Таксиджия изнасили момиче в Благоевград! Гавра или постановка?

Ученичката твърди, че била и бита! Приятели на мъжа - абсурд!
2 апр 2018 11:10,
83
Таксиджия изнасили момиче в Благоевград! Гавра или постановка?
Снимка: Pixabay

Изнасилил ли е таксиджията Янко 15-годишната ученичка Валерия? Момичето и близките на 46-годишния мъж са на противоположни версии.

Според Валерия и прокуратурата Янко е упражнил физическо насилие и след това я е изнасилил.  Близките и роднините на таксиджията обаче са категорични, че той е миролюбив и ако е имало полов акт, той вероятно е бил доброволен.

"Днес ще направим това, което отдавна трябваше да направим – секс". С тези думи според разказа на Валерия Янко Тренчев се обърнал към нея на 14 март, пише "168 часа".

Този ден момичето не отишло на училище заради здравословен проблем. Към 14 ч. се отправило към дома на своя приятелка, за да си вземе двата суитшърта, които била дала на нея и на майка й Анна Тренчева.

Още по темата

Трите се познавали отдавна и Валерия често гостувала на семейството, а понякога дори оставала и да спи у тях. На вратата обаче отворил бащата Янко.

Той използвал момента, че са сами и придърпал Валерия вътре. Предложил й да правят секс, но тя отказала. Момичето разказало, че въпреки съпротивата, Янко я изнасилил. Според прокуратурата й нанесъл удари по главата и тялото, притискал я и я скубел за косата в продължение на 4 часа.

И един странен детайл - точно преди месец мъжът публикувал във Facebook призив към приятелите си: "Не на насилието над децата". Дали е бил искрен?

Веднага след като измъкнала от насилника си, Валерия отишла не на обикновен лекар, а направо при съдебен медик, за да си извади медицинско. Момичето показало синините и охлузванията по китките на ръцете си, твърдейки, че именно Тренчев й ги е причинил.

По неофициална информация пред разследващите Янко признал, че е имал интимен контакт с непълнолетната, но обяснил, че това е било доброволно. Тепърва разследването ще изяснява дали е упражнено насилие върху девойката, но дори и такова да не е имало, мъжът подлежи на наказателна отговорност, тъй като момичето е непълнолетно.

Познатите на таксиджията обаче са категорични, че той е невинен. Пред тях Янко никога не бил споделял, че има сексуални желания не само към деца, но и към други жени освен неговата.

От първоначалните показания на ученичката става ясно, че още преди една година шофьорът отново се е опитал да извърши блудствени действия с нея по време на гостуването й при дъщеря му. Познати на мъжа се питат защо след като опитал да я насили още преди година, Валерия е продължила да ходи в дома му.

"Познавам Янко от 35 години - разказва пред "168 часа" приятелят му Стефан Станчев. - Още от деца се знаем и мога да кажа, че той никога не би посегнал на никого."

Според него таксиджията не бил избухлив, нито пък налитал на бой. Когато се събирал с компания и пиели повече алкохол, при скандал той гледал да го потушава.

"За агресия не може и дума да става - разказват те. - Янко тежи 40 килограма с дрехите. Той се плаши само ако вдигнеш ръката си срещу него. Да удари някого е немислимо."

Съпругата на шофьора - Анна, също е категорична, че мъжът й не е изнасилил момичето.

"С него сме заедно от 20 г. - разказа тя в съда. - За всичко друго може да го обвиняват, но не и за изнасилване. Това момиче често идваше у нас. Понякога го правеше дори с майка си. Бяхме приятели допреди няколко години. Майка й искаше да ми развали семейството. Казвала е на мъжа ми да ме изгони и да вземе нея."

Според жената именно заради това и последвалият скандал приятелството се развалило, но дъщерите продължили да дружат.

Тя не отрича, че е имало период, в който с мъжа й били разделени, но причината не била в други жени, а сега отново били заедно и в прекрасни отношения. Анна Тренчева е категорична, че дори и да е имало полов акт, той е бил доброволен. Жената не харесва Валерия и майка й и дори казвала на дъщеря си да прекрати приятелството с тях.

"Майката работи в Кипър от години и оставя момичето и брат му сами тук - споделя Анна. - Наскоро се принуди да се върне, за да не я вземат социалните, защото имало сигнал, че е без родителски контрол. Чувала съм, че са я виждали в обкръжението на хора, които се занимават с наркотици. Този случай е чиста постановка на майката и дъщерята."

Казва, че не знае дали мъжът й не е имал нещо общо с майката на момичето.

"Той им беше гостувал наскоро - казва още жената. - Не знам какво е станало, дали я е обидил или е отказал нещо, но сега подозирам, че направиха постановка."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
всичко е за пари
38
3
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 32 преди 6 години
Тези деца още не осъзнават, какви сигнали дават чрез поведението си._______________________________Ето това е приказка на място, казана от мислещ човек.Чудя се, дали наистина са глупави чак толкова много мъже, казващи "Тя си го търси", когато стане въпрос за хубавко, подрастващо момиче, което наивно кокетничи и се старае да изглежда добре? Или пък много добре съзнават детинщината на хлапето, но като най-обикновени страхливи *** се опитват да оправдаят похотливите си думи и постъпки?
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То така и по времето на лостов твърдяха едно а после се оказа че истината за убитото дете е съвсем друга! Явно пак ги активират.
36
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма таксидия, който да не лъже. И няма приятел на таксиджия, който да не лъже, защитавайки го. Сърбал съм им попарата. Лъжливи, крадливи и неморални нещастници.
35
1
 
5
 
! Отговори
ами преди 6 години
нивото на четящите сайта масово е такова бе - умират за драма интрига спор . пуснеш им политическа новина Русия еди кво си путин еди кво си и няква логична мисъл от човека и се почва коментари ами джуджето ами рашките ами *** одеколона свършил въобще *** коментари ами нека чете и *** новини матряла
34
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, моля ви, тези, които родните им твърдят, че са прекрасни хора, на мравката път правят, знаят 3-4 езика, работят на по 5-6 работи, са ни известни.
33
1
 
12
 
! Отговори
Рачо преди 6 години
Верче, к'во общо има това, че е таксиджия? Ей заради такива хората намразват и нормалните журналисти!
32
8
 
28
 
! Отговори
гнус преди 6 години
На 15 години може външно да изглежда на жена, но мисленето си е на дете!За мен то по един или друг начин това дете е насилено. Дали е имало истинско физическо насилие или е било забаламосано да прави секс, това си е насилие. Не случайно в закона е забранено да се прави секс с непълнолетни, камо ли пък малолетни, защото са податливи на манипулиране.А тук определено е станало с физическо насилие, защото при доброволен секс няма получаване на охлузвания по ръцете!
31
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен е ясно ,че детето е изнасилено.Даже и да не ми беше ядно,щеше да ми се изясни ,като прочета коментарите на нерезите тук.
30
18
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изглежда много от вас не отбелязват, че това е 15 годишно момиче - дете с една дума. Тези деца още не осъзнават какви сигнали дават чрез поведението си. А и да не говорим колко мъже има, на които е достатъчно една жена да се усмихне и си въобразяват, че е влюбена в тях и ги желае. За мен това си е чисто изнасилване. Дори да и е било приятно на момичето от мъжкото внимание на по-възрастен мъж, това не може да ме убеди, че този нерес не е употребил насилие.
29
2
 
13
 
! Отговори
Маке преди 6 години
Тая "новина" е от миналия месец.
28
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много изнасилвачи са невинни ,особено в арабския свят.Но там ценностите са по либерални към мъжете.
27
8
 
9
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Още един, който вероятно е невинен, но ще бъде осъден. В случая няма значение дали момичето е пълнолетно или непълнолетно - или е изнасилване или не е. Ако е непълнолетна просто присъдата е по-тежка. Тя е на 15 години и не е малолетна, както често се бъркат някои, а в България се наказва сексът с малолетни. При останалите, пълнолетни и непълнолетни, се наказва само ако е по принуда.
26
5
 
20
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
Малолетна е до 14 години, а в случая момичето е на 15, т.е. НЕ Е МАЛОЛЕТНА. Даже са го написали за такива като теб - непълнолетна. Разбира се сбъркали са като са написали, че подлежи на наказателна отговорност за доброволен секс с непълнолетна - това е позволено и не се наказва.
25
5
 
21
 
! Отговори
Истината преди 6 години
В България доброволният секс с лице навършили 14 години не е изнасилване и е позволен. Тази е на 15 години, но как ще се докаже дали е било доброволно или по принуда, не е ясно. Май пак ще се повярва без доказателства на момичето, а не на мъжът. Винаги така става, а каква е истината един господ знае.
24
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В всички случай има връзка между пълнолетен възрастен и малолетна, т.е. нарушение на закона.Престъпление има.Вече за насилствен секс дали се включва в това престъпление е въпрос на разследване.
23
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цитат: Тепърва разследването ще изяснява дали е упражнено насилие върху девойката, но дори и такова да не е имало, мъжът подлежи на наказателна отговорност, тъй като момичето е непълнолетно.---Няма такова нещо според Наказателния кодекс. Ако е навършила 14 години и е доброволно, не подлежи на наказателна отговорност. Някой пак бърка малолетна с непълнолетна.
22
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите са ***, доказват го коментарите тук.Виждам женомразство ,педофилство и болни мозъци.Бедна България.
21
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено че българопитеците ще обявят по-безащитният за виновен.Дамо ако изнасилят вашата дъщеря може да се замислите ,ама не вярвам.
20
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Naskoro v Ispania edna nepulnoletna devica pravi grupov s petima mladezi...i vednaga...cico policai...,doktor...sudia...Deloto vurvi kum zatvor za vsincata...,do momenta,v koito edin ot tiah ne predstavia fail ot skrita kamera s meropriatieto...;))A na Teritoriata...niamase da im go zacetat