-годишно момче, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата


Побоят, извършен на 27 януари в района на търговския център в града, стана обществено достояние, след като е бил заснет, а видеоклипът - разпространен в интернет на 6 февруари.

Часове по-късно полицията установи участниците в него.

17-годишният младеж се е признал за виновен, че в съучастие с други двама, нанесъл побой на Д.Н., като сключил споразумение с Районната прокуратура, одобрено от съда.

Така за извършеното деяние той получава условна присъда от осем месеца затвор с две години изпитателен срок. Споразумението има последици на влязла в сила присъда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
9
 
! Отговори
Гларус Бургас преди 6 години
До ПростациЕми , да ! И после се чудят че юридическите инстанции имали нисък рейтинг. Ако това се случи с моето дете , а вече и внуче просто си вземам правосъдието в ръце и му размазвам наглата тиква и тази на баща му съответно !!!
9
0
 
3
 
! Отговори
galya преди 6 години
Поредното неграмотно заглавие.Прочетох два пъти статията, за да разбера, че наистина "правилно" съм/не съм разбрала заглавието.СРАМОТА!
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има много агресивни ученици. Въпросът е че понякога се управят но понякога положението става по-лошо.
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на съд,браво на прокуратура!!!Много го наказахте!!Скача му на главата с кеф 30 мин.и това му е наказанието!?!?Този "човек" скоро пак ще има дело,но този път ще е за убийство,ПАК УСЛОВНА МУ ДАЙТЕ! РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА!!!!
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5Не виждам обаче институциите да си взимат поука.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 4Napalno sam saglasen s tova koeto ste napisal Vijdam che niakoi e slojil znak minus na vasheto izkazvaneBih iskal tozi niakoi da se argumentira zashto e sreshto izkazanoto mnenie ot I'mBlagodaria vi predvaritelno
4
1
 
24
 
! Отговори
i'm преди 6 години
Да! Има много по-сериозни проблеми отколкото да ни занимават с поредния хаирсъзин, но в основата си, голяма част от проблемите започват именно заради безнаказаността на всякакви нива. Тоя трябваше да бъде осъден ефективно с глоба и полагане на обществено полезен труд. Да бъде вписан в регистри и това да е обществено досие за работа и университети. Ако хората знаеха, че постъпките им могат да влияят на бъдещето им, то гарантирано щяха да се замислят преди някакво действие. В БГ, следствия няма
3
0
 
13
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Да го пратят в най-елитното училище в България в Бойчиновци с двойна висока ограда и след това евентуално в общежитие Разделна.
2
0
 
25
 
! Отговори
Простаци преди 6 години
Само това ли е наказаниетО ? А след това що и ромите и феновете правят престъпления -еми ето за това ,щото няма наказуемост . Какво е това условно и две години да се седи в къщи,след като е пребил момче и то на обществено место ,не че има някакво значение ,но на общ место ,това означава,че плюе назаконите в България. Срам и позор за съдебната власт !?
1
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля, че има много по-сериозни проблеми в страната от поредния ...