Педофилът-пенсионер Мъзи отново зад решетките

Той е обвинен в блудство с две момичета, чака го до 20 г. затвор
17 апр 2018 08:42, Александър Попов
21
Педофилът-пенсионер Мъзи отново зад решетките
Снимка: Булфото, архив

64-годишният жител на ромския квартал "Изток", по прякор Мъзи, който е зад решетките по обвинение за блудство с две малолетни момичета, бе задържан за 72 часа с постановление на пазарджишката Окръжна прокуратура, пише "Монитор".

За извършеното деяние се предвижда затвор от 5 до 20 години.

Двете потърпевши момичета са били разпитани в присъствието на съдия в т.нар. "синя стая" в Комплекса за социални услуги за деца и семейства и именно техните разкази са дали основание да бъде поискан арест на 64-годишния пенсионер-педофил.

Според бащата Наско на 8-годишното момиче Мъзи е извършил блудствени действия с дъщеря му и 11-годишно момиче в мазето на входа, в който живеел, на ул. "Спартак" в Пазарджик. Това се е случило в четвъртък, 12 април, в ранния следобяд, но по-малкото започнало да вика и побягнало навън.

Тогава Мъзи избягал от избата през отвор в стената. Той бил задържан на следващия ден, петък, в Кричим и доведен в пазарджишкия арест, където е престоял до събота сутринта. По информация на Наско преди обяд той е бил освободен. Също според думите на бащата на 8-годишното момиче, дъщеря му е преминала лекарски преглед, но бабата на 11-годишната не е позволила тя да бъде прегледана.

От областния отдел "Закрила на детето" са се самосезирали от медиите и извършват проверка на случая, а в ромската махала назряваше напрежение заради факта, че Мъзи бе освободен в събота. Прокуратурата в града поиска 72-часов арест и той вече е зад решетките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: педофилблудствоМъзи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Homer преди 6 години
Саше, ти си титан на мисълта и препинателните знаци!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуснете го, те в махалата ще го осъдят!
3
0
 
7
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
На въжето !
2
0
 
8
 
! Отговори
Парадокс преди 6 години
Тоя педофил, ако ги беше убил и двете момичета, щеше да получи присъда наполовина по-малка от сега застрашаващата го. Не го защитавам, а искам да кажа, че за убийство у нас присъдите са пренебрежимо малки.
1
0
 
12
 
! Отговори
Joe преди 6 години
"Според бащата Наско на 8-годишното момиче Мъзи е извършил блудствени действия с дъщеря му и 11-годишно момиче"Днес Бг, невероятни сте 😀😀