Убиваш на "зебра", влизаш в затвора... само за 2 г.

Това е присъдата на 18-годишен, признал се за виновен
19
Убиваш на "зебра", влизаш в затвора... само за 2 г.
Снимка: Булфото, архив

Присъда само от 2 години и 8 месеца затвор постанови Върховният касационен съд за шофьор, убил жена на пешеходна пътека.

18-годишният Асен Гюрганчев е признат за виновен, че на 13 април миналата година на бул. "Шести септември" в Пловдив е нарушил правилата за движение по пътищата, прегазил и убил на пешеходна пътека 61-годишната Бонка
Куманова, след което е избягал от мястото на инцидента.

Със същото решение съдът лишава Гюрганчев от право да шофьора за срок от пет години.

Делото бе разгледано по реда на съкратеното съдебно следствие, след като подсъдимият призна изцяло фактите, изложени в обвинителния акт и се съгласи да не се събират доказателства за тях, припомнят от съда в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Ристу преди 6 години
2.8 години не са 2 години и 8 месеца. 2 години и 8 месеца са 2.6666667 години. Коментарите на хора, които бъркат това, просто трябва да се подминават, защото очевидно са написани от ниско интелигентни същества, чието мнение не е от значение.
15
3
 
7
 
! Отговори
Факт преди 6 години
За този случай е доста строга присъда. Факт.
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не излизате да протестирате бе кауни ?
13
2
 
1
 
! Отговори
АМАН от корумпирани преди 6 години
деца в Троян облъчвани често от новите нагло вредни скенери развиват специфични СПИН подобни увреждания.АМАН от корумпирани на власт..
12
2
 
0
 
! Отговори
аман от терористи преди 6 години
Убииствата стават чрез пси блокажи вкл през терористични камери инсталирани НЕЗАКОННО от продажници на власт/нагло корумпирани..Тежки увреждания правят и терористи чрез НЕЗАКОННИ ОБЛЪЧВАЩИ скенери маскирани като фотоволтаични сканиращи знаци за пешеходни пътеки..Средно 100% от водачите и пешеходците имаме трайни увреждания от такива нагло престъпни скенери вижте гр.Троян
11
3
 
1
 
! Отговори
КАТ СА ВИНОВНИ преди 6 години
НА всяка зебра има риск от убииства на много пешеходци едновременно.терористи на власт принуждават милиони водачи да облъчват и увреждат тежко земята и въздуха с включени фарове и скенери денем .Облъчените от насрещшно движещи се автомобили водачи са НЕАДЕКВАТНИ ЗАСЛЕПЕНИ>Всички са трайно увредени от отвличащи вниманието тежко терористични холограмни оръжия лепени НЕЗАКОННО На предни стъкла ..Пешеходците имаме видим стрес при опит за пресичане на път с пешеходна пътека..
10
4
 
13
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Каква съкратена процедура , какви 2,8 години присъда ,какво споразумение? При наличие на загинал или при престъпление ,за което се налага наказание по - голямо от 3 години , без съкратена процедура или споразумение.
9
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А колко трябва да му дадат?!? 20-30 години?!? Това е убийство по непредпазливост, а не умишлено. Може да се случи на всеки който шофира.
8
0
 
12
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
До шматкаПо тази логика значи ли, че ако беше убил 3-***, пак щеше да лежи 2.8 години?
7
5
 
12
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
До 2, защо бягането от местопрестъпление не се води утежняващо вината обстоятелство и не се наказва допълнително?Защото всички съдии и прокурори са комунисти! Гарван Гарвано око не вади!
6
5
 
12
 
! Отговори
Академик преди 6 години
ако беше ром,то 10 години и всички медии щяха ореват случая.
5
0
 
25
 
! Отговори
?! преди 6 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
4
0
 
27
 
! Отговори
бай х преди 6 години
...като му видиш присъдата ти става ясно .. баща му сигурно е важна клечка
3
0
 
19
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 2Защото имаме комутация.Лежи се най голямото наказание.Дали са му 2,8г за смърт и 1г за това че е избягал(примерно)Бягството му е бонус.
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а защо бягането от местопрестъпление не се води утежняващо вината обстоятелство и не се наказва допълнително?
1
3
 
32
 
! Отговори
МУНЧО преди 6 години
ето това е по-лошо от всичко останало докато на убийци на пешеходна пътека зебра опитали се да избягат ида прикрият следите си им дават 2 години затвор няма да се оправим