Кой кого нападна на шествието на "Вълците на Путин"?

Отново не тръгна делото за масовото меле в Бургас
13 апр 2018 19:10,
49

Районният съд в Бургас отложи за осми път делото за побоя, станал по време на шествието на "Вълците на Путин". Причината е, че не могат да бъдат издирени трима украинци, които са основни свидетели в процеса, предава Bulgaria ON AIR.

Преминаването на руските рокери през страната ни преди две години доведе до масов сблъсък на изхода на Бургас между рокери от воински съюз "Васил Левски" и украинци.

Обвиняеми в хулиганство и нанасяне на средни телесни повреди са трима души от съюза. Те твърдят, че са дошли само да приветстват рокерите на Путин и да си направят снимки с тях, но са били провокирани от противници на "Нощните вълци".

Свидетелка по делото твърди, че именно пострадалият Иван Панчев я нападнал и я ударил с плакат в главата.

Адвокатите на тримата обвиняеми поискаха нов процес за изясняване на истината. Съдията беше категоричен, че на следващото дело ще чете присъди, предаде Стиляна Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Il преди 6 години
Поне на нещо руско да се бяха направили тези смешковци- рокери.... с американски мотори и дрешки. Хахахаха. И нашите *** и те там... руска мъка по български наклон: Иж-Планета!
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ударена с плакат в главата....Това сериозно ли?
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия признава за приятели само тези, които са и слуги. Всички други са врагове. Затова и няма съюзници, освен Боливия, КНДР....
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобни ид.иоти слуги на Путин нямат място в България!
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невки долни сeляци се сбили ивместо да ги натикаме за по 10 години в тъмниците .... ние го мъдрим.
29
15
 
21
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 6 години
Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.
28
10
 
18
 
! Отговори
Доброто момче преди 6 години
Другият път---чакам тия "руски вълци" , с пушката на дедо и с ДРЕБНИ СЪЧМИ.....!БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ИМ Е ....БАЩИНИЯ НА ТИЯ..... "ПИШМАН РОКЕРИ"??!!!!
27
13
 
12
 
! Отговори
Inatut преди 6 години
С нетърпение чакам вълците да ги засека отново по нашите пътища.. и да ми паднат под гумите..
26
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе тези вълци,защо не вземат да навестят и Полша,така между другото да си развеят байраците там ? Много ще им се радват да знаете.Така да им напомнят за общият ,,славянски'' корен,и да им припомнят някои аспекти от недалечната им обща история.Както направиха и в България. Е тогава това ще се превърне в истинска новина,от световен мащаб.А тук какво ? ,,Ела Вълчо,изяж ме''.Ами ще те изям,щом сам искаш.То лошо няма.
25
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, руски ***, я се разкарайте от БЪЛГАРИЯ! Заради такива рускопоклонници - комунисти като вас сме на този хал. Все русофилистицитв са дърпали България назад, с националното си предателство, не българи, ами руски ме.ке.рета. И не ми дрънкайте за някакви сороси или Америка, истинските българи обичат НАЙ-НАПРЕД БЪЛГАРИЯ!
24
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 24Не си ти, който да кажеш, кой има работа в България и кой - не! Аз пък казвам, че ти нямаш работа в България и не желая нито да те виждам, нито да чета дриsните ти! Хората си карат моторите и с никого не се закачат! Някакви агресивни укропитеци търсят скандали и бой! А теб за думата "***" за страна, където чистотата е доведена до култ, бих те научил на добро поведение така, че да ме помниш цял живот и внуците си да поучаваш на възпитано държание!
23
22
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вълците на Путин нямат работа в България. Да си стоят в *** и там да си развяват фланелките с образа на терориста и масов убиец Путин.
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22 Чичо ПанчоА бе тя за таблета няма да направи голям скандал ама ако разбере че му се "радва" африкански бежанец е тогава ще му скине главата
21
4
 
12
 
! Отговори
Чичо Панчо преди 6 години
До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ...ще му направя черепа на пихтия.... ало малкия, *** знае ле че и ползваш таблета и пишеш простотии. Гледай тя да не набара и да ти "откине" ушите
20
7
 
28
 
! Отговори
антисоросоид преди 6 години
До 19 НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТКакъв националист си ти бе джендар со ро сои ден ? И не изписвай името на фюрера, един обратен самозванец няма право да използва това име.
19
36
 
11
 
! Отговори
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ преди 6 години
Моля се един от тея РУСКИ ПЛЪХОВЕ на путин да ми падне пред очичките..ЩЕ ГО УБИЯ С ЮМРУЦИ и ще му направя черепа на пихтия.Тази година тези вълци ли са кви са не ги знам,но ще бъдат смляни.....Да живее Фюрера Адолф Хитлер
18
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато види copocoид, на всеки българин е да му тегли един бой.
17
28
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като видиш руснак му кажи да се прибира в *** си, в знак на "благодарност", че те мисли за негов слуга.
16
31
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да изритаме всички руснаци в Русия да си пият Бояришник.
15
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Причината е, че не могат да бъдат издирени трима украинци, които са основни свидетели в процеса"Причината да не могат да бъдат издирени е, че вече са си получили свидетелските хонорари от "Отворено общество" и им дреме на онези работи.